163

Анонимен

преди 11 години

Смърт и за двамата!

162

ДО до158 и 161

преди 11 години

Това, че данните не са изнасяни публично не означава, че подобни неща не е имало по тошово време. Това че вие не сте го разбрали защото имаше само работническо дело, не означава че не са се случвали тези неща. И това че сте заблудени овци не означава че сме живяли цветущо. Имаше си милиционерски сводки, в които ги имаше подобни случаи, но това че имаше информационно затъмнение е съвсем друг въпрос. Най-обичам мнения какво е имало и какво не.

161

7

преди 11 години

Лелята и Петър трябва да получат доживотна присъда,без право на отменяне.Те са гоподготвили този план за убиване, това не е инцидент.Такива хора не заслужават да живеятна свобода.

160

do иво

преди 11 години

Иво, когато лакомията и ревността придобият големи размери-може. И аз не съм вярвала, но изпитах ревността и лакомията на роднините на мъжи върху гърба си-та вече вярвам.

159

как Ви се струва

преди 11 години

21-годишен мъж е бил убит с нож в гърдите и корема. Трагедията се е разиграла в севлиевското село Ряховците при скандал след запой, съобщават от ОДМВР Габрово. НА ДЕН ПО ЕДНО УБЙИСТВО novinata.org/21-godishen-zagina-v-piyanski-skandal

158

Анонимен

преди 11 години

Комунизма беше кофти, но това, което последва след него е по-кофти - няма работа за младите хора, няма здравеопазване, няма качествено образование, няма перспектива, всички реформи убиха и малкото качествено, което имаше през комунизма! Хората затова бягат в чужбина, сега всичко е само дрога, чалга и евтин алкохол!

157

До 157

преди 11 години

И по времето на комунизма са ставали такива,че и по-нелепи убийства-имаше една документална поредица за интересни разрешени криминални случаи-дадоха доста от тогавашното време.Вярно е,че тогава имаше по-голям страх от "милицията" и съда,но убийци е имало винаги,вероятно и винаги ще има-хората и шимпанзетата са единствените видове,които убиват свои за "удоволствие".

156

до 158

преди 11 години

Вече е факт, че по него време беше по спокойно. Битовата престъпност не е само имотната, всеки втори е беден, 80 процента от учениците са пробвали някакав вид наркотик, ами образованието, ами безработицата, ами здравеопаззването, ами ами. Сметнато всичко на куп съм сигурен че ще надвиши многократно избитите в лагерите. Тук в България няма демокрация, а някакъв странен начин на управлвние. И това е проблема за мен. Никой не мисли за обикновенния гражданин, всеки да се оправя по единично и това вече продължава 23 години. Ами какво се чудим каквото си посееш това ще жънеш.

155

без коментар

преди 11 години

2000лв.?! Този *** как въобще може да се съгласи? А въпросната леля?! Психарите трябва да са в съответните заведения, а не да се разхождат свободно!? Чак не мога да го проумея?! Сигурно ще и дадат 1-2 години затвор и цялото наследство!!!1 Само в България!

154

до 173

преди 11 години

Да, а сега убиват хора за 2 лева по селата...Сега е по-добре, умник! Плати ли си парното, специалисте?!

153

ужас

преди 11 години

Съд до дупка! Тая "леля" заслужава да изгние зад решетките, ама не в сливенския, а при ***. Дейби и мръсните хора за едното наследство ще се избият сами. Да посегнеш на детето на брат си!

152

сфс

преди 11 години

за такива брутални убийства трябва да има смъртно наказание,иначе това ще продължава все повече

151

Анонимен

преди 11 години

спрете с това "България..." или "българина...", такива ужасяващи престъпления се случват и в САЩ и в западна Европа (дажи много по-често и за по-малко пари), така че единствения виновен са 2мата ненормални замесени в историята

150

Ми

преди 11 години

***

149

Анонимен

преди 11 години

Егаси кви хора сме бе, Брат - брата убива , заради имот...

148

Иво

преди 11 години

Егати случая, егати хората, какви *** живеят в България?!?! Не искам никакви имоти, само сестра ми да е жива и здрава, всичко и оставям, не ми трябват къщи, не ми трябва нищо! Какви хора, как може да предадеш брат си или сестра си за някаква смотана къща, вие нормални ли сте?!?!?!

147

до 161

преди 11 години

"Заслужаваха" ли си го? На съседа баща му го убиха в Скравена, защото се изказвал в приятелски кръг против режима. И после някой *** като теб отишъл и го издал в полицията. Пред очите ми се развиваше драмата и знам какво е. Майка му сама отгледа 3 деца. Работеше като чистачка, щото бяха неблагонадеждни. Ти писал ли си против Бойко или Станишев във форумите? Как ти се струва да те убият и да съсипят семейството ти заради това?

146

Анонимен

преди 11 години

2000 лв = на човешки живот - УЖАС..... тоя трябва да то затворят поне 18 год, защото явно е склонен към убийство.

145

До 147

преди 11 години

Спокойно,това е нещо обичайно по цял свят,дори в други страни с по-сурови закони убиват доста по-често,за много по-малко-имал да връща $100 на приятел ама нямал пари и изпозастрелял цалото му семейство и тем подобни,та даже убийства и дори серийни убийства с единствен мотив-"удоволствие от властта да отнемеш човешки живот"-гледай поредицата "ФБР:криминални разследвания" за да видиш какви нелепи убийства стават само в един град.Просто БГ сме малка страна и такива неща са редки-затова ни втрещяват

144

Срамота!

преди 11 години

Българинът е алчен по душа, изгледайте филма "Земя" и пак ще си говорим! Всеки си мисли, че като умре, ще го погребат в ковчег с джобове, в които да напълни имотите и богатствата, за които е предал брат си или сестра си!