81

Анонимен

преди 11 години

-Само ГЕРБ е в състояние да отърве България от вас комунистите!-Хахаха, кеф ми става като гледам как *** се гърчат в опит-Всяка отрязана лента от Бойко Борисов шут в задните части на комустите-Давай Бойко, бой по КОМУНЕЗИТЕ ... още един мандат !!!! Мързи ме да вадя повече.Въждате ли, к'ви сте ограничени господа от ГерП !!!Нищо конструтивно няма във вас само злоба и самохвалство !!!

80

до 114

преди 11 години

Да така е. Нали затова си хвърли книжката от БКП.Хвърли си я. Нали? Или греша.

79

ЗДРАВЕЙТЕ МАЗОХИСТИ!

преди 11 години

АКО ГОВОРИТЕ ЗА КОМУНИСТИ ОТГОВОРЕТЕ СИ С ПРОСТИТЕ *** ГЛАВИ:КАКЪВ Е БОЙКО МУТРАТА.ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ И НЕВЕЖЕСТВО В ТАЯ *** BG.

78

valya.doncheva.5

преди 11 години

До Анонимен 106Моля посочете точно къде е построено училище.

77

Анонимен

преди 11 години

ТАКА Е МУТРАТА РАЗПРЕДЕЛЯ ВАШИТЕ ПАРИ.УЧИЛИЩА?КОЙ ЩЕ УЧИ В ТЯХ ПРОСТАКО.ЗАЛИ?НЯМАТ ШАНС.ОСТАВАТ ПЪТИЩА.ТАМ СЕ КРАДЕ В ПЪТИ.ГАДЕН МРЪСЕН ***.

76

мушмул

преди 11 години

А за фейсбук и туитър профили по 50 000 лева ще има ли пари?

75

Анонимен

преди 11 години

Колко неблагодарна *** сте какво по-хубаво от това да се строят училища и спортни эали нали така ще има децата ни къде да спортуват вместо да кръстосват улиците и да се эанимават с дрога или на някои от пишещите това им по-допада само и само да не приэнаят че се прави нещо добро ,Костов колко училища и детски градини построи/продаде това по-добре ли е,

74

до 95

преди 11 години

"Аз не съм казвал, но пак ще повторя">>>>Ето пример за куха герберска кратуна! Не бил казал, но пък повторил! И такива *** ни управляват!Гарантирано от герб!

73

Анонимен

преди 11 години

До a А защо търсиш от него да ти вдигне заплатата?

72

до Унуфри

преди 11 години

Да те ще ходят да закусват, обядват и вечерят в Австрия и Франция, егати тъпака промивач, платен клакьор и нереализирал се индивид. ***

71

до 83

преди 11 години

Що плюеш по герб, бе! Нали те се напъхаха при руснаците с договора за Южен поток!

70

Анонимен

преди 11 години

в Русия управлява Путин, в България управляват ***...

69

пижо

преди 11 години

бб е бияч от сик, другото е несъществено.

68

6 6 6

преди 11 години

ЗА ТЕЗИ 40 МИЛИОНА ЕВРО ЕДИН СРЕДНО ГОЛЯМ МИЛИОНЕР СИ КУПУВА 60 МЕТРОВА ЯХТА.И ВИЕ ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ ЧЕ ВИЕ НЕ ПРОДАВАТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ .ХАРИЗВАТЕ ГАЗ И ПЕТРОЛ ЗА НЕ ПО МАЛКО ОТ 20 МИЛИАРДА ДОЛАРА И СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПРАВИТЕ ХОРАТА ПРОСТИ.НЕ ЗНАМ ДАЛИ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА ЧЕ ТУК НЕ Е УГАНДА,СЕНЕГАЛ ДОРИ И ТЪПАТА АМЕРИКА С ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ И ЧЕ НА НАС НИ Е МНОГО ЯСНО КАКВО СТАВА .И КАК СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ВИ СЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА ,НО НЯМА ДА ИМА СПОРАЗУМЕНИЕ ИЛИ ДА ВИ ДАДАТ УСЛОВНА.

67

един човечец

преди 11 години

ББ се вкарва в некви измислени филми.Боли ни нас обикновеноте хора за кирливите му инвестиции след като народа гладува,мизерува и доходите са като в Африка.

66

a

преди 11 години

Много се хвалиш бе, Пожарникарино! Ама от 3 години 1 стотинка не ми се е вдигнала заплатата, а цените набъбват.

65

cocascola

преди 11 години

До 54. Коментар от който лъха невежество и некомпетентност, с лек БСП привкус. "хиперинфлация на горивата" хаХАХхАхахА

64

Рудолф Хес

преди 11 години

Спокойно напуснали сме. Ако всички напуснали се съберат на някаква свободна територия където и да е. ще видиш каква може да бъде България. Голям цирк ще бъде когато тикварите останат насаме със индийския си електорат. Жалко само за бабите и дядовците.

63

Анонимен

преди 11 години

Уестинхауз - ето защо американците не са си прибрали още Уорлик-ът.

62

stun

преди 11 години

До 30 Анонименкакви национални богатства сме дали на Франция. Стига комунистически глупости. В цял свят сондажите на петрол, газ и кавото си щеш, се правят от частни фирми, а държавите прибират процент. Какво направиха комунистите за 20г. - крадяха. А искаш ББ да оправи държавата за 4г., не става. Това е проблема на БГ, че всички чакат за 1 мандат да се оправи държавата. Не става.