162

Анонимен

преди 11 години

Ееее,и вий сега... Ми хората са си сключили договор,и тъкмо са щяли да си снимат"скрита камера",а тоя,нашия,"селския ***" развалил снимките... Цеци,боби,обяснете на хората,та да не остават с погрешното впечатление за някаква простъпка!

161

дърт милиционер

преди 11 години

Срам ! До кога в МВР ще властва шуробаджанащината ? Първо се изцепиха че ще уволнят *** ...а сега замазваме положението....Нали Борисов бил кръстник на детето и.....*** ! Ето за това хората нямат вяра в корумпираната ни полиция.....Ако това се случеше на запад - щяха да валят оставки от най високо ниво... а у нас виновния се...повишава в ранг...Мръсни *** ! Ех....къде си др. Т.Живков.....живи да ни оплачеш...........................................

160

Простия

преди 11 години

На бас че ще излезе виновен този- който ги е снимал.....както като онзи- дето беше записал флашките с Бойко.....Абе вие луди ли сте- какво уволнение? Та нали дембелите наскоро за убитото момиче се разминаха с мъмрене. ЯВНО- НЕ СА УСПЕЛИ ДА БЕСЕДВАТ С ПРИЗОВКА С УБИТАТА- ДА СЕ ИЗЯСНИ ДАЛИ Е БИЛА УБИТА ИЛИ САМА СЕ Е4 ЗАСТРЕЛЯЛА.

159

евлоги

преди 11 години

какво да говори Боозов а и с кого стоя некадърник на снимката ли.каквато е онзи мутант калинка такъв и е и началника цецко шлифера.веско маринов да направи песничка за нашата полиция която си поспива.затова и не съм съгласен да се вдигат заплатите на ченгетата.а парламента да отпусте пари да шлифера за оборудване на патрулките с възглавнички и меки завивки.лека нощ цецко.лека нощ калинке.и аз съм селски ***,които с данъците си ви плаща заплатите а не получава сигурност на среща.

158

Анонимен

преди 11 години

Човека освен да направи снимки е трябвало и да им прибере пищолите, пък да ги видим после как се огранява личното оръжие.Не зная да има друга държАва в целия свят, където служителите на реда могат най-демонстрационно да се опънат посред бял ден и да спят, а те сега тази маторицаще оневиняват...:(

157

до 198

преди 11 години

Хубаво научи законите драги.Първо са на обществена служба,и на обществено място.Другото аз например не искам за нищо на света да бъда на работа в полицията.Защото Бг полицията се слави като най некадърната в ЕС.И крайно време и полицаите да си плащат осигуровките а не да реват за по високи заплати.

156

гражданин

преди 11 години

Що тази дебела еничарка що не гледа спящите си колеги ами нарича фотографа ***.Еничарите си нанкат в патрулката аз това виждам.Още ли са на работа,на трудовата борса им е мястото.

155

Непроявен

преди 11 години

Как така изведнъж всеки осмелил се да критикува "народните избранници" или арогантната държавна администрация, корумпираната съдебна и здравна система или силоваците кърлежи от МВР и КАТ и изведнъж или се разкривала "държавна тайна" и трябва да бъде съден или ставал криминално проявен????? Балканската наглост няма граници!

154

Анонимен

преди 11 години

Ама това вече е върха на наглостта какво притеснявате човека по добре си накажете заспалите ***!

153

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен198 Явно си запознат с влизането в МВР 98% връзки за неструващите........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

152

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 198Конституцията,както и вс.останали Закони освен , че се четат,подлежат и на тълкуване ! Не случайно има Конституционен съд ! Не се изказвай неподготвен ! Иначе наистина,полицаите имат право на 30 мин.почивка при 12 часови смени - уредено е със съответните нормативни документи!Ако тая Калинка,беше по-умна можеха да го викнат тоя Боозов,да му обяснят и по-късно да излязат с е дно опровержение или обяснение по случая . Ама не тая,щото много велика,давай с рогата ! Е не става така !

151

до 198

преди 11 години

*** ли си или просто успешно имитираш ?! Да не ги е заснел в спалните им бе *** ?! По твоята логика незабавно трябва да се спрат телевизии, радиа, охранителни камери и т.н.Мъка, голяма мъка...

150

гражданин

преди 11 години

До мдааа Полицайчетата са толкова нагли , че спът на обществено място през деня ,какво остава вечер те тях си непазят.

149

Анонимен

преди 11 години

До мдаааТоя Боозов може и да не е стока,но ако искат да го изработят нека да го хванат в крачка или да докажат,че е престъпник и тогава да го мачкат според закона ! Но когато едно същество,което по паспортни данни се води за такова от женски пол/ на мене ми прилича на нещо друго /,започне да сипе квалификации,единствено и само заради това че се чувства недосегаема,сори пич,не съм съгласен!

148

Анонимен

преди 11 години

В Конституцията на Република България е записано, че никой не може да бъде сниман или записвам без негово съгласие.Този буден гражданин е нарушил основния закон на държавата, а мнозинството тук го възхвалява. Защо и вие не станете полицаи? Много простичко-негодни сте.

147

Петър

преди 11 години

Долу диктатора стига геноцид.

146

Калинка

преди 11 години

Те са под прикритие А Боозов е селски ***

145

мдааа

преди 11 години

Според мен говорителката на полицията във Варна,каза една голяма истина.Този Бозов е един бивш пандизчия.Лежал е в затвора,ама тва в репортажа по Босфор ТВ не го споменават,нали?На чия страна да застана?На тази на полицията която добра или лоша все пак работи за обществения ред,или да застана на страната на един пандизчия,дето е извършил един Бог знае какви престъпления.Е не бих защитавал престъпник никога.

144

;)

преди 11 години

А това е монтаж те не спят те работят

143

по севернокорейски

преди 11 години

Цецо разбира по севернокорейски демокрацията!