141

0.о

преди 11 години

*** мутрата

140

име

преди 11 години

този пък от кога стана някакъв фактор?

139

Анонимен

преди 11 години

Едната мутра ще "дърпа" гласове за другата мутра... :D И се получава следната "хронология" ... "триглавата ламя" , "празноглавата ламя", "коалицията на 2-те тикви" ... :D

138

Комунист

преди 11 години

От къде пари да направиш 220 аптеки,няколко дрогерии и какво ли още не?И после при него нямало нищо незаконно.Аз не мога една панелка да си купя този съвсем законно и по честен път станал милиардер.Или за първия милион никой не пита.Но аз питам от къде се правят такива пари?

137

краси

преди 11 години

" Ще подкрепяме първата политическа сила ГЕРБ или БСП"И за този няма да гласувам. Двете ПП нямат нищо общо. А и този ще работи само в сферата на здравеопазването. А другите пера на икономиката и живота..? И това е поредния жаден за милиони ..

136

Анонимен

преди 11 години

Тоя пък ***ти смешника...

135

Анонимен

преди 11 години

При Царя като че ли нямаше чак такива мутри, при БСП и ГЕРБ мутрите се върнаха на мода.

134

ХА

преди 11 години

ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ НА ВЕСЕЛИН ДАНОВ ,ПО ИЗЯВИТЕ СИ ДЕ...

133

хх

преди 11 години

тоя продава само ментета ама не му липсва самочуствие мисли че като сме дали власта на мутрите и той ще се вреди ама щее чудо да вземе 1% гласове незнам защо но откак бойко е на власт всяка мутра се кандидатира по изборите

132

Още един идиот

преди 11 години

дето иска да размие отрицателния вот срещу Тиквата. Няма да стане - тоя също трябва да влезе в затвора заедно с ББ, ЦЦ, Цветелина, Андрей Иванов, Лъчо Мозъка, дебелата "бизнес дама " от Монтана, Емил Димитров, приятелите от *** и другаря Златев

131

Печеливш

преди 11 години

Ще видите този ще е новия министър на ***.Момчето не е глупаво.Само едно се чудя като толкова се печели от лекарства защо се бута в политиката?Явно там се печели и повече от фармацията.А както знаем след оръжейния бизнес най-печелившия е фармацията.Тогава да смятаме колко много се печели в българската политика.Просто съм шокиран.Този прилича на мутра като Бойко.

130

kura mi qnko

преди 11 години

stiga we,stiga ni onaq mar6a boiko,sea i too trafikant

129

osven

преди 11 години

umen i hubav e i yasnovidec, kak da ne glasuvash za nego?

128

до 134

преди 11 години

То хората, които пишем и четем в нета не сме повече от 1 милион, ако не и по-малко. Все едни и същи сме си и се знаем.

127

хвана ме страх !

преди 11 години

*** тоя доста страшен... аааа не - само за охрана е ! айде

126

Чест

преди 11 години

Е, той поне си го казва преди изборите.Не като някой, които ги уволняват, наричат мутри и мухобойковци, а сетне им удрят един хубав език някъде отзад.

125

MAGARESHKI

преди 11 години

A da vidim, vie li she yazdite magareto ili to shi vi yazdi :)))

124

Анонимен

преди 11 години

*** Буклука!Наистина ли вярва че ще влезе в парламента?Поредния трактор. Кога ще разберат, че е по-добре да стоят във фитнесите си за 100лв. на час и да не говорят много много.

123

преди 11 години

До пенсионерка-ДАЛАВЕРИ С ЛЕКАРСТВАТА,ПРЕОПАКОВАНИ И С ЛОШО КАЧЕСТВО...ЗАТОВА ИМА ТОЛКОВА ИНСУЛТИ И ИНФАРКТИ,ЗАщОТО СЕ ПИЯТ НЕКАЧЕСТВЕНИ ЛЕКАРСТВА!!!!

122

Анонимен

преди 11 години

" Ще подкрепяме първата политическа сила ГЕРБ или БСП"Много смело и безотговорно изказване (ББ чува всичко), но пък за сметка на това красноречиво говори за "потенциала" и "почтеността" на говорещия!