167

qq

преди 11 години

Вече е ясно, че ни управляват селски тарикати.

166

Анонимен

преди 11 години

По отношение на АЕЦ Белене въпросът е хамлетовски to be or not to be и живота ни свърши!!

165

Анонимен

преди 11 години

Парламента си гласува заглавие за някакъв референдум. Това обаче не е решение за референдума за Белене. Там даже името го няма и по същество е нещо различно. В законовия срок да гласува И за референдума за Белене или ако нарушава закона - да се саморазпусне!

164

Кире

преди 11 години

Няма такива наглеци като герб...и сега за какво се подписвахме в крайна сметка! Аз исках да има референдум за Белене! Ако искат социологическо проучване каквото е новия въпрос да си питат Мира Радева - тя им взима по-малко и със сигурност не е няколко милиона, колкото ще струва референдума...

163

AcOrP

преди 11 години

ГЕРБ напук на целия народ смениха въпроса така,че сега като отидеш да гласуваш да незнаеш дали гласуваш за НОВ АЕЦ в банкя или за проекта АЕЦ Белене по който вече сме дали една торба пари и ако не го правиме ще дадем 2 милярда евро. А тях откаде ще ги вземем ?Как ги смятат тия 117г не ми е ясно при положение,че цената е 50 евро за мегават/ч.И цената на централата е доста под 10млрд както и да се смята за 20 години централата се избива.

162

С.Станишев

преди 11 години

Съгласен съм ,ДА СЕ оженя за ---Иван !

161

Анонимен

преди 11 години

Това малко прилича на: Да мина да те взема или да взема да те мина.

160

Мисля си

преди 11 години

Те дефинират въпроса така, че да нипазят бе, да не се объркаме :-DОпределено ни имат за ***!Много хора им спряха вярата и финансирането! Спряха да гледат телевизия, радио и не плащат разни неща като ***. Май е започнал процес свързан с еволюцията! Хората не се хващат на провокации, разбрали са че войни, конфликти и тн. са доказано неефикасни и са спряли да им дават енергията си (пари)!А АЕЦ в икономика базирана на разстеж с намаляващо население... май не е за мен този ток и тази цена

159

Анонимен

преди 11 години

Ако референдума се прави заради събраните подписи е най-малкото коректно и законно същият да се проведе в съответствие с конкретното и поставено питане,към момента на подписката !

158

до 184

преди 11 години

Алоо, в Северна Осетия /Бг/,......има ли още българи...?

157

АЗЕ

преди 11 години

Добре де ,...последно :Иван ще се съгласи ли ,да се омъжи за ---С.Станишев...?

156

ред

преди 11 години

ГЕРБ СА ПЪТНИЦИ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ НЕНАВИЖДА ГЕРБ И ЩЕ ИМ ОТПОРИ ЯК ШАМАР НА ИЗБОРИТЕ САМО ГЛЕДАЙТЕ

155

Анонимен

преди 11 години

180 тъпче а не мислиш ли че по скоро Станишев и компания се подиграха с тези българи чрез подписката , първо ги лъжат най-откровенно , второ самата подписка дали от юридическа неграмотност или от лукавова е противоконституционна или да буда точен въпроса в нея е атакуем пред конституциония съд , нали живееме в правова държава , а не при комунистическата диктатура на Живков.

154

Герб: Някаква ЯЕЦ

преди 11 години

Герб иска народът да гласува за ядрена централа. Няма значение коя централа. Някаква централа. Догодина народът ще гласува за партия- няма значение за коя партия. Някаква партия. Само да не е Герб. Защото Герб се подигра с волята на народа. 77 депутати от Герб стъпкаха в калта гласа на 777 000 българи, които се подписаха за референдум за АЕЦ Белене, а не за която и да е централа. Например в Банкя или в "Резиденшъл парк".

153

Анонимен

преди 11 години

до 177 получи се нещо като развален телефон , опазил ме Бог да имам нещо ощо с *** , но от думите ти разбрах че ти имасш нещо общо , ако не е така извинявай но да хвалиш диктатора Живков и това не си е работа .

152

Анонимен

преди 11 години

ШАШМАДЖИИТЕ от ГЕРБ се подиграха с искането на 550 000 българи за референдум !Така с шашми печелят и изборите и одират обикновения българин с данъци.

151

Големия началник

преди 11 години

Ей, Първият пожарникар на Републиката, защо дремеш на поста? Я, бързо си слагай каската и се хващай за пожарогасителя, че виж какъв пожар се разгаря в душите на българите. Или да те чукна по тиквата ( то чунким, ти глава имаш ли?) ,та да ти светне лампата?

150

Анонимен

преди 11 години

167 ах тези лоши американци друго си е руснаци да те *** някак си е по братски по славянски , нали сме едно защо да си показваме дупетата пред чужденци.

149

Анонимен

преди 11 години

Бойко го достраша за това решение, но гражданите ще решат. Поне не е като Спинозните да си въртят далаверките под масата. Човек от народа е и това което е направил се вижда и пипа. Не само празни приказки.

148

Анонимен

преди 11 години

169 бае гледай си кравите таз работа не е за твоя акъл