210

АНАЛОЗИ

преди 11 години

НАПОЛЕОН И ТОЙ ГОЛЯМ ГО ВАДЕЛ НО РУСИЯ МУ ГО СЛОЖИЛА И НАКРАЯ НАРОДА НА ФРАНЦИЯ ГО ЗАТОЧИЛА НО ОСТРОВ ЕЛЕНА ДОЖИВОТНО СЕГА ИСТОРИЯТА С БОЙКО СЕ ПОВТАРЯ И НАРОДА ТРЯБВА ДОЖИВОТНО ДА ГО ЗАТОЧИ НА ОСТРОВ БЕЛЕНЕ С ЧУДЕСНА ГЛЕДКА КЪМ ТВОРЕНИЕТО МУ. ДА БЪДЕ!

209

софиянец

преди 11 години

освен всичко друго, това с адвокатите няма кой знае колко голямо значение - в арт-колежчето обясниха ли ви какво е търговски арбитраж? или като си продавал *** и чорапи на пазара в Димитровград не може и Парижкият клуб да те уплаши камо ли някакъв си арбитраж :-) дали са ви казвали там чичковците художници що е то Парижки клуб?

208

Анонимен

преди 11 години

На съда искаме тези ДОГОВОРЕНОСТИ. най после да ги чуем , Отказът е дело на всички тези "ПРИЯТЕЛИ" на БГ , които така диктаторски я посещаваха от пролетта насам . Българското правителство е една *** , Парламент ли , Предатели на всички български интереси !!

207

Анонимен

преди 11 години

"Няма основания Атомстройекспорт да иска ?1 млрд., отсече Добрев"Ама , само ти го казваш !Покрай сухото ще изгори и мокрото!

206

hagen

преди 11 години

а 2 февруари 2010 г. BNP Paribas прекратява участието си в проекта поради изтичане на мандата.До 224На 19 февруари 2010 г. българският енергиен холдинг стартира процедурата за избор на консултант по проекта АЕЦ Белене. Предварителното намерение за откриване на процедурата е публикувано през декември 2009 година. Бъдещият консултант по АЕЦ Белене следва да разработи концепция за развитието на проекта и да осъвремени икономическия му моделМалоумници престанете да пишете измишльотини.

205

Анонимен

преди 11 години

Купи си вазелиннн

204

ПОЖЕЛАНИЯ

преди 11 години

НАЙ-ДОБРИЯ ЗАТВОР ЗА БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБЕРСКИТЕ МУ МИНИСТРИ Е ПАЗАРДЖИШКИЯ ИЛИ БЕЛЕНСКИЯ НО ЗА ЖЯЛОСТ И ТОЙ Е ЗА СМЕТКА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ! БОЙКО НАЙ-ДОБРЕ Е ДА ГО ЗАТВОРЯТ В БЕЛЕНЕ И ОТ ТАМ ДА ГЛЕДА ДОЖИВОТНО ПЛОЩАДКАТА НА АЕЦА!

203

Анонимен

преди 11 години

С идването на ГЕРБ и твърдата позиция за отмяна на договора, АЕЦ Белене..........................ТУКА СПОРЕД НЯКОЙ *** ГЕРБЕРИ.А истината е :Русия и България са се разбрали да започнат работата по проекта за АЕЦ "Белене" още през есента на 2010г, предаде ИТАР-ТАСС. България ще представи и модел за финансиране на Бургас-Александруполис след провеждането на успешна екологична експертиза, заяви още Шматко.Баси твърдата позиция на ГЕРП, малииииииии........

202

Делянчо, върни се !

