170

azsumaz

преди 11 години

До 192Ще ти кажа че имаш проблем с емоцийте първо. Нито съм се наакал нито нищо. Ако имам всички тези долнопробни телефони ще се самоубия с техния кабел. Ето това ще направя!

169

Анонимен

преди 11 години

До azsumazХаха, духовит си :)Мисля че току що се наака. Хайде сега, по твоята логика, какво правим като се наакаме ?Ето още един въпрос с повишена трудност: Колко различни по вид кабели ще са необходими ако имаш един самсунг, една нокиа, едно НТС и едно блекбери?

168

azsumaz

преди 11 години

До 190На теб толкова ли ти е трудно да проумееш че ако имаш един самсунг и един епъл ще са ти нужни и двата кабела? Ако имам аифон 5 ще си нося неговия кабел, ако имам ифон 4с ще си нося неговия кабел, ако имам и двата ще си нося и двата кабела. Ако утре падне сняг ще се облека по топло, ако съм жаден ще пия вода, ако съм гладен ше се нахраня и тнт.

167

аз

преди 11 години

До azsumaz"Нали "ако" не важи само за теб, или ти си единствен на света?"Това изобщо не го разбрах, би ли пояснил ?"Тоест пак по твоята логика ако имам два телефона които са различни ше си нося и двата кабела."Мисля, че ти обясних доста ясно кога-колко кабела ще са ти необходими. Това което явно не разбра и ще повторя е, че за над 50 различни модела телефони произведени през последните 5 години, ще ти е необходим само 1 кабел.

166

аз

преди 11 години

До 187Аз ползвам няколко продукта на Епъл, "много се радвам" че не отговарям на прадставите ти за "***". От друга страна ти попадаш в моята "***" категория с подобно заключение. Не разчитай много на интуицията си.

165

azsumaz

преди 11 години

До 181Нали "ако" не важи само за теб, или ти си единствен на света? Тоест пак по твоята логика ако имам два телефона които са различни ше си нося и двата кабела. Ако имащ един телефонм един кабел.

164

Анонимен

преди 11 години

Винаги съм гледал на хората, които не ползват поне един продукт на Епъл като на ***. И те го доказват ежедневно в безумните си постове под подобни статии :)

163

azsumaz

преди 11 години

До 185Отговора ти е емоционално нестабилен и липсва логиката в него!

162

Анонимен

преди 11 години

До azsumazДа слънчице, ще се наложи. А добавим и аЙфон 5, ще трябва да нося 3. Не виждам логиката ... Мога да добавя дълъг списък на телефони към примера, но бройката ще остане 3. Няма да се увеличи! А ако махнем айфоните, кабела става един. Уау, как така ?!? Толкова много телефони с един кабел, това е невъзможно!

161

Анонимен

преди 11 години

до 177"Я кажи сега... "Мишо, ако се постараеш да зададеш въпроса си малко по вежливо и възпитано може и да получиш някакъв отговор, различен от този.п.с. Знам, че вероятно не се казваш Мишо, но ми харесва как звучи и мисля, че ти отива.

160

azsumaz

преди 11 години

До 181Следвам твоята логика и коментирам така: Ами ако имаш и самсунг и епъл ще си носиш и двата кабела нали ... ?

159

azsumaz

преди 11 години

До 180Грижата на епъл е по голяма от таи на андройд устройствата! За вашите различни ъстройства трябва да чакаш да ти напишат софтуера, за някой пишат а другите да пият студена вода и да чакат! А за кабела, трябваше да остветля ваш "колега" че не ми е нужно да си купувам безброй кабели за всяка стая или място където ще ходя... Мислете малко де

158

Анонимен

преди 11 години

До azsumaz"Защо предполагаш че ще имам два телефоона?""ако" служи за предположение, не говорим само за теб нали ?

157

аз

преди 11 години

"Нося си кабела с мен и не ми пука какво ми говориш"Като не ти пука, за какво изобщо се обаждаш? Коментирахме грижата на Епъл за клиентите, която е така възхвалявана от някои хора, че чак е смешно. Сега изведнъж стана "не ми пука" и едва ли не е изгодно за самия потребител да носи купища кабели. В същия момент същия потребител се блъска в гърдите как използвал стария си телефон със новия софтуеър и обяснява, на тези които не се радват особно на това, колко голям бонус е. ?!?

156

До аз

преди 11 години

" продължавате да говорите за красота и дизайн, които са присъщи за други среди".Според теб технологичните продукти не трябва да са красиви и с добър дизайн, а да приличат на тухли ли?

155

azsumaz

преди 11 години

До 177Все ми е тая къде се произвеждат ... :)

154

Анонимен

преди 11 години

Голяма разправия стана за едни кабели. Епълските продукти са супер и се отличават от всичко останало, на кой му пука колко кабели трябвало да има. AZ-e, все се пънеш да обясняваш как никой друг нищо не рабира и все повече се излагаш, като оня mindo, големи експерти сте, ама все по-абсурдни простотии бълвате. Я кажи сега къде според тебе се произвеждат продуктите на Епъл, подчертавм произвеждат, не сглобяват?

153

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ 167+168:Нещо сте дефектирали и двамата!Нося си телефона и кабела му!Зарядно устройство нямам и никога не съм имал, затова пък, компютри - бол!

152

azsumaz

преди 11 години

До 174Защо предполагаш че ще имам два телефоона?

151

аз

преди 11 години

До azsumazако имаш айфон 4 и айфон 5 трябва да носиш 2 кабела. А дизайна на кабелите е колкова "красив", че можеш да си ги носиш на шията, като амулет. Само леко да не се обесиш!