114

до 135

преди 11 години

Никой не скача срещу тях. Просто са скучни и оттегчителни и винаги гледат да ни унижат. Повярвай ми наложи ми се да работи с тези хора и през цялото време се питах: Абе те *** ли са или се правят на такива...все едно работех с руснаци, но руснаците поне са умнички, докато тези са странни.....птици.

113

хохи

преди 11 години

статията за какво е а какво стана по надолу -страшно-ако камерън прочете тези дивотии от тази нощ ще ни сложат визи за навсякъде-тракиици помаци гагаузи ...не знам какви сте..ама сте полудели това се вижда ясно..полудели сте от беднотия и страх...ама страх браткоооо ..голем..и то от всичко-от жените ви от сметките от перспективите и от политиците абе от самия живот..на никого не требвате даже и на предците си...а вие се наричайте както си искате..като македонците..търсете си корените във МОРДОР.

112

Защо?

преди 11 години

Защо всички скачате сега срещу тия "Бритита"!? Лондон бил гето, ами като е гето, не ходете там? Всеки който ни каже истината в очите, че сме бандитска и *** държава ни е враг! Всеки, но не и тези на местна почва, които ни правят такива. Защо пък точно за нас мисли визи Лондон, дали е Лондон проблема?

111

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера от къде идва самочуствието им. Май се дължи на Америка. Но защо? След като там са хората, които са избягали от Англия. Повярвайте ми- въздух под налягане са....и са ***, но със самочуствие. Ние сме умни, но нямамае самочуствие. Факт.

110

Анонимен

преди 11 години

Дреме ми, че англичаните въвеждат визи за нас, не смятам дая ходя там и да ми дават милиони.Досега работата ми с англичани показва само едно, че са въздух под налягане, а аз не обичам да си губя времето. Да живеят българите!

109

POMAK

преди 11 години

КАКТО И ПРЕДПОЛАГАХ, ЗАД АБРИЕВЕТУРАТА "ТРАКИЕЦ" СЕ КРИЕ НЕГРАМОТЕН РУСОФИЛ. КИТАЙЦИТЕ БАЙНО ПРИНАДЛЕЖАТ КЪМ ЖЪЛТАТА РАСА - МОНГОЛОИДИ. ОТ ТАМ СА ДОШЛИ НА БАЛКАНИТЕ ТВОЙТЕ ПРАДЕДИ С ЕДНИ СМЕШНИ КОНЧЕТА И СА СТАНАЛИ АРГАТИ НА ВИЗАНТИЯ И ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ. ОТ 100 ГОДИНИ ДО ДНЕС ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СТЕ ЗАКРЕПОСТЕНИ АРГАТИ НА АЛЧНИТЕ РУСКИ МУЖИЦИ. *** ВИ ВОНИ, ОТ КАПИТАН АНДРЕЕВО ДО ЛОНДОН, КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ ТАЗИ СТАТИЯ. САМО ТУРЦИЯ МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ ДНЕС

108

Анонимен

преди 11 години

Тия Бритита са пълни *** . Чудя се защо Дойчланд не им покаже къде се намират в Европа.

107

Да, да

преди 11 години

Англичаните осъзнават, че са заели грешната страна във Втората световна война. Не е далеч времето, когато Англия ще се превърне в *** държава. Те разбират това и много ги боли. Опитват се да решат проблема, но ги е страх да го назоват с истинското му име. Едно е ясно и Англия и Франция, и Германия дори вече знаят, че Хитлер е бил прав. Тежко на идните поколения, които ще защитава бащините си територии от варварите...

106

Лондон

преди 11 години

Това е английското лицемерие. Аз съм на квартира в Уембли и твърде често ми се случва да съм единствения бял в автобуса. Ако се мерне някой друг белокож, знам че някой източноевропеец. Ние работим и плащаме данъците. Потъналият в мързеливи *** Лондон ( скоро и цяла Англия) - това е проблема. Те много добре го знаят. Но когато говорят за чужденци никога не споменават чернокожите, все източноевропейците сме им проблема. Така, защото иначе ще ги обвинят в расизъм, дискриминация и др. подобни

105

ИЧИРГУБОИЛА МОСТИЧ

преди 11 години

Гените,гените на нашите татаромонголски предци са виновни!Но това не е повод да се срамуваме от произхода си и да се правим на тракотураки!

104

Анонимен

преди 11 години

kakvo me interesuvat tapite angli4ani s tehnite gluposti , da izlizat ot EU , kato ne im otatva koi e vatre , da si gledat Severna Irlandiq , koqto sa okupirali i da ne se pravqt na mnogo demokrati4ni.

103

Анонимен

преди 11 години

Притрябвало ми е да ходя в Лондон. Те са си друга нация, друга култура, други разбирания. За тях ние сме малко като диваци някъде в източна Европа. От нашето по-хубаво няма.

102

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

DO ROMELIECA DEMEK TRAKIECA TI ZNAECH LI KAKVO ZNA4I BARO CHERO GOZI NANAI HA PREVEDIMI GO NA TRAKISKI EZIK DA TE VIDYA KOLKO SI TRAKIEC .

101

Анонимен

преди 11 години

Ако това се случи предлагам всички имоти на англичани в България да се националицират, като тегленият от тях кредит си им остане за погасяване !!!!

100

TRAKIISKIGEY

преди 11 години

KAK SI BRATKO

99

Анонимен

преди 11 години

някой ако се срамува , че е българин , това означава че не е постигнал нищо в живота и смята , че е много важно , кой какъв е по народност , аз си продавам таблети в Германия , добре си живея и се гордея , че съм българин.

98

Анонимен

преди 11 години

Николета Младенова какво работи ????????

97

Анонимен

преди 11 години

До до 29, хаха, че какво и е на Индия??? При условие, че гони Китай по БВП :D :D. Ясен си ми професоре, не се хаби :)! Хейтърски бай ***! Че не са приятни хора го знам от опит, но това е държавата, в която в винаги е ден, професоре :)! Със здраве и пий едно да се успокоиш :)!

96

хехе

преди 11 години

тракийци,славяни,*** и прочие,в паспорта ви друго пише,първо,и що ваш тиктик дето си говори на ти с ДЕЙВИД не му звънне едно теУефонче?Нали са аверчета?НИКОЙ НЕ ВИ БРЪСНЕ ЗА НИЩО вече с тия управници...Ей ви шенген!

95

Анонимен

преди 11 години

КАЗАНО ПО ПРОСТОМУ - ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА !!!