63

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно права е жената, но за съжаление малцина са българите, които мислят като нея...и повечето отдавна се изселиха навън...

62

Веска

преди 11 години

Освен г-жа Кабаиванска и други нормални българи са изказвали същото мнение за чалгата! Но това е държавна политика! Сега министърът Игнатов се обърна към учителите да "помолят" родителите да не купуват тетрадките с образите на чалгаджийките. А какво му пречи на министъра да забрани в училищата да има образи на чалгаджии по учебните пособия?

61

Анонимен

преди 11 години

Това ми напомня когато преди няколко години ми дойте на гости един италианец. Само Планета гледаше и се изцепи. - Вашите порноактриси много хубаво пеят. Така че не се изненадвам че Кабаиванска е облещила очи също.

60

Психоглог

преди 11 години

"...като започна с признанието, че до скоро дори не е знаела какво е чалга...""...живееща от дълги години в Италия...""..Ако това е възпитанието на масите тук, това е гибелно, заяви Кабаиванска.."Г-жо Кабаиванска, споделям мнението Ви, но не и позицията, от която го изказвате! Омръзна ми от ментори зад граница! Не е трудно да видиш проблемите на едно общество, трудно е да направиш нещо за решаването им! Вие какво по-точно направихте, освен да избягате на по-богатата италианска хранилка???

59

мдааааа

преди 11 години

Щом чалгата е порно то гласоподавателите на ГЕРБ какви са ???

58

да-да,ама не

преди 11 години

Г-жа Кабаиванска е явление в музиката,но за съжаление от нейните думи излиза че българите много си падат по порно...Уви това си е факт,иначе как може да се обясни това прехласване по една *** мутра с фамозен прякор-"ТИКВАТА" която слуша само чалга и е прочела само една книга-"Винету"??? Бог да пази България.

57

Анонимен

преди 11 години

Не знам дали повече ме дразнят чалгаджиите, или тези които насила слушат джаз. Всъщност кво ме интересува, аз музика слушам само като съм пиян.

56

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

НА ВАС КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ ,НЯКОЙ ВИ КАРА НАСИЛА ДА КУПУВАТЕ КАСЕТКИ С ЧАЛГА ЛИ ?! ОБЯСНЕТЕ КЪДЕ ВИ СЪРБИ ?!

55

Анонимен

преди 11 години

До Планета Пайнер-Идват ми приятели от Европа на гости и питат -Какъв стил е тази музика и аз немея.E,какъв стил е това подобие на известна по света музика?

54

Иванова

преди 11 години

Чалгата е извратен жанр от музиката,с порно визия и *** текстове.

53

Ъ

преди 11 години

"Гурбетчия", стой си там, където си и хич не се връщай, може би без твоето присъствие тук България ще е едно по-хубаво място

52

марги

преди 11 години

Браво на Кабаиванска! Нарече нещата с истинските им имена.

51

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

ТАЯ КУКУМЯВКА КВО ИСКА ДА ИМА МУЗИКА САМО ЗА УМНИТЕ ЛИ ?! АМИ НЕКА ДА ИМА МУЗИКА И ЗА ТАКИВА КАТО МЕНЕ ! БАХ ТИ ХОРАТА ,СТАНАЛИ ДА МИ ПРАВЯТ СМЕТКИ КОЯ МУЗИКА КАКВА БИЛА ?! НИКОЙ НИКОГО НАСИЛА НЕ КАРА ДА СЛУША КАКВАТО И ДА Е МУЗИКА !

50

Анонимен

преди 11 години

Ям и слушам всичко само да се задържа на работа колеги всякакви като добичета тоже и с татуровки некви млади аз съм най дъртио има и по-дърти. Повечето не са били в казарма аз правя стойка на уши от раз марш на скок по дванайсетопръстната с/*** рез по джуката и тофан надоле

49

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

МНОГО МИ Е ЧУДНО КВО Я БОЛИ П**** КАКВА МУЗИКА СЛУШАМ АЗ И ДАЛИ СЪМ ГЛУПАВ ИЛИ УМЕН ?!

48

burov

преди 11 години

Господи, колко скотове в тая територия, направо онемявам...

47

ДО Планета Пайнер

преди 11 години

На *** можеш да му вземеш, но не и да му дадеш.. Тая жена я слушат по белия сват стотици милиони, кланят и се и ни завиждат, че е българка, а твойте 200 000 са населението на *** гета из градовете... Ти с тая публика ли се гордеееш? С нея ли ще се прославиш по света? Впрочем, именно с *** катуни се прославихме и ще гледаме Шенген през крив макарон.. И ти ще ми говориш за вкус... ***..

46

до 52

преди 11 години

Е, Бойко не е толкова ***, колкото го изкарваш! Пък Станишев едва ли слуша Кабаиванска.....На прасето му харесва ***....и в дорец да живее все към *** ще го тегли......възпитание, умишлено...за да сме ***, че *** лесно се манипулират.

45

Рая

преди 11 години

ГОЛЯМА ПЕВИЦА,НО И ГОЛЯМ ЧОВЕК! Не е зле някои хора да се всушат какво каза ТЯ!

44

Берли

преди 11 години

Какво иска да каже Кабанска за порното? Че е безвкусица ли?!