107

Анонимен

преди 11 години

Яков 4,7

106

Петьо-Евреи

преди 11 години

До странджата. браво пич много добре казано! :)

105

Анонимен

преди 11 години

Рейгън беше Уникално ***

104

Анонимен

преди 11 години

Борисов е уникален като Рейгън. Има обаяние, което му помага да се асоциира с обикновените българи. Това се усеща дори от хора, за които българският не е роден език" казал уорлик след взаимното им маструбиране с бойко:)))

103

Някой си

преди 11 години

"ще озвуча само един от многото фактове: (Петьо-Евреи)====================================Малеее... То бива неграмотност бива, ама чак пък толкова. Казва се ФАКТИ разбирачо, ФАКТИ!

102

Truth_Hurts

преди 11 години

Даде всичко от себе си да ни натресе Шеврон, но и той, и Бойко не очакваха такъв сериозен отпор от страна на народа. Както и ACTA.

101

Анонимен

преди 11 години

Благодарение (или по вина) на Асанж, чиято група държи всички записи от редица разговори между различни правителства на планетата, включващи САЩ, Великобритания, Италия, Германия, Ватикана, в които се говори предимно за икономика. Осама бин Ладен е изпратен в небитието и сега е заменен от Джон Мейнард Кейнс - икономист, радетел за социаленкапитализъм /1883-1946г/. Той се е превърнал във враг номер едно на големите сили. В тези дълги записи се говори как да се поставят на колене южноамериканскитеикономики, как да им бъдат отнети енергийните ресурси, как да им се попречи да се съвземат и да се развиват, как да се попречи на техните правителства да следват кейнсиански / социални/икономически плановеи да бъдат принудени да следват нарежданията на Международниявалутен фонд, чиято единствена цел е да се наложинеоколониалнаполитика в полза на Испания, Италия и Германия чрез английски капитали. Голяма част от файловете вече са публикувани в интернет. Повечето от тях са предоставени с удоволствие от Асанж на посланика във Великобритания на държавата Еквадор, която все още говорим за случващото се на 3-ти август в Ню Йорк напомня коя е и какво е направила. Според изкзване на Асандж, силните държави се държат като гангстери, а слабите, като ***. Доказват го и прихванатите дипломатически грами на Държавния департамент.Включително и с нелицеприятнихарактеристики от американскидипломати за българските политици и ситуацията в страната ни.

100

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Професионалните политици не винаги са успешни политици... - пример:- Роналд Рейгън - актьор - най-успешният американски президент спечелил най-важната война в историята - СТУДЕНАТА- Луис Инасио Лула да Силва - завършил 4-то отделение - президент на Бразилия извел страната си до 5-та икономическа сила- Бойко Борисов - Премиер на България направил я свободна, демократична и независима държава - унищожил комунизма в българските земи...

99

USA

преди 11 години

Всички пишат за филма, но не ви ли намерисва нещо? Не се знаел кой го е финансирал, от името човека с парите говори някакъв "консултант"... И целият свят стои и го слуша... Скоро идват избори в САЩ. В момента Обама води пред Ромни. За да се случи промяна в обществените настроения е нужно да се случат няколко "инцидента" и публични скандала, които да навредят на Обама. Да не се окаже, че някой от спонсорите на Ромни е финансирал филма. Ако си спомняте преди време Ромни бе на посещение в Израел, където заяви, че ако бъде избран за президент на САЩ би подкрепил удар срещу Иран. Дали между посещението му в Израел и излизането на филма, който казват че е финансиран от гражсанин на Израел няма връзка?

98

Спомени от социализм

преди 11 години

Какво си спомням аз от началото на 70-те години?Бях дете, дават ми пари и ме пращат до магазинада купя "нещо". Каквото има, защото обикновено няма. В магазина-опашка. Чакат да докарат "нещо". Нареждам се и аз.. След половин час докарват.. шунка!Ура! Но следва разочаровано: О-о-о! Самоедин калъп!.. Няма да има за всички.! Месарятобявява, че ще дава най-много по триста грама..Докъдето стигне! Опашката кима безропотно..Месарят вади ножа и отрязва яко парчеот калъпа. После го налапва пред очите наопашката...

97

Анонимен

преди 11 години

Уникален ***.

96

Петьо-Евреи

преди 11 години

До възмотения кумунист. престани да исползваш тази съдебна грешка и тъжният случай със този човек за да пропагандираш колко е лошо правителството и колко щеше да е добре ако вашето управляваше. първо този случай няма нищо общо със днешното правителство и второ вие вече имахте възможноста да управлявате и всички помним до къде стигнахме със вас такаче по добре се засрами заради твоите идоли и *** си легни малко почини си че то за куминист да се работи нали беше вредно!! :)

95

посредствен артист

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Другарят Борисов е един посредствен артист, който добре играе ролята на слаб премиер. Също като Рейгън.

94

Петьо-Евреи

преди 11 години

До 105. да ние братският Еврейски народ си го обичаме Бойко и го подкрепяме според нас той е единственният способен на този момент човек който се справя със своите зъдължения и дърпа държавата напред! много ясно той нее идеален както и всеки човек на земята и също прави грешки но със своите задачи той се справя ако не на 6 то на 5

93

Петьо-Евреи

преди 11 години

Бойко Борисов цар Бойко Борисов цар ура ура ура

92

Анонимен

преди 11 години

Като се замисля излиза, че Йордан Опиц по - скоро е жертва на безхаберието и некадърността на мвр и неговия министър, специалист по физическа култура. Развихрилата се в последните три години "битова" престъпност е резултат от участието на министър в предизборни щабове и интересите му да ангажира като помагачи в изборите дори криминален контингент - цели села са превзети от крадците - Мечка и още мн.други, а мвр е безсилно. Изхода е оставка на цв. или промяна в НК оправдаващ действия като Опиц.

91

Дано

преди 11 години

Дано следващият посланик на САЩ да е по-умен и най-вече нормален психически.

90

XMAN

преди 11 години

Уорлик, всички дупедавци удрят шпакли на Б.Б., ама от твоята по-мазна шпакла не бях виждал. А можеше просто да се наведеш и да го цункаш по г..а.

89

Петьо-Евреи

преди 11 години

Тотова което си го говорим ту са пусти приказки трябва да се гледат фактите а те са не успорими и според тях фактите де Бойко Борисов е най успешният премиер от 60 можеби и повече години насам. ще озвуча само един от многото фактове: България за първи *** във новата си история е със по добре развита икономика инфраструктура образование и изобщо стандарт на живот от сърбия! това все пак говори за нещо защото при другите правителства не беше така!

88

ХАХАХА

преди 11 години

УНИКАТ УНИКАТДНЕС ГО ГЛЕДАМ, УТРЕ ПАКНО АМАН ОТ УНИКАТ ДНЕС СЪМ ГЛАДЕН, УТРЕ ПАК!