44

Анонимен

преди 12 години

а другаря Пръмов е икономически съветник на премиера

43

мммммммм

преди 12 години

бум - бум - бум ................... смърди на предател

42

Анонимен

преди 12 години

а така сигнализирай и да ни глобят ама ти да платиш глобата а не народа И ТИ СИ ПОРЕДНИЯ ***

41

Анонимен

преди 12 години

г-жо Кунева ,ако не сте забелязала те затриха цялата държава,та да ревете за сто деца е дупка в морето

40

Анонимен

преди 12 години

Куневица-Пръмовица,цял живот ни се нацица, със крадливата Левица!Плачеш ти като вдовица,*** за теб голям мекица!

39

green party

преди 12 години

Явно всеки говори каквото му е удобно и въпроса с изпражненията пак ще остане на заден план. Затова пак ще повторя като търпелив учител - Благоевгардска област да премине към Република Македония. Да се реши въпроса с изпражненията, по възможност с въпроса за кучутата. Касови апарати на седалките, независимо от техният вид и функции.

38

Анонимен

преди 12 години

това се отнася за цялата страна ,аз съм за Миглена Кунева поне не е нагла и проста ,като Боико и неговите мутри и всички останали мафиотски партии ,дано тя бъде държавник

37

kuk

преди 12 години

Кого ще сезираш мъ пръмова? Най -добре е да се обърнеш към майка си да си събере вересията като те е пръкнала на бел свет.

36

factotum

преди 12 години

Другарката Пръмова-Барозова

35

Анонимен

преди 12 години

Замислете над своите изпражнения хора, нищо няма да ви струва. Това са 11 секунди от пускането на водата и раздялата с изпражнението. Преди да гласувате спомнете си за всичките тези изпражнения, проследете мислено пътя на изпражнението преди да отхвърлите логическите доводи. Самото ИЗПРАЖНЕНИЕ макар и нищо да не струва, то е ценно само по себе си. В него са съчетани лъчите и музеката на ПАНЕВРИТМИЯТА, таинствени телевизионникристали и златната тъкан на ерекламните послания и въжделения, подобно

34

учителка без работа!

преди 12 години

Така действат Герб!Кадруват навсякъде - ако не си от Герб жална ти майкаааааа ееееееее и няма такава държаваааааааа егаси!!

33

Анонимен

преди 12 години

Не се изненадвам, всичко върви надолу и все по-голяма неграмотност е навсякъде. Явно това е целта.

32

вгледайте се

преди 12 години

Вгледайте се внимателно в това лице. Човекът в него отдавна го няма. Това е едно зомби.

31

МАНЧО

преди 12 години

ГЕРБ се страхува от Кунева! Тя обаче не е виновна за гафовете на властта. Вместо да говорят срещу нея по-добре да си оправят бакиите, ако могат - в което се съмнявам

30

Кунева

преди 12 години

Зле съм ! Няма вече БКП, ! Няма власт ,няма кражби,няма милиони, много лошо стана . А като погледна огледалото направо полудявам като се видя,на нищо не приличам !

29

анти НДСВ

преди 12 години

Ако Пръмова иска да разбере колко още негативни мнения ще събере за великолепната си персона и кукунделите около нея до изборите-ОК. Но за нормален човек това е мазохизъм.

28

ЕвроПси

преди 12 години

Куневица иска пак да цица от народа сладката парица!

27

Уродлива алчност

преди 12 години

Националната предателка е адски алчна за власт.Прибра милиони от комисионни,погуби България,но не и стига.Власт иска алчната ***,да командва,да е велика.България ще бъде тотално унищожена от такива морални ***!

26

Андрей

преди 12 години

Тази госпожа Кунева (Пръмова) си е живо олицетворение на второ поколение Комунистическа Номенклатура от преди 10-ти и няма морално право и квота да говори от нечие име, а да не говорим че като плюе само вреди на страната ни. Просто да ходи някой друг да и плаща заплатата.

25

долу БКП

преди 12 години

Не искаме Миглена,не искаме Сергей,а искаме свобода,човешки правдини !