229

Анонимен

преди 12 години

Помня я още от едно състезание на Слави в което пътуваха из страната и трябваше да познаят загадка в която ставаше дума за връх Вола.Естествено,такова "интелигентно" създание,като нея веднага преименува връх Вола на връх Мола.Но всичко и беше простено,защото малко по-късно демонстрира прелестите си и това беше първата стъпка към нейното ВИП израстване.

228

Анонимен

преди 12 години

До СЕЛЯНИНМи някакъв известен травестит, поне така съм чул

227

До Ангел

преди 12 години

Ми тя си е тъпир.То,че гълта гълта.*** мозък през уста,*** и *да не влиза.Влизат други неща.То тя не е виновна.Виновни са шопарите,дето за една шепа вълна са готови на всичко.

226

Анонимен

преди 12 години

Е поне не е кандидатка за еврокомисар ;)

225

Studio X

преди 12 години

До Столичанин"Сумата между красотата и мозъка е константа" и се намира между краката на "Златка"Радвайте се на живота защото е кратък.

224

Ангел

преди 12 години

ВСИЧКИ ЧАЛГАРКИ И МАНЕКЕНКИ СА СЪЩИТЕ *** ЧЕ ЧАК КУХИ ТАЯ АКО Я ПИТАШ ЗА ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГЛЕДА КАТО ТАПИР

223

Анонимен

преди 12 години

Важното е, че знаеше кой е Бойко Борисоя, а Памела не знаеше ;)

222

:)

преди 12 години

До 254Според теб за какво може един успял човек (за какъвто се считам) да завижда на една куха лейка (за каквато смятам коментираната тук), че и не само, ами да се пука от завист?!? :) Ако има жив човек, който може да завиди нещо на милата дама Черна Златка - той самия е достоен за съжаление :)

221

Анонимен

преди 12 години

всичко е измама да се хващат балъците и да пускат смс на тая простотия биг брадър

220

Анонимен

преди 12 години

След като едана мутра с прякор "ТИКВАТА" е идол на ГЕРБерастите защо Златките да са по-долу??? Нали сега са на мода мутрите,чалгарките и силиконките.

219

До 227

преди 12 години

Никой не те кара да слушаш чалга или на Слави тъпите вицове, това е въпрос на твой личен избор. Като цяло гледането на телевизия е деградиращо. Само ти промиват мозъка. Но понеже е по-лесно смилаемо никога не превключваш канала на Discovery channel или ннякой друг образователен канал...

218

олеле

преди 12 години

не гледай това шоу, българино, да не станеш като Златка. тъпо, та дрънка

217

Milena

преди 12 години

Наиситна е недопустимо да не знаеш столиците на съседните ни държави. В един момент дори помислих че тя не прави разлика между държава и столица.milanova-photo.blogspot/

216

Nikolla

преди 12 години

А задавате ли си въпроса:Кой създаде Златките като явление и социален статус,и защо?Нали не сте наивници да си представяте,че някой не стои зад гърба(гъ*a) им?Е на тоя въпрос потърсете отговора!

215

Pagane

преди 12 години

Затова и ще има държави, които няма да признават българските дипломи. Куцо и сакато в мозъка има диплома за висше образование. Поздравления за преподавателите, които са продали дипломата на Златка.Предлагам да им благодари в ефир, за да знаят следващите бъдещи "Златки" при кого да си ги купят.

214

Красимир

преди 12 години

До СоколКрасивии? Откога травеститите минават за красиви?!

213

Злате, само ти да си

преди 12 години

Златето не е сама и не е ВИНОВНА !!! Виновни са ПОЛИТИЦИТЕ! Те нямат нужда от знаещи и мислещи хора, от хора можещи да АНАЛИЗИРАТ! За това премахнаха германския модел на образование, при който уроците се учат и ученика се изпитва да разкаже и обясни материала. При този модел няма как да не учиш. Информацията, която се изисква от ученика трябва да се осмисли и да се възпроизведе с известна доза истина, в някои предмети стига до 100 %. За това се иска памет, а тя не се тренира с бягане по тренажора, а с четене. Прие се американския модел с тестове. Той изисква уж четене, но щом има няколко подотговора защо да уча? В момента, който има смесен тест - да се допълни, да се изброи нещата стават КАТАСТРОФАЛНИ! Това, което поробители не са могли да направят с векове, политиците направиха за 23 години демокрация изпълнявайки заръките на ЕС и САЩ, които не са ни приятели! Не са, няма и да бъдат, но и България няма да я бъде, защото загива! И ние позволяваме това.

212

Столичанин

преди 12 години

ЗАПОМНЕТЕ, СУМАТА МЕЖДУ КРАСОТА И МОЗЪК Е КОНСТАНТА.

211

guza

преди 12 години

taq zlatka kak she q e** mamooo

210

Анонимен

преди 12 години

До Ihaa Българският език, ти куца, миличко.