71

До 98

преди 12 години

Потърси за начало в гугъл: "Какво са направили евреите за България". Да видиш какви гадости са творили на нас българите. Тук е сносно представено.След това ако искаш, търси "Кашата холокост". Или "Измамата холокост". Все интересни работи ще научиш. Има и книги от евреи, които открито си признават, че холокоста е измама, в която евреи са избили инакомислещите евреи, за да стегнат редиците.Има много материали. Да не си евреина, та искаш инфо за домашно, та утре да ни сервираш нов пиар контра:)))

70

до 95

преди 12 години

Нямам нищо общо с Атака :))).А селските ви еврейски номера са вече публично достояние. Аз дори съм много назад в тази информация. Има я из цяла Европа. В много страни вече. И това тук е малко, от списъка с деянията ви.Свиквайте, че всички вече ще ви знаят какво сте правили и какво представлявате. Владеенето на медиите и манипулирането на хората чрез тях вече няма да ви помогне.Изпуснали сте лавината, мина критичната точка. Просто бягайте.

69

притеснен

преди 12 години

Обяснете каква е ролята на Евреите в световната конспирация?

68

Анонимен

преди 12 години

Целта на филма беше да отврати светът от ислямските държави и те да започнат да съчустват дружно на Израел, в каква среда и с какви съседи живее. И всички дружно да се втурнат да им помагат. Но еврейската пропаганда съвсем е изпростряла и е станала твърде пошла.Комбинацията не само че не постигна ефекта, но стана и по-зле. САЩ се усетиха и дадоха заден ход. Това е втори сериозен провал, след измисления атентат в Бургас.На лъжата краката са къси и еврейски.

67

Анонимен

преди 12 години

Ти си абсолютно болен направо засенчваш онова *** Волен Сидеров. Как може такива глупости да съчинявате , по скоро се огледай колко руснаци купиха имоти.

66

Анонимен

преди 12 години

До 90 та ти не си ли срещу руснаците не смяташ ли че най-голямата заплаха за националната ни сигурност са именно те защото единствено те могат да ни асимилират имаме сходни език и религия ,а и са го правили справка Волжко Камска България , вярно те бяха мюсулмани но са ни братя или не, как мислиш.

65

Анонимен

преди 12 години

Това се нарича Информационна война, която както виждате еврейската пропаганда води срещу нас, българите. Цели: да ни прекъснат комуникациите с всички еврейски врагове, основно русия, Турция включиха, ЕС. И да ги приемем като новите ни съюзници, за начало. А после и господари. Да не се съпротивляваме за тяхното заселване в България и създаването на една еврейско-българска федерация.Всичко това можете да проследите във форумите. В случая новият номер на еврея-пропагандатор е да се прави на руснак

64

Анонимен

преди 12 години

Нищо ново под небето , на времето бяха Сатанински строфи на Салман Ружди , бяха му издали смъртна присъда сигурно и до днес го пазятв Лондон , после имаше някакви Дарски карикатури сега им идва дюшиш на радикалистите филм произведен от евреин в Щатите се подиграва с МОхамед ,а на всичкото отгоре е пълна помия самия филм поне да беше стойностна лента защото и едните и другите знаят как се правят филми не знам на мен ми се струва толкова гротесно , дали някой наистина не ни подготвя за нещо .

63

евреина Тулски

преди 12 години

Tulski е евреин. Пропагандатор във форума. Нарочно е поставил руски имана. Стандартна еврейска процедура: Създай интрига, скарай хората и после им дърпай конците. Иска да настрои българи срещу руснаци. За това се прави на руснак, за да ни настрои срещу руснаци.Другото му превъплащение е да се представя за българин (един от никовете му е Станджата, за да е по-удедилно патриотичен). Но тогава говори по адрес на Русия простотиите си. За да минат като "Така мислят българите".

62

Анонимен

преди 12 години

я *** 88 пак е на линия , как е табора въртите ли кючеци.

61

Анонимен

преди 12 години

Тук пишете а в статията за 11/09 дето се говори за излъчени записи на атентаторите не пишете , иначе винаги щом се появеше статия за 11/0 се скъвсахте да пишето обичайните си глупости и да споделяте болните си фантазии , толкова сте елементарни.

60

Анонимен

преди 12 години

Tulski, ай марш в Тула.Какво търсиш тук в родината ми да даваш акъл, ходи си в Русия и се занимавай с Саркашвили.Какъв българин си ти?Ти си един руснак. Най-вероятно руски евреин!

59

Анонимен

преди 12 години

до 76 другото тъпче дълбоко се съмнявам от показаните няколко кадъра на филма че изобщо Холивуд има някаква връзка , независими продуценти с лопата да ги ринеш , а такива филми има стотици .

58

Анонимен

преди 12 години

До 78 тъпче това да не ти е ЦК на БКП та да се занимават с филми , знаеш ли колко такива тъпизми се произвеждат , но никой не им обръща внимание , тук защото скочиха м'сулманите за това стана известен в кавички.

57

Така ли?

преди 12 години

Че той филмът циркулира от бая време преди да нападнат посолството на САЩ, но държавният секретар на държавата, в която се е произвел филмът чак сега се сеща да се "разграничи"... Както е казал един съфорумец, каквото си посееш, това ще пожънеш, а още по-добре - "Който сее ветрове, ще жъне бури".

56

Анонимен

преди 12 години

Тулски сигурно произлиза от Турски.Като ти гледам ника, май си по-*** от Цар Киро!

55

Анонимен

преди 12 години

Относно филма - наистина е циничен. С активни мероприятия като този филм в света се поддържа постоянна нестабилност (както и става на практика, хората се объркват и стават лесна маса за управление).

54

Анонимен

преди 12 години

И така исляма с времето сам ще си отиде. Чуйте 'Imagine' в You Tube,Хайде със здраве!

53

край

преди 12 години

Идва края на вашата ера, другарко лихварова. Лихварството, в което въвлякохте първо една огромна държава, а сетне и целия свят, е най-жестокото претъпление, засягащо всички живи същества на планетата. И хората вече разбират защо. Личи си колко сте изплашени, съвсем скоро ще ви се поиска сметката, с всичките лихви. Който подпалва света, трябва да е готов да гледа как гори собствения му ***!

52

нерелигиозен

преди 12 години

и са кво , заради филма да затрият САЩ ? и тва е нормално ?де що видат американец да колят?и на тия *** им викате хора? правоверни!? правоверните могат да убиват , е така , в зашита на вярата? - не , не искам отговори! отговора ще го видиме , всички , скоро!