76

Kreti

преди 11 години

Човек да ги нареди всички до стената и ..... пуф пуф пуф................... ГЕРБ бие по мръсотия и тройната коалиция вече

75

Тодор Кирилов

преди 11 години

до 83Нали се сещаш,че има и други сайтова за новини и с форуми.АЗ ПОВЕЧЕ ТУК НЯМА ДА ВЛЯЗА!!!ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ!!!

74

Анонимен

преди 11 години

Разтягай коментарите приятелю,разтягай ги така,както аз бих разтегнал краката на ***

73

Анонимен

преди 11 години

Ето това е комунизма в най-уродливата му форма. Ритаха срещу събирането на подписи, ритаха срещу референдума, сега правят всичко възможно да го провалят. Затова на изборите с две ръце за Станишев и Доган, но никога повече за тия комунисти и ченгета.

72

Анонимен

преди 11 години

Герберската *** като няма умствения багаж да изрази мнение започва да спами цели страници с празни коментари.

71

Анонимен

преди 11 години

От статията разбрах, че по конституция демокрация в България няма.След като народа не може да се меси на изпълнителната власт, егати властта.Неограничена.

70

ББлъже по5пъти наден

преди 11 години

Тиквооо банкянска, преди 2 дена нали каза, че си за референдум, със същия въпрос, под който са се подписали хората? Днес се извърташ на 180 градуса. Писна ни от циганиите ти. На маймуни направи хората, по 5 пъти на ден лъжеш и си сменяш мнението! По една сочна българска благословия на всички, които ни натресоха тази нагла, лъжлива мутра да се подиграва с държавата!

69

Седесар

преди 11 години

Тия гербави комунисти на всичко са способни. Същите са си както през живковизма, когато крепяха милиционерщината му. Истината е да се изметат по-бързо дори преди изборите, защото са крайно опасни за обществото и демокрацията. Засега единствено БСП прави нещо за да ги изхвърли от власт заедно с червените костовисти и псевдонационалисти.

68

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Гербаджийска глупост."Белене" е започната вече, ако решат да разширяват "Козлодуй" ще противоречат на "...нова ядрена електроцентрала..."Следователно, Белене е единствената алтернатива, без да броим шистовия газ и затова не виждам смисъл да се премахва думичката "Белене". Или просто се заяждат?

67

За чиста България

преди 11 години

Чернобил и Фукушима показаха колко е скъпа "евтината" ядрена енергия.НЕ! на ядрената енергетика изобщо! Да запазим България чиста и без рискове за децата и внуците си!

66

!!!!

преди 11 години

Като си прибрал овците бегай да ги преброиш,издоиш,отделиш и нахраниш! И за "овчарлъка" ти се иска акъл, а не 5 метра бяло поле!Явно герберисчетата си източиха и последната доза сиво вещество,щом няма какво да напишат отдолу! Извинявай ама за 20-те лева дето ти ги плащат за форумист, синджира на клекалото няма да дръпна"брат"!

65

Анонимен

преди 11 години

Прибрах овцете,да видим сега колко ЧЕРВЕНИ прасета има във форума 4-5 трябва да са ...

64

Тодор Кирилов

преди 11 години

до 74Отворко,след 10 години когато затворят и АЕЦ Козлодуй и когато трябва да внасяме ток,а това ще бъде от Турция понеже строят 2 АЕЦ-а и то руски,както и да е и цената за квч ти стане 60 стотинки а заплатата ти мръдне с макс 100 лв за 10 год тогава какво ще говориш???

63

гъбаря

преди 11 години

Няма по-смешна партия от ГЕРБ от 681-ва година до наши дни !

62

Анонимен

преди 11 години

Е сега поне комунистите ще си имат още едно оправдание пред централата в Москва защо не им е минал референдума и защо стотиците милиони комисионни договорени под масата няма да си ги получат.

61

добри чинтулов

преди 11 години

Стани, стани, юнак балкански,от сън дълбок се събуди.Срещу тирана гербераскити българите поведи.Срещу тирана гербераскити българите поведи.Че сълзи кървави проливавъв робство милий наш народ.Високо той ръце простирада го избави вишни Бог.Високо той ръце простирада го избави вишни Бог.Докле е мъничка змията,елате да се съберем,с крака да й строшим главата,свободни да се назовем.С крака да й строшим главата,свободни да се назовем.Да си развием знамената,да светне нашата земя,да си прославим имената,да гинат вражи племена.Да си прославим имената,да гинат вражи племена

60

GreenWorld

преди 11 години

Тъпите японци се отказаха изобщо от ядрената енергетика. Тъпите германци - също. *** австрийци и швейцарци с референдуми забраниха ядрената енергетика в страните си. Умни българи (разбирай Другари) ни агитират разпалено да построим стара, скъпа и ненадеждна руска ядрена централа на силно земетръсен терен... На същите тези Другари не им стигнаха 4 години да си подпишат договора с руснаците. Въпросът на референдума е само един: "Да се развива ли ИЗОБЩО ядрена енергетика в България?

59

Тодор Кирилов

преди 11 години

Каквото и да махат,както и да го махат народа ще изрази "симпатията си" към всичко хубаво което направиха за него и в крайна сметка ще им махнем главите скоро.Сега референдум,после избори,после други избори и КРАЙ :)

58

РеференДУМ

преди 11 години

А коректният въпрос е: Да позволиме ли направата на ядрен погреб по дунавското ни крайбрежие ?

57

Тодор Кирилов

преди 11 години

Имам чувството,че този референдум ще бъде един гооляяяяммм шамар за бойко и компания!!!