71

дааа,..

преди 11 години

Не може без САЩ,всяка манджа и мерудия .....!Още малко и ще млъкнат ,...Китай ще ги оправи!

70

Анонимен

преди 11 години

МАМКА ИМ ДОЛНА АМЕРИКАНСКА.НЕ СЕ СПРЯХА...ЕЙЙЙЙ!

69

Анонимен

преди 11 години

Колко държави разсипаха тия ***,почивка няма.

68

Анонимен

преди 11 години

Защо кюмю толкова много ра желае война? Китайските партизански отряди в САЩ ще са по-големи от националната им гвардия, а да взривяваш ядрени бомби на собствена територия е лудост.

67

ДО ЧЕРНАТА МАЙМУНА

преди 11 години

ДРАГИ МИ АМЕРИКАНСКИ ., ВНИМАВАЙ С ПРИКАЗКИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА СИ , ЧЕ МОЖЕ СКОРО ПАК ДА ИЗВИЕШ НА УМРЯЛО КАТО НА 11 СЕПТЕМВРИ ПРЕДИ ГОДИНИ. ТОЯ ПЪТ НЕ САМО КУЛИ ЩЕ ПАДАТ , НО И МОЖЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА ИЗБЕЛЕЯТ И ДА СВЕТНАТ КАТО БЕЛИ ЧАРШАФИ. ДЯДО ИВАН ЗАЕДНО С КИТАЙЦИТЕ МОЖЕ ДА Е-НАТ ЧЕРНИ ДУПЕТА НА БЕЛИ ЧАРШАФИ. ОТ ЗОР МОЖЕ ДА ТИ СЕ ОПНАТ ОЧИТЕ КАТО НА КИТАЙЧЕ. НЕ СИ ИГРАЙ С ОГЪНЯ , ЧЕ ЩЕ СИ ОПАРИШ ЧЕРНИЯ НЕГЪРСКИ ***.

66

Анонимен

преди 11 години

ВОИНА ВОИНА ВОИНА време е

65

Палермо

преди 11 години

Ambush! Attack !!

64

kfpf

преди 11 години

Почти съм сигурен, че "опозицията" ще пусне някъде в Сирия малко химия, и после запада ще каже че това е бил Асад - и ...хайде на оръжията. Т.е. с химическите оръжия запада ще намери дългоочаквания повод.

63

Анонимен

преди 11 години

до 90Явно нещо повече от теб. Пролича си отдалеко. Извинен си.

62

Анонимен

преди 11 години

Писна ми от тия САЩ бе... Можело да нападнат т'ва, може да ударят онова ... не знам си какво.Май наистина куче което много лае не хапе. Какво занимават целия свят с простотията и задлъжнялоста си. Ако ще нападат да нападат и толкова.

61

Анонимен

преди 11 години

Този *** Барак Хюсеинович Обама ,май много на сериозно се взе ,а ?

60

ринго

преди 11 години

Мънки и той го извади голям но мек...да не е по назад от мормона Ромни дето се кани да срине Иран щом го изберат демек ще има плячка за Америка и света.По добре да спрат да дават оръжие на брадатите ислямисти от така наречената опозиция в Сирия та да се свърши по бързо патакламата .Иначе наистина може календара на света да приключи по рано от 21 декември т.г.....ама за всички дори и за американците

59

д.Данчо

преди 11 години

До Ребус,която *** или *** е в бела кукя,пеят каквото им кажуват.Взели са *** решение кукловодите и станели, ша ги отнема!Ама и на нас дупе да ни е яко!Отнасяме го като куцо пиле домат.

58

Кутев

преди 11 години

Другари,пускам ви в обедна почивка! Добре се справяте и днес!

57

Анонимен

преди 11 години

Като си помисля само ,че тия гнусни лицемери наричаха по времето на студента война СССР "империя на злото"????От както се е разпаднал Съветския Съюз тия бандити не са се спрели да нападат ,бомбандират,обират ,рекетират,плячкосват и изнасилват!Да не говорим ,че бяха снимали американски *** да уринират върху убити афганистански войници и да разстрелват цивилни в съня им.Ех, къде е Брежнев да навре главата на тая *** където и е мястото ... ???

56

Винету

преди 11 години

Чета тука и се чудя вие наред ли сте? Хората в Русия, а и в много други държави, се мъчат да се освободят от диктаторския режим на Путин, а вие тука сте ми седнали да бленувате за него. И кво, много ви харесват да ви мачкат по улиците и да ви репресират ли, да ви ограничават свободата не само в интернет, но и навън?! Мазохисти ли сте, какви сте? Като ви харесва комунизма, изнасяйте се към Китай, Корея, Русия и не знам си още къде, да ви програмират безмозъчните глави още от раждане. Смешници.

55

Патриот

преди 11 години

АМЕРИКАНСКИ *** ОСВОБОДЕТЕ СВЕТА ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ!

54

124

преди 11 години

Да си воюватТо иначе ще закърнее армията

53

Ребус

преди 11 години

Открийте едната разликаДжордж Буш - Барак Обама

52

Апис

преди 11 години

Ако превеода е точен то ключовия момент и дума е може би" "разполагането", защото винаги може да кажат, че видите ли сирийците са разположили химически оръжия някъде. Пък после като историята в Ирак дето още не са намерили биологическите оръжия на Садам.