52

STARBUCKS-USA

преди 11 години

До 62Виж, потренирай още малко ,пък може следващия път да ми напишеш правилно името с което влизам тук :)) Ама защо пишеш все с големи букви ? Сетих се,останал ти е навика от лозунгите за 1 ви май и 9 ти септември ! Та ,като каза за 52 щат. Незнам за щат ама си спомням,че ако имахме сухопътна граница със СССР , 100 % щяхме да сме тяхна република.Да сме благодарни на Бойко ,че ни спаси от Сибирската мечка.

51

Анонимен

преди 11 години

Здравейте промити мозъци, как сте?Само да ви съобщя, че ние от ЕС досега сме взели много повече от 800 млн.

50

до 66

преди 11 години

Кажи го на Български.

49

Рудолф Хес

преди 11 години

чуят ли за Русия се *** буквално. Китай и Русия вече се разплащат помежду си със рубли и юани.

48

antikomunist

преди 11 години

Boje, kolko komunisti ima o6te v BG

47

Патриот

преди 11 години

а сащ щедро ни потупват по рамото ще си разпарчетосахме държавата и всичко предадохме на американския башибозук

46

STARBUCKS-USA

преди 11 години

"Сърбия може да разчита на допълнителна финансова помощ от Русия освен кредита от 800 милиона долара"Уж Русия дава пари , а те в долари . Ама що не в рубли ,ами в тая "*** американска пара" дето вие *** мразите ,ама всички се натискате за нея !? И друго забелязах с моите скромни познания :Русия дава кредит,което значи връщане с лихвите. А вие тук май си помислихте,че ще мине хеликоптера и ще хвърли по един чувал с долари във всеки сръбски двор.Русия

45

до ксеркс

преди 11 години

преди нещо да коментираш първо прочети .в противен случай ставаш смешен или пък си много глупав .махни злобата от себе си и нелай като бясно куче .нали знаеш какво става с тях

44

още една истина

преди 11 години

На всички, дето се прехласват ще напомня една истина без изключение:Няма безплатен обяд.

43

Акъл море

преди 11 години

Русия искаше щедро да финансира и нашта продажна България като изцяло финансира Белене.България обаче винаги е била марионетка неспособна да взима самостоятелни решения.Сърбия и Гърция са нации,ние не сме.Поради тази причина оцеляването е под въпрос.Да живее пазителката на славянството и православието Великая Рус! Позор за всички мазници в БГ!

42

Анонимен

преди 11 години

До до 17За твое много голямо съжаление, Шеврон се бяха уговорили да работят за и с Овъргаз. Познай пак кой щеше да лапне паричките. Много сте наивни всички. Никой не дава пари даром. Всъщност, ако вземат от Русия, ЕС ще ги пореже и много от предприсъединителните фондове ще секнат.

41

Анонимен

преди 11 години

Сега лаем много, ама после да не се сърдим на Русия, че пак влезнали с войска през Дунав при нас. Хубави, лоши да няма да се оставят за кефа на НАТО, да ги обграждат отвсякъде с ПРО-та и т.н.

40

Единна Русия

преди 11 години

Да живее и пребъде големия политик и мъж Путин ! Много жалко че България е с хамериканските и! Поради което скоро няма да я има на картата ! А Сърбия ще я има ,пощадена от балистичните руски ракети ! Амин !!!

39

Анонимен

преди 11 години

В Сърбия се усеща славянската душевност навсякъде и помежду си много се подкрепят. А познайте разликите с нас. Напоследък руснаци, сърби и гърци ни гледат с пренебрежение като отстъпници в католическия ЕС (забравихме защо Цар Калоян спря латинците), дето още малко и ще ни довършат (с наше съдействие разбира се).

38

до 40 ксерокс

преди 11 години

Държавата пред закриване" а сега сме за откриване .***.

37

Анонимен

преди 11 години

Гошо, не работиш ли? Само киснеш във форума.

36

Анонимен

преди 11 години

Европска униа ради, Бугарска се гради.

35

ФАКТ

преди 11 години

Това не се нарича окупация. ФАКТ. Те си отиват и НЯМАТ военно присъствие след това. ФАК..Т.

34

българка

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е БИЛА НА СТРАНАТА НА ГУБЕЩИТЕ.Затова сме останали земя като човешка длан за голямо съжаление.

33

Ксеркс

преди 11 години

Комунистическо-русофилските ренегати освен всичко останало сте и неграмотници и лъжци.