110

Анонимен

преди 11 години

Личи си, че Герб са истински комунисти. Щом чуят за Сергей Станишев или БСП и развяват червено знаме, на което реагира бичата им природа. В поведението си следват добре познатата им сталинска максима за "врага с партиен билет", защото именно те си пазят партийните билети (виж ББ), за да могат да го извадят,ако и когато потрябва. Мижитурки. И на състезание за мижитурки вожда им ще бъде на второ място, защото е комплексирана мижитурка като другите около него. А керванът си върви...

109

Анонимен

преди 11 години

Само БСП е алтернативата и силата, която ще омете тия комунисти един път завинаги и ще ги изпрати на бунището на историята. Все пак има твърд и не малък електорат. Това, че друга партия ще спечели сакьорфишеци.

108

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Пиша то за стотен път. След Тази афера с Белене БСП е нищо. Вместо да разказва вицове що не да казва нищо за отказа на РВЕ за Белене и кой изгони РВЕ Бойко или лъжливия плъх.

107

аззз

преди 11 години

Серго, идвай по бързо че тия съвсем съсипаха държавата, окрадоха всичко което им оставихте а те са 8,5 милиарда ,а взеха заеми още 2 милиарда.

106

Анонимен

преди 11 години

Станишката има невероятният талант, да обира на сто процента, пасивите за себе си, а активите за такива като догановци, руменовци и масларки. Все ще изтегли губещата клечка.

105

Анонимен

преди 11 години

Щайгата с чушки струва 2 пъти повече от Хамстера!

104

ДО111

преди 11 години

Украсени у... ще има да търсите и през втория мандат на ГЕРБ.

103

Анонимен

преди 11 години

ПО ГАДНО И *** СЪЩЕСТВО ОТ ГЕЙБЕЛАСТ-НЯМА-УСРАХА БЪЛГАРПИЯ!!!!!

102

Анонимен

преди 11 години

От тоя виц аз си правя извода единствено, че Бойко Борисов е по-умен от Обама и Путин взети заедно, а от последните двама по-умен е американеца, защото поне е загрял. Че има няква нестиковка... Както винаги книжния плъх блести с тъпота и плоски вицове. Но какво да очакваш от тъпо коп*ле, продукт на комунист и рускиня...

101

ало до 107

преди 11 години

Станишката не говори глупости,а казва истината,ама за хора с гладки мозъци,тя е трудна за разбиране,както да казали древните римляни-умният ще го разбере-SAPIENTY SAT,айде марш,***!

100

Анонимен

преди 11 години

Станишев избира коя пиперка да си набие в ***!!!!!!!

99

до 106

преди 11 години

Пожелавам ти го !!! Не забравяй - "каквото повикало, такова се обадило". Само един злобар ганювец може да напише това във форума.

98

до 110

преди 11 години

жоро пидираза на *** ми украса,хехехе,марш *** долен,чалгар,дрогерче,при зеуените тикви на бостаня!

97

жоро

преди 11 години

изборите през 1990год. - 500хиляди измислени гласове за БСП. *** гета винаги са били 60% за БСП, 30% за ДПС , последните избори , кой купи *** в Сливен? ,,Само мъртвите комунисти не крадът и не лъжат" . Ама и това не е 100% истина.

96

Анонимен

преди 11 години

Станишката се пише тарикат, но тези от ПЕС, яко го прекараха. Сложиха го за временен председател, с идеята като такъв, да се кандидатира по задължение, за постоянен пост, а после не издигнаха, дори проформа, негов опонент. Всичките ПЕС - ове са яли, пили и веселили, но сега, когата народите им ще плащат обяда, ще си го искарат на Станишев. Той ще отнесе калая и пак ще ни обвинят, че ние, българите сме ги провалили, въпреки, че Станишев какъв Българин е?

95

Анонимен

преди 11 години

Защо всеки път когато СерГей каже някоя глупост и днес.бг ги слагат като водеща новина цял ден?

94

До 97

преди 11 години

Oooo има, има ЕТ"ГРОБ"

93

dan

преди 11 години

имам чувството че назидава чушка дали пък не и казва че не е достатъчно червена

92

qwer

преди 11 години

Това червено плашило,колкото повече остарява толкова повече се вдетенява. Интересно няма ли в това БСП един поне свестен та да му рече да не се излага толкова бе, все Б.Б. му е на устата,явно голям страх го тресе или се води от поговорката която казва,че една лъжа повторена 100 пъти става истина,това е във връзка с вицът му,останаха 99 пъти,да му мисли сега електоратът на Днес.бг.,този плъх нема да слезе от тези страници.

91

аз

преди 11 години

Ауууу, тук само герберасти са се събрали, поне се пръснете малко и по другите статии, не кавакайте само в един Гьол, че смърди бе не се трае. Някой ще се изпусне ли да каже на нас глупаците по колко ви плаща Винету?