20

до антитурчин

преди 11 години

Първо, за какви беззакония говориш, може би за такъв като теб беззаконие е да бягаш от дулото на оръжието? второ, в Сърбия няма представители на етноса "шиптъри". Трето, казано е специално за такива като теб: Патриотът си обича страната, националистът си мрази съседите.

19

Анонимен

преди 11 години

След тази "независимост" в Европа вече всичко е възможно.В близко бъдеще ще се създаде държава *** на територията на няколко държави.Може би една от тези държави ще е Франция.Ето как САЩ ликвидира Европа.Защото САЩ няма националност (щатяни), докато в Европа има национални държави.Идеала на масоните е мултинационална, мултирелигиозна, мултикултурна държава.Затова САЩ е сочен като пример за държава.И стремежът е създаването на континентални, а в последствие световни щати.

18

smoke_chiba_chiba

преди 11 години

Очаквано решение, също като и това да се присъедини към Албания след 3-4 години.Но така е няма нищо ненаказано на този свят - Сърбите винаги са се стремили да откъснат "Македония" от нас а сега изгубиха сърцето на тяхната държава.

17

Анонимен

преди 11 години

Да междудругото точно така е цяла Европа гледа да се обедини за по добра конкурентноспособност и сигурност. Те "наште" Шиптари решили независимост да правят тва само им стъжни лошият жизнен стандарт още повече , ама като са лесни за манипулации нека сега една шепа американци да им точат природните ресурси пък като свършат да вървят по дяволите ....

16

помияри

преди 11 години

Европа се нуждае от склад за наркотици и нелегално оръжие. *** Албания и Косово съществуват с тази единствена цел.

15

Анонимен

преди 11 години

Браво за Косово! Добра новина!

14

Анонимен

преди 11 години

Сега остава да си изфабрикуват косоварски език и разбира се косоварска история.

13

правда

преди 11 години

Най-щастливи от новината са видните атлантици като грантополучателя USAID Бойко Василев и "дипломатите" Сюлеийман Фаси и Надежда Нейнски.Да пожелаем на щастливите мекерета -косовски доктори да лекуват децата им!

12

Анонимен

преди 11 години

Косово още щеше да си е в Сърбия, ако тъпите сърби не бяха решили да правят геноцид. Много *** сърби.

11

Dan

преди 11 години

Ето това е стила на мюсюлманите, бавно и търпеливо, като започнаха преговори за отделяне, се клеха ,че няма да искат независимост и автономност, а просто искат да защитят хората от мюсюлмански произход.....и ето ти сега независимост! По същият начи се започна и с новините на турски у нас, ние не искам да правиме автономия в България само новини на турски, след това да се признае като втори официален език и е въпрос на време да поискат автономия, това да им е обица на ухото на прегръщащите ДПС!!!

10

Анонимен

преди 11 години

Това постигнаха сърбите с безкрайната си глупост, шовинизъм и самовлюбеност. Косово беше Сърбия, ама преди да решат да ги изколят. Който сее ветрове, жъне бури, е казано в Библията.

9

Гарантирано от САЩ

преди 11 години

Сбогом на националния суверенитет на всички държави!!! Ще се грабят ресурси, идва дивия капитализъм и за тази земя!!!

8

до патриот

преди 11 години

В три думи имаш две грешки. Ако всички "патриоти" са като теб, олеле-малеле. И какво общо има патриотизмът с Косово не разбрах?

7

Анонимен

преди 11 години

Da Kosovo nqma da e dalgo samostoqtelna zashtoto she stane oblast na Albaniq.....A sled 10 godinki kakto se o4ertava i Rodopite mai she se otkasnat ot Nas Ako ne predpriemem tvardi merki

6

Анонимен

преди 11 години

Не отиват на добре нещата за Нас!

5

Шиптар

преди 11 години

Макета, чакайте ни. Сега в Косово, скоро и в "македония".

4

Анонимен

преди 11 години

Жалко за Косово... Свобода само, за да може някакъв американски генерал да им точи въглищата докато те умират от глад и мизерия ...

3

Патриот

преди 11 години

косово суверена държава ХАХАХАХАХАХАХ

2

Анонимен

преди 11 години

Честито! Скоро и у нас

1

Анонимен

преди 11 години

Косово ще изчезне, въпрос на време е.