21

какво разбрах аз

преди 12 години

ще се назначат едни наши хора който ще разследват други лоши хора/дето пак са наши хора/ и в най-добрия вариант ще набедят някой балък... за което ще получат една значителна сума, а публиката ще ръкопляска и ще яде големия както след всяко представление на цялата трупа от 240+ престъпници.

20

ДЕПУТАТ

преди 12 години

Депутат! Депутат!То е чудо занаят! Спиш и дремеш си рахат,а омръзне ли ти, брат,станеш взимаш важна поза,понапсуваш този-онзии си дремнеш пак благат,верен на дълга си святДепутат! Депутат!Мил и сладък занаят чест, пари, имунитет,в трена без пари билет,а на всичко туй отгоре,щом от скука се умориш,хайде, братко, във Парижна държавен гръб вървишДепутат! Депутат!Щом закъсаш, мили брат,сам приготвиш си проектс някой подпис за ефект,а след тоя жест великгюндулукът ти за мигето го увеличенс двеста левчета на ден!Депутат! Депутат!Туй е божа благодат!Без усилия и мъкасам нареждаш си айлъка!Не ти трябват мини златни,нито сделки неприятни цялата хазна пред тебчака като топъл хлеб!/Утро, 5809, 27.Х.1928 г./- Тома Измирлиев

19

до №21

преди 12 години

БСП и тройната коалиция ако нямаха какво да крият щяха ли да си гласуват закон, който не позволява на никого да ги разследва?

18

ГЕРБ

преди 12 години

ГЕРБ - Групировка за Екстремно Разрушаване на България

17

Гошко Питанката

преди 12 години

Защо БСП толкова се страхува от тази корупционна комисия в Парламента.Ако нямаха какво да крият от народа,трябваше да приветстват желанието за прозрачност в политиката.

16

Предлагам

преди 12 години

Да се организира боксов мач между Янев и Сидеров и парите да отидат за благотворителност

15

Анонимен

преди 12 години

Една лимонка ще ги оправи тези на снимката. Заради тях вземаме най-ниските заплати в Европа.

14

Анонимен

преди 12 години

До 2Кое върнаха,от стотици милиони разпределени между всички престъпници в парламента и министерства се върнаха някакви си 600 000лв.И ЗА ТЕБ ТОВА Е НЕЩО

13

Да разследват Мутрон

преди 12 години

Да разследват, кой сложи губернатора Мутротиквов за премиер, и кой покрива контрабандата и наркотрафика, не само в България но и по света. Да разследват, как ЦРУ играе с наркобосовете и Мутрата в България, и какво получават хамериканските братя от ЦРУ в замяна ????

12

ДОКОГА с ДРУГАРИТЕ !

преди 12 години

Руснаците преди години със закон забраниха КПСС , само ние и Северна Корея още ги траем !!!

11

Анонимен

преди 12 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ ОБРАБОТИ Д...НА ТОЗИ И ДА МИРНЕ С ТЕЗИ НЕГОВИ ЦИРКОВЕ

10

Анонимен

преди 12 години

Въпросната "личност" предложила това велико начинание, която обикновено хвърля лаина по някой после сам си ги олизва. Така че и и това няма да е по различно. Отново всички ще видят колко безпринципен и продажен може да бъде някои.

9

Хамурапи

преди 12 години

ПЪРВИЯ ПО РЕД Е ПЪРВИ И ПО ПРАВО .......ДРУГАРИ !

8

Анонимен

преди 12 години

Кандидат кметът на Яне за Трън не преди четири години а преди десетина дни е следствен за убийство на човек с пушка. хахаха. И по новините неслучайно не се пише като Виктор Витомиров а по бащино име Виктор Митов, да не се сетят хората че издига имиджа на РЗС и Янев с повдигнатото си обвинение. хахаха

7

Не виждам

преди 12 години

Не виждам наркотрафика, и контрабандата, които са под протекцията на РазБойко. Наистина така е, на наркотрафиканти и мутри не им трябва енергетика и индустрия!!!! Колкото по-беден е народа, толкова по-лесен е за експлоатация и мутротерор!!!!!

6

Ivan Grozni

преди 12 години

Е*ати водевила...

5

Анонимен

преди 12 години

Тия червените веднага да метнат топката в другата страна,от Премиера да почнели,.....ще му дойде и на него реда смръдльовци,първо само дето с вас трябва да се почне...че за повечето престъпления има давност,няма така лесно да се отървавате !!!

4

Анонимен

преди 12 години

Много гузни има в тоя парламент. Яне може да всякакъв, но по коментарите личи , че доста другари и ефендита нещо треската почва да ги тресе. Като лафа "Га ядохте кифтетата не рифахте !!!

3

Interesno

преди 12 години

mnogo interesno. Nai posle niakoi da vzeme da kaje na caria, che e gol. Shtot nie gi znaeme tezi raboti, ama ne smeeme da gi komentirame.

2

Анонимен

преди 12 години

Поредната парламентарна простотия!Депутати опомнете се или си подавайте оставките!