99

Dictatorshit

преди 11 години

За който не знае с пожарникарски маркучи в някои страни разпръскват демонстрантите. Затова Тиквоко гледа да си подсигури бъдещето и отсега да е готов за протестите и размириците.

98

1

преди 11 години

Темата не беше ли "противопожарни автомобили"?

97

:)

преди 11 години

Назад във времето ? Нееее ! Напротив ! Напред в бъдещето ...След изборите догодина на Бойко ще му се наложи да се върне на стария пожаникарски пост.

96

от БАН

преди 11 години

... всичките ти простотии са от последна инстанция,щото,дали са те избрали козметичките и *** няма значение-водиш се премиер на всички българи и от опит знам,че всеки инвеститир се плаши от тъпашки приказки- не се чуди тогава,че цените растат : така бизнеса се застрахова от непредвидимото ти управление...Не съм фен на руската имперска политика,но си спомням,че ти,Батка,лично се кле във вярност,обич и вечна любов на руснаците на 11 април 2011г и след това точно по муцунски ги изпържи...:-))

95

До 123

преди 11 години

Абе умник тези 8 милиарда които оставиха и още няколко милиарда които върнаха като външен дълг изпоскване ли е бре. Държавите които имаха подобно развитие на нас още в началото на кризата бяха фалирали и дръпнаха заеми от МВФ . Ние благодарение на тези пъри още караме. парите натрупани от онези уж крадливи комунисти . Тикават до момента един лев не е изкарал.

94

от БАН

преди 11 години

В политиката и търговията се играе по писани правила - не как ти е на тебе кеф: ако между мачле и каре белот си пропуснал да прекратиш един договор по правилата-сам си си виновен...Руските държавни компании са подчинени на премиера Медведев-не на президента Путин.ОЛАФ се занимават само с разследване на злоупотреби по евро програмите-не на търговски отношения извън евросъюза; има нюскобюджетни полети-не "нискобюджетни" самолети....и всичко това-само от днес...Батка:

93

Анонимен

преди 11 години

ХА *** НЕ МОГАТ ДА СЛАГАТ МИНУСИ :p:p:p:p:p :)))))))))))))

92

Още по-назад

преди 11 години

"Назад във времето: Борисов подкара пожарна"А кога ще се върне да разтрива уши?

91

помня,помня

преди 11 години

как на страниците на този сайт се радвахте на едно увеличение - добавка към заплатите ви/ни,което го даде г- Станишев предизборно в края на мандата си,а трябваше да се вземе 2 години по-рано,не го дадоха,разбира се,дадоха го предизборно и вие скачахте като луди за тази милостиня.Да си имаме уважението,все пак.

90

от БАН

преди 11 години

Няма такава държава,няма такъв премиер,няма такъв кабинет...Бойко..Борисов,Батка- виж с'еа :не се сърди на никой,че ти цитират тет-а тет простотиите по медиите,щото сам им избра собствениците.Обаче,Батка,махленското размахване на бухалки и перчене пред кварталните каки вече е отживелица.Чуй един "феодален старец",който може да не е от елитното пожарникарско училище,ама все поназнайва нещичко:

89

До 109

преди 11 години

Безработицата наистина е рекордна за Европа.Имахме толкова Социялни туристи,че се плаша кво ни чака догодина!

88

Анонимен

преди 11 години

DNES.bg страх ли ви е от коментарите? Оправете си техниката.

87

Анонимен

преди 11 години

еееейй Тиквата как се кефи

86

Анонимен

преди 11 години

72% от хората не харесват икономическата политика на правителството. Това предполагам е още едно доказателство за успехите на Тиквата

85

Анонимен

преди 11 години

За първи път при управлението на герб минималната заплата в БГ стана по-малка от тази в Албания.Това никога преди това не се е случвало.

84

Гласуването

преди 11 години

Всеки да си гласува за когото иска. Аз втори път грешката да гласувам за герб няма да направя. Тройната коалиция може и да са крадли но оставаше и за хората сега се краде повече и всичко отива само за герб.така че всеки който живее по-добре,сега нека да гласува за герб. Само една статистика С всяка изминала година от управлението на ГЕРБ се раждат с 5000 деца по-малко (това са българчета). Толкова за доброто управление

83

Таня Дончева

преди 11 години

Може да съм от БСП,но наистина Бойко Борисов направи доста неща. Никой не може да ги оспори.Дори и другарите от моята партия. Какво направиха моите другари Р.Петков,Р.Овчаров, К.Нинова,М.Миков,Мутавчиев. Едно голямо НИЩО. Разпределяха си порциите с Доган и Симеон. За другаря Станишев няма смисъл да ви казвам. Единствено другаря Кутев излезе мъж,като каза истината за нашата ПАРТИЯ. Затова него най-много го уважавам. И ще помоля моите другари да спрат да плюят по Бойко.

82

ДА ЖИВЕЕ БАТ БОЙКО

преди 11 години

Бойко е Номер 1 за последните 23 години! БСП вън от България да ходят да крадът от Турците и руснаците

81

Анонимен

преди 11 години

Дано не са като пожарните тука, които подариха... Зимата са на практика неизползваеми. Хубава работа, ама българска.

80

Анонимен

преди 11 години

Защо не седне де се повози и в БДЖ много е приятно!!