21

глупости на търкалет

преди 11 години

Това си е чиста фантасмагория. Как ще оцелеят сами деца в гората? И как се разбра, че най-малкото е родено в гората?Чисто и просто това е гастролиращо покрай курортите *** семейство. Такива са много. В момента родителите или са просели и са преджобвали на Слънчев бряг.Такива като тези *** се прибират от морето с цяло състояние. 3 месеца спят в гората, но изкарат пари за цяла година.

20

Human

преди 11 години

Кой е виновен? .... Бойко е виновен! За всичко е виновен Бойко! Виновен е дори и за лошата миризма на отходните газове, които хората пускат в атмосферата! Пръц-пръц, пръц! У-у-у-у-ух, че зловоние! И аз съм виновен, защото ги виждах тези диваци родени в гората, но се правих на "дръж ми..... познай кое"! А можех да им помогна! Толкова кучета съм охранил, хвърляйки им по един комат хляб.... и за диваците щеше да има, ама те не са кучета .... Майне швайне , их либе дих :)

19

Анонимен

преди 11 години

в нашата държава всичко се прави с интерес, особенно с краденето. Защо си мислите, че няма интерес от *** набези и золуми?

18

аман от мангали

преди 11 години

*** си играят с нас както си искат. Процедурата за детски дом и пълна държавна издръжка отнема време а така тарикатката ще научи и другите *** как най лесно да се отърват от децата си от които нямат полза. *** раждане днес е престъпен бизнес на малолетни ***.Бизнеса си го правят с държавата и закона.

17

...

преди 11 години

23, намериха се сами на следващият ден

16

Анонимен

преди 11 години

А, какво стана с трите русначета дето изчезнаха?

15

Анонимен

преди 11 години

Е какво да очакваме от ***, да се държат катохора ли ..ми те са си най обикновенни животни, защо очакваме да са хора.Може би са липсващото звено между хората и маймуните...

14

Анонимен

преди 11 години

От небето ли паднаха тези деца? След 2 години, 11- годишното момиче ще премине задължителен курс на обучение "Раждай и ще ти дадът пари". После и тя както мама ще ги хвърли в гората за да ги намери държавата. Без документи процедурата е по-кратка и не търпи отлагане. Много *** народ сме! *** си играят с нас както им се иска.

13

Анонимен

преди 11 години

нищо лошо не виждам , калени ще са в живота , а дали на детето ще му е по-добре в този дом дълбоко се съмнявам

12

Анонимен

преди 11 години

ДО КАПИТАЛИСТИТЕБАНКЕРИТЕСТАЛИНИСТИТЕ(ЕЛИТА)(СДС БКПБСП ГЕРБ СИМЕОНЦРУ ФЕД МВФ ЕЦБ КРАЛИЦАТАПОЧИТАТЕЛИТЕ НААЙН РАНДМАСОНИТЕ) Нов живот серажда на този святи веднага е сломен.Постояннонаранявано иунижавано, момчето научитехните правила. Свремето се вписа втехният свят.Момчето нямашеизбор и направи грешка, която голиши от волята му.Но успя да сепребори с това, вкоето се бепревърнал и си обеща,че никога повеченяма да направинещо противволята си. Това,което чувствах, това, което знаех,никога не гопоказах. Никога небях себе си, никогане разбрах,не исках да знам, какъв можех дабъда. Това, коеточувствах. Това,което знаех.Никога не гопоказах. Никога не бях свободен дабъда себе си.Това наричамнепростимо.Прекараха животаси поддържайки всичко това. Той сеопита да гиомилостиви. Тозиизмъчен човек, вкойто се превърна,с този мъчителен живот, честопобеждаван,в една битка, коятоне може даспечели. Виждаха,че старецът няма да издържи дълго итой се приготвида умре сразкаяние Тозистарец, това съмаз... Това, което чувствах, това,което знаех,никога не гопоказах. Никога небях себе си, никогане разбрах, не исках да знам,какъв можех дабъда. Това, коеточувствах. Това,което знаех.Никога не го показах. Никога небях свободен дабъда себе си.Това наричамнепростимо. Вие мидадохте име Затова и аз видавам Нарича сеНепростимо

11

отчаяние

преди 11 години

Оставям хлапето в гората..покрай някой натоварен път. не мога да плащам тока, водата. данъци..детски- забравих какво е. Явно, моето дете не е родено тук...и не е БЪЛГАРСКИ гражданин. За просия- то и народа няма пари, демек не става. Дано, пък някой държавен орган се сети, че и МОЕТО дете е родено тук (поне си има акт за раждане), и ме подпомогне..аз няма да се укривам. Защото ми писна само за ***-н..галя някой да ми тръби и да се грижи за тях. Нима, моето няма стойност?

10

читател

преди 11 години

Ясно е че става дума за ***.Журналята както обикновено мълчат или заобикалят истината.Но прпоблемът расте, колкото и да си забиват главата в пясъка, всички медии и политици, в един момент този проблем ще взриви страната.Трябва ли да чакаме апакалипсиса?

9

х

преди 11 години

До Gnom- те и българите, заедно с тях са проблем на света , назад до римската империя всички са им виновни.по този начин си прекриват липсата на сиво вещество и показват на какво са способни като търтеи.

8

до-8

преди 11 години

не си обиждайте братята-те са бъдещите наследници на родинатаБългария.

7

ново време

преди 11 години

да ви е честито герберското управление и новите демократични ценности

6

Анонимен

преди 11 години

wrong turn balgarskia rimeik

5

do 2

преди 11 години

Годините в края на статията се отнасят за децата , склонявани към просия, описани в последния параграф. Днес.бг бъркат толкова често, че им е запазена марка- нищо чудно, че хората бъркат- редовни грешки иу объркани статии

4

Стоянов

преди 11 години

Ще ги интегрираме ли ! Само камерата за тия изчадия мръсни! Нямали сме толерантност към тях а. И между другото тая статия я прочетох в още два сайта още на обяд!

3

Gnom

преди 11 години

Съвременните ,,Мауглита". Така ще е..още колко ли ще се откриват? То и в Африка откриват племена, до сега неизвестни на никой.. Но, ние си знаем. Побългарени ,,африканчета", които лежат на гърба на цяла една държава. Ще ги откриваме всеки ден, не по три а с рояци, като кошери...Китайски закон: Едно- добре. Второ- декларация за отказа от всякакъв вид помощи от държавата (и народа)..тогава ще спрем побългарените племена и няма да ги откриваме такива из гори и чукари... Интеграция ли? Ай, си..к.тир

2

sceep

преди 11 години

За пореден път се показахте като некомпетентни. В началото на "статията" децата са на едни години в края й на други. Аматьорска ***!