19

До 23

преди 11 години

Аре престанете бе .. Живейте малко за мига бе.. Какво ще промениш какъвто и плам да. Има мишка??? Аа? *** сте всички такива в таз държава като кон с капаци, часони, планове, политици, илюминати.. Само за глупости мислите.. Аз бачкам 12 часа прехранвам си семейството и си гледам вечерта каквото си искам.. Като не ти е в ред живота недей търси вина в политиците или в реалитита, ясно ли ти е? Аре у лево, всички много сте учни и за това сме на това дередже

18

Гошо Тъпото

преди 11 години

До Анонимен 15: Много правилна и логична...констатация,но всичко това дето сте го...споменали,се извършваше на...куп от Ники Пънчеф.Той е...обучен да вижда енцетаковаграмата в главата на всеки...брадър и няма нужда от...кабели,защото Пънчеф,може да е...пън,но не е будала;телепатично се свързва с...главният Брадър и той му казва...всичко.Колкото до Бони,тя беше опитен модел и нейните енцефатакова...грами се изследваха веднага в БАН от екип учени,чакащи за комат хляб пред къщата на...брадъра.

17

V

преди 11 години

Трябваше да е Златка, защото тази вечер беше по -фалшива и от Бони. Сега ще й гледам напъните да се хареса на Багата, може да видим и опит за самоубийство, всичко може да се очаква от тази лудата/

16

веселка

преди 11 години

защо наричате това недоразумение Златка -красавица???Та тя е с голям нос и с *** кожа на лицето,личи,че е нечистоплътна,отдалече и личи,да не коментираме интелекта и-позорен бих го нарекла,и тая един ден ще има деца-ха ха-на какво би ли ги научила,като тя самата е неграмотна,аман от такава *** вече,аман

15

lpp

преди 11 години

През наденицата ми е кой влязъл и кой излязъл от тая къща.

14

Анонимен

преди 11 години

Хора, недейте така с тия минуси! Късате ми сърцето. Наистина ли мислите, че вредата от една лъжлива заблудена Бонка може да се сравни с вредата от подобни рафинирани, "чаровни" и "ерудирани" гадняри като Юлиян. Ако е така, заслужаваме си съдбата.

13

Анонимен

преди 11 години

Местя...

12

Анонимен

преди 11 години

Долна, долна.. колко да е долна. Тва при положение, че си имаме животинче като Юлиянчо в къщата.

11

geckata

преди 11 години

Най-накрая, много долна и гадна МНОГОООООУУУУУУУУ !!!!

10

Анонимен

преди 11 години

Добър си е форматът, най-добрият вип брадър досега, най-слабият беше оня, в който се правеха на майки Терези. Него и аз не успях да го изтърпя, макар че съм фен. Предаването като цяло е забавно и поучително.

9

Анонимен

преди 11 години

Мале-е-е-е-й, аз веднъж да си пусна т'ва "предаване" и то пък станаха едни драми... Чудо, чудо. Никога повече тая грешка.

8

Анонимен

преди 11 години

Бонка се изложи с този детектор.Евала на Карбовски, защитаваше патката Златка, но поне се държеше на ниво!

7

do 2

преди 11 години

и аз ве4е не го гледам ... някаква ГАДНА ГАДОСТ се е заформила там ... Депресира6то.Колкото до статията ... ""Златка обяви Благо за най-важния мъж в живота й. Красавицата му пожела щастие с неговата Любина."" ...Наистина ли мислите Златка за красавица ?Ако го казвате по навик - добре, но ако наистина го мислите - вие сте за лудницата.

6

детектор на лъжата

преди 11 години

Гледаш, гледаш, че пушек се вдига. Айде стига сте се правили на дръж ми шапката.

5

до 6

преди 11 години

Ако само това е Циониското в БГ,с мед да го намажеш!!!!!!!!!!

4

Гошо Тъпото

преди 11 години

Всички са за..изгонване.Бони беше най...честната ***,в историята на Брадъра.На финала искам да остане Патракешкофа,ревящата Златка,Люси с...половинката и Фънки.Кой ще...победи,ще се реши след...състезание по надяждане със,,,свински пръжки(все пак,това ще е някъде срещу Коледа).

3

Бахурчо

преди 11 години

Соске *** ромунке???

2

xoxoxo

преди 11 години

Много се радвам, че не успях да го гледам , защото 100% щях да си прережа вените, баси драмата

1

1

преди 11 години

Бони добре, ама Златка беше по-добре да си ходи :)