преди 11 години

Деляне, върни се на сергията на Димитровградския пазар. Аз съм Иван Каров, съседа ти по сергия. Там където си сега ще се обатачиш, не е работа за тебе Деляне. А знаеш , как кротко си продаваше каишките за кучета и акцесоарите за мобилни телефони. Бъди сигурен, че кмета на Д-град ще ти уреди отново сергия, става дума за Иво Димов. Знаеш го, от ГЕРБ е и той като теб няма диплома. Най добре е да се върнеш тук, на битака, от където тръгна през 2009 г. Ти си флегма и не ти прилича да работиш с мутри.

201

Анонимен

преди 11 години

Дилянчо,ти луд ли си , разбираш ли нещо от икономика и сметки ? Я питай изпълнителния директор на АЕЦ-а , може ли да поръча сто тави банички и после да откаже да ги плати ? Може , ама като го забухат с тавите по главата,ем бой ще яде,ем ще си плати ? Питай и Патрона ти , той малко ли дългове е прибирал ,со кротце,со благо, а където трябва и с малко кьотек ! Пък и кой бяга от един милиард ?

200

54ds

преди 11 години

Най-добрата адвокатска кантора в света също е за сметка на данъкоплатците... Не осъзнавате как всеки се изгаври с българите покрай Белене

199

Анонимен

преди 11 години

Добрев. ТОКА на Българите е 4 пъти ПО-СКЪП от този на Аметиканците , птипомни амер.посланик и си замина ??? Добрев казва днес , когато взехме решение да спрем АЕЦ , не сме се осланяли на тези ДОГОВОРЕНОСТИ ? А сме си изработили защитна стратегия .България без своя електроенергия е умряла , това не са наши интереси !Следвате Чуждите интереси и кризата в Електроенергиятс ще се засили ! Българският парламент ?? Български ли е ? Noooo , sorry

198

ГЕРБ МРАЗИ БЪЛГАРИТЕ

преди 11 години

ДО 182 - *** АМА ХОРАТА ЧЕТАТ ХАРЕСВА ИМ И СЛАГАТ + В ЗНАК НА ОДОБРЕНИЕ ЩОТО ХОРТУВАМЕ ИСТИНАТА ЗА ГЕРБ И БОЙКО. ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА!

197

Митю Пищова

преди 11 години

Охххх тоз дилян4у ша *** закарам горе на арбанаси у моя бурдей с кИбап4итта и жакузиту пълну с искра от местния винпром и ша *** поря кат риба, ша *** тъп4а кат агни....тез жуки ша ги разпоря ша има да са веят кат хански порти

196

ДО 208

преди 11 години

ИМА, ИМА И ОЩЕ КАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ ВИДИШ НА АРБИТРАЖА- ТАМ ЩЕ ЛЪСНАТ ВСИЧКИТЕ ЛЪЖИ НА БОЙКО- И ЗА ДОГОВОРА, И ЗА ЦЕНАТА И ЗА ПАРИТЕ ДОТУК

195

ДС

преди 11 години

До Анонимен Е кво като си анонимен аз знам къде живееш! Или вярваш още че тиквата е господ?

194

възмутен

преди 11 години

До ДО 188 - Не се хаби да обясняваш очевидното! То се обяснява на хора, които мислят с главите си, а не с хонорарите, които получават, за да плещят глупости по форумите и да защитават некадърниците!

193

ДО 188

преди 11 години

ОТ 207А ДВЕТЕ ПОСЛЕДНИ СА ПОДПИСАНИ ОТ ГЕРБ

192

софиянец

преди 11 години

това в арт-колежчето ли го учи моето момче? махнете това "отсече" - тоя *** в лапичките на АЕС ще бъде бит и такован, за наша сметка разбира се!

191

Анонимен

преди 11 години

ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ БЕСЕПЕ! вековна мафиотска структура!Ама моля ви се не пишете нищо лоши за тях, че на следващите избори ако вземат властта ще им е за последно... Тамън са изгладнели ще опоскат държавата за нула време и ще дойде видинова, гоцева и най-червената окрадена зима... а тогава на комунисите от бесепе Чаушеско ще бъде като игра на стражари и апаши.....