58

ЧАРВЕНАТА КУКУВИЧКА

преди 11 години

Я ПРЕДУПРЕДЕТЕ, ЧЕ ТОВА ПРЕД НЕЯ Е МИКРОФОН! КАКТО Е ИЗКРИВИЛА УСТНИ И ГЛЕДА НА СТРАНИ, ХИЧ НЕ МИ ХАРЕСВА! МАЙ НА МИКРОФОНЯ, ША МУ СА СЛУЧИ СЛУЧКА....

57

мразещ упр-ща мутра

преди 11 години

Очилатата кобра Пръмова вместо да говори излишно трябва веднага да сформира комитет и с него веднага да отлети за Великобритания и да попита как така ще въвеждат визи за български граждани (румънските изобщо не ме интересуват) при условие, че европейската комисия е казала, че българите (не говоря изобщо за *** - те преди една-две години тръгнаха натам) допринасят постоянно за ръста на икономиката на кралството. Но едно голямо НО - аз от комунистка услуга не искам.

56

другарката

преди 11 години

другарко пръмова, по-добре се скрийте някъде още отсега, че да не ви гледаме сеира на изборите. Само болни от склероза хора не помнят какво точно направихте за България и от къде точно идвате! Вие сте срам за тая държава. А към днес.бг - колкото и да ви плаща другарката - просто не си заслужава - бита карта е, а вие се унижавате!

55

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене го рестартира царя, даже скоро пак каза, че е жизнено неубходим. Тя май ни има за ***, ако иска да си опресни паметта, да пита бившия си ръководител на кого е проекта. Естествено тогава тя и дума не каза срещу него.

54

Machiavelli

преди 11 години

Тая да вземе да иде в Америка и да понаучи английския, че като я слушах преди време как се опитваше да говори на английски и чак срам ме хващаше.

53

jan

преди 11 години

до 57 Къде си видял *** с такава крива уста? Обиждаш животинките.

52

jan

преди 11 години

"Все по-ясно става, че тази госпожа слугува на чужди, небългарски интереси."Не е само тя, и Николайчо Младенов е същият. Гледат откъде духа по-силният вятър и се нагаждат.

51

Анонимен

преди 11 години

За Набуко няма газ и освен това чрез Набуко България става много зависима от Турция.

50

Анонимен

преди 11 години

От тази храненичка на ЦК на БКП НЕ СТАВА И *** ЗА ЗЕЛЕ!

49

Анонимен

преди 11 години

В продължение на близо 10 години бившата кандидат-президентка и настоящата лидерка на партия България на гражданите въртяла любов зад гърба на съпруга си Андрей Пръмов с десет години по-млад от нея мъж.

48

Анонимен

преди 11 години

Каквато и да е,е права за това че не може да се говори по тоя махленски начин.Жалко е за България толкова необразовани хора да я управляват

47

ГЛУПАК

преди 11 години

ДО ЧОВЕКЪТ ДОЛАР:::::::ЗНАМ ТАКИВА САМОХВАЛКОВЦИ КАТО ТЕБ МНОГО.ЛЪЖАТ ТА СЕ КЪСАТ.НЕ МИ ХВАЛИ АМЕРИКА ***.

46

Анонимен

преди 11 години

Когато бях малък много обичах да рисувам охльови. Тази на снимката много прилича на една моя рисунка.

45

Анонимен

преди 11 години

КОМЕНТИРАТЕ КУНЕВА,КОЯТО МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКВА,НО ГОВОРИ ИСТИНИ И НЕ ПРОСТА.БЪЛГАРИТЕ СТЕ ДОВОЛНИ САМО ОТ ПРОСТАЩИНАТА,ОТ ПОСРЕДСТВЕНИ ХОРА.

44

Човекът Долар

преди 11 години

Аз работя на Wall Street като безмилостен финансов спекулатор и заради наказателните ми икономически акции съм се уредил да живея тук. Плащам високи данъци но за сметка на това живея в най-великата държава - сън и мечта за много българи, които дори биха работили тук като чистачи към willing and able.Учете икомомика, финанси, математика и компютри за да ме стигнете.Sent from my iBank

43

bolka

преди 11 години

Все по-ясно става, че тази госпожа слугува на чужди, небългарски интереси.

42

jo

преди 11 години

Mеглена - висналата джука. Егати и наглия цирей .

41

Анонимен

преди 11 години

Нещастни гербаджии не се косете. Кунева ще си заеме мястото но Вие къде ще ходите?

40

ля ля

преди 11 години

защо всички правителства се борят само и само да свалят визите за навсякъде? искат по лесно да бягат хората на мен ми се струва! аз съм за граници навсякъде и визи за навсякъде та даже и за БГ! няма европейски няма азиатски съюз!!!!! и без това болшинството от емигранти доизлагат нашата държавица още повече след управляващите веече са се оакали! никой не ни бръсне за слива нас българите вече! а историята друго говори еййй!!!!продажници ВСИЧКИТЕ

39

анонимен

преди 11 години

М.......а им ,на Енглезите и Янките,па и на Г-а Пръмова-Кунева