27

rusnak

преди 11 години

Защо ли??????? Защото е време и ти да ядеш зверски шамари, редниче!!!!!!!

26

до 27

преди 11 години

Нещо си се Убъркал, приятелю! Ако имахме такива количества петрол и газ, отдавна да сме ги разработили. А за шистов газ забрави и в сънищата си, че ще се добива тук!!!

25

6 6 6

преди 11 години

Един въпрос към списващите на сайта защо вие продължавате да отразявате новини свързани с хора виновни за състоянието на Българската икономика и критичното положение на 80 % от обществото.Да им давате трибуна и да ги легитимирате като Политически легитимни субекти. Та ДСБ и Костов нямат и 1 % подкрепа,а и са виновни за високите цени на тока с подписаните договори за тец 1 2 на Марица исток и куп други злоупотреби. Този човек трябва да се разследва и да лежи до живот в някои затвор.

24

Ф-1

преди 11 години

Костов е най-добрият икономист на БГ от 1944 год насам.Безкрайната омраза на комунистите към него е доказателство за това и невъзможността да го уязват ги вбесява!Помията в постовете по-долу говори за същността на червената *** и тяхната безпомощност

23

Анонимен

преди 11 години

Бай Иване не разбираш ли , че ти мина времето многооо отдавна. Заради такива като тебе сме на тоя хал, но няма вече кво да се " приватизира" А Русия си е Русия, там не можем да се мерим. Кой и защо затвори руският пазар , това отговори без завъртулки. Който се кара със силния винаги губи, така и политиците на прехода на нашата Родна страна.Знаеш какво изнасяме и какво внасяме и че нищо не произвеждаме.

22

акуд

преди 11 години

селянина *** просто ще покаже тази зима как може да накаже ЕС и ще използва за това България. по този начин също ще иска да ни накаже , че сме на път да добиваме петрол и газ с което ще станем абсолютно не зависи от русия. редно е България да се подготви

21

Б.Б:"Има догово

преди 11 години

Агенция"Фокус"(преди няколко дни): Бойко Борисов пред журналисти: " Приятелството и дружбата с Русия са от векове за векове и така ще бъде.Ние стриктно изпълняваме поетите ангажименти по "Южен поток". Заявили сме, че ще платим останалото за седми реактор и ще си го вземем, а за осми - трябва да изпратим документи кога искаме да го правим. Има договори."

20

до станев

преди 11 години

споко и по 1000 евро ще купуваш !

19

Анонимен

преди 11 години

До JR нищо не зависи от него но каквото каже така става. някой му подсказва, сигурно. може и да е умен. е с бойко не може да се сравнява по ум. боко с тази голема глава има най малко 2кг мозък те затова го наричат ти....та

18

Стар СеДеСар

преди 11 години

Та нали ти другарю Костов даде на руснаците да приватизират Нефтохим -Лукойл, нали ти продължи Белене, нали ти приватизира ТЕЦ Марица-изток 3 и още много средни и помалки предприятия.

17

станев

преди 11 години

И сега какво газа по 1000 евро ли ще ни го дават

16

...

преди 11 години

*** !!!

15

Историк

преди 11 години

Това което БСП причини на България за 4г.,Османската Империя не успя за 500г.

14

ДО СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Абе изчезни е болно дете .

13

плачков

преди 11 години

напълно съм съгласен че този този костов ни вкара в ЕС и н сега страдаме таков политйк като боико когото враговете наричат тиквата не сме имале и нема да имаме.да ни е жив и здрав оше 100 годин

12

ББ:Без Бел. загиваме

преди 11 години

БНТ," Панорама",08.04.2011г.- Бойко Борисов: "Ако послушаме сините и се откажем от АЕЦ "Белене", отиваме на Арбитражен съд в Париж. 2017 г. спира 5-и реактор на "Козлодуй" и Русия не удължава срока му (само тя има това право), 2019 г.- спира 6-и реактор, пак няма удължаване. Токът поскъпва 18 пъти. Икономиката загива. Трябва да внасяме ток от Турция, а мен ще ме съдят за национално предателство."

11

simo

преди 11 години

ама то голяма помощ от русия 500 евро газа. мерси за тая помощ

10

JR

преди 11 години

Костов така се изказа, сякаш от него зависят инвестициите, той коли и той беси един вид.Той най- малко има правото да размахва пръст за възобновяването на проекта "Белене", защото точно той си правеше срещи със Кобурга за да му предаде властта, а Симеончо беше този, който възобнови строежа на централата.

9

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

При силно намалено потребление на ел. енергия, при засилено строене на всякакви ел. центтрали у съседите - какво ще го правим този скъп ток... - или само да пълним гушките на путиновите олигарси...

8

Данчо

преди 11 години

Глупости,глупости, чуди се какви глупости да говори само и само да се появи по медиите защото никой не му обръща внимание.