73

Анонимен

преди 11 години

Ама предсатавяте ли си нощем колко е красиво гетото с тия светлинки! Щото *** като ходи до *** на двора (те всъщност имат ли такъв или направо на улицата) свети ли свети... чак да ти е драго да го гледаш!

72

майка им

преди 11 години

Крадат от завод с което евентуално ще спънат работата на завода и хората в него. След това ги лекуват заради природната им тъпота с наши пари, после евентуално недай си боже влезнат в затвора пак на наш гръб ще се хрантутят... Обособява й им се една територия от около 100 кв. км. в северозападнала България... Обявява се държава Мангалия, вдигаме стена по границата, налага се визов режим... Природата ще свърши останалото сама.....

71

учен от БАН

преди 11 години

Успешно завърши експеримента, в който 5 роми бяха облъчени с 10 пъти над допустимата норма радиация, която обикновено вреди на човека. На ромите им няма нищо. Следователно не са хора. Следващия проект ще бъде да се открият околко са общите гени на ромите и ***

70

Анонимен

преди 11 години

По бТВ ще има специален документален филм за *** откраднали уреда.

69

Цезий 137

преди 11 години

Не е зле след безплатното за тях лечение (и хранене разбира се), пострадалите наши сънародници да бъдат и адекватно компенсирани с пари за преживения стрес и риска за здравето им. Допълнителни помощи за семействата им ще са добре дошли. Естествено всякакви досъдебни производства и прочие недоразумения следва незабавно да бъдаат прекратени (ако изобщо са почвали). Следващия път тези юнаци ще са с дозиметри и защитни костюми. Ще "берат" радиоактивни железа с технологии и стил. Бог да пази България

68

гурбетчия

преди 11 години

Кой каквото иска да каже ,но мисля ,че тези *** никога няма да се научат да крадат като българите ! Разлика от земята до небето !

67

кук

преди 11 години

Аз ли трябва да плащам за тези здравно неосигурени криминални субекти лечението им . А кажете ми. А защо заглавието не е така. ..Подведоха под отговорност крадци на радиоактивни метали застрашили живота на населението. .....Защо питам? До кога ще толерираме това безобразие и нагло поведение с нашето бездействие?Как да интегрираш този субект та то не разбира какво му говориш ,само знае няма работа но за каква работа става въпрос и то не знае.

66

Иван Пешев

преди 11 години

Аз не искам да плащам здравни осигуровки, ако и такива олиго*рени са в системата, трябва да има някакъво минимално ниво на интелигенстност.Това че са роми, не пречи, пречи че са безумно ***, както има разни екземпляри които не би трябвало да са в системата или да плащат повече.

65

Николов

преди 11 години

Ако беше го откраднал някои човек колко ли щяха да му лепнат а?

64

Въпрос

преди 11 години

А някой от тези хубавци да има случайно здравна осигуровка? Или ние ще плащаме за лечението им?Някой от тези платил ли е в живота си един лев данък?

63

Равенство за всички

преди 11 години

Тези мангоси нямат никакви здравни осигуровки на 100%. Тогава как влизат въобще в болница и как получават легло и лечение?

62

ВОЕНЕН

преди 11 години

АМИ ДА БЯХА УЧИЛИ ! КОЙ ИМ Е ВИНОВЕН ?! АЗ ХЕМ СИ ВЗИМАМ ЗАПЛАТАТА КАТО ВОЕНЕН ,ХЕМ НАФТА "СИ ВЗИМАМ" ! УСТРОИЛ СЪМ ВЕЧЕ И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ !

61

рентгенолог

преди 11 години

"Крадците на уредите късно снощи бяха проверени със специален рентген" Това направо кърти мивки. И какво по-точно са проверявали с въпросния рентген? Плътността на костите на ***? Ех,журналисти ...

60

имигрант

преди 11 години

Колкото и да ми е мъчно да го кажа, но тук важи закона на Дарвин за естествения подбор.Тъпите *** ще почнат да измират, докато по-умните не се научат да крадат с дозиметри в джоба. За жиците вече разбрах, че имат техника на откачане на далекопроводите без да имат контакт със "земя"/"нула". Сигурно си носят и съответните прибори, най-малкото глим-лампички.

59

ьаьа

преди 11 години

Дано повече да са се облъчили...

58

681

преди 11 години

А в затвора няма ли лечебница?

57

Нас ромчитатъ

преди 11 години

Радиаций ни лови. Ако беше така що ни фана на самият мястотто, а после някой издал,а?

56

az

преди 11 години

абе какво лечение...в затвор, където има още няколко стотин като тях да се облъчват взаимно...

55

Анонимен

преди 11 години

Я да видим сега как ще крадеш като светиш в тъмното а?

54

онбашията

преди 11 години

браво, някой е бил вдъхновен от случая миналата седмица