184

до 236

преди 11 години

и аз си троша колата из Северна България, но смятам, че това е последното, не първото, което трябва да се направи- безработицата расте всеки ден, цената та горивата-също- кой ще ходи по магистралите? А паървокласните, второкласните, третокласните и четвъртокласните пътища, които наистина свързват селище със селище, а не София с морето, кой да ги направи?България не е София и Южна България, има малко и по- насевер

183

до 235

преди 11 години

А ти си отвори очите! И виж как страната ЗАТЪВА ! Какво стимулиране на икономически растеж, при положение че икономикара не спира да се свива ?

182

до 235

преди 11 години

и как се стимулира икономика? магистралите са черешката на тортата, още повече, когато се строят от гръцки фирми и на зетко фирмата от Дупница. Когато има икономика, ще има коли за магистралите- обратно- не!

181

мадафака

преди 11 години

Лиленце, какви идейни проекти те брулят между крачетата?Че то от преди 25 години си има работен проект, сега само трябва да направите отчужденията и да почвате, ама както казват в Западна България "се сакат паре".

180

до 234

преди 11 години

ти май не пътуваш често а :) по голяма *** от нашите пътища няма на света.особенно в северна България. нека се строи. не съм от никоя партия,но с това строене на пътища и магистрали трябва да се продължи.

179

prorok7

преди 11 години

до 234 - отвори учебник по икономика за 7-ми клас и виж как се стимулира растеж, недей дрънка празни приказки.

178

Анонимен

преди 11 години

кога ли разберат тези от ГЕРБ, че магистралите не носят принадена стойност, т.е печалба, само пари за поддръжка се харчат. С тези милиарди можеха да се разплатят с бизнеса, да постороят фабрики , да построят АЕЦ Белене и да печелим пари.

177

Анонимен

преди 11 години

ооооооооооооооох

176

zorbas

преди 11 години

Мила моя красавице , ненагледно маце , Ти къде си била в чесовете по математика май не можеш да смяташ . Скъпа при всяко едно изказване всяка инвистиця ти е 1 милиард. така е при мен като ударя още един зорбас ми ставаш все по красива . Кажими още една блага лъжа че да му цапна още една . Ствойта блага вес ще му ударя и още еднастига си рязяла ленти а ела при нас да му ударим по една в захлас а пак чак тогаз да кажем че цаната може да е 2 м. та да има и за нас да пием зорбас в захлас коте мое

175

подиграва ми се

преди 11 години

Звъни ми бабата по GSM-***, да и купя от аптеката лекарства и мазила, защото била изгоряла от слънцето и вече 10 дни не й минавало.Стреснах се,викам й, къде ходиш в тая жега,нали предупреждават да се стои в къщи ако няма налещащо излизане,а тя - "така е, ама АЗ бях на Бузлуджа"..моляяяяяяяя,айде заминавай при серГЕЯ ,що на мен се обаждаш,нали ТОЙ ти е слабост и ви "дава"всичко евтино,сега няма да й дам пари за тока,да й го плаща Овчаров.

174

Анонимен

преди 11 години

Ще стане 2017, колкото завода за *** стана през 2007 :) да не говорим за детските градини и безстопанствените кучета, за сметка на това пък от 2007 си имаме нов собственик на Витоша, който ни бъзика всяка зима.Я си глейте работата лъжливи мутрокумунисти

173

хм...

преди 11 години

ам... тез... какво се готвят да управляват (грабят) още един мандат...!? Догодина са изборите... и после я камилата, я камиларя... Може пък на нея приоритета й е да е на трудовата борса до 2017-та...

172

ДРЪТ КУМАНИЗ

преди 11 години

Не щем комуникации, пътища и магистрали... - искаме партизански, кози пътеки....

171

do 222

преди 11 години

И кое е хубавото в случая, че някакъв политик ти разправя за светлото бъдеще през 2017 :)))Аз вервам само на цифри и факти

170

xaxax до Роки

преди 11 години

Магистралата е екстра, много по-добре от преди... 20 години един метър не направиха, сега за 4 години и хоп до морето и пак недоволстваш. Много сте нагли някои хора.

169

prorok7

преди 11 години

до 216 - Ще кажат какво са направили в предизборния клип, който трябва да се появи скоро по медиите. Като се каже и покаже всяко едно постижение - това е най-добрата агитация.

168

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Липсата на корупция при ГЕРБ личи от факта, че фирмата изпълнител изрови 3-те километра магистрала преди "петолъчката", заради бабуни и ниско качество... - като цяло магистралите строени при ГЕРБ са равни като стъкло, провеляват се със специален уред... - вижте качеството на изградените стари магистрали и си направете изводите!...

167

STARBUCKS-USA

преди 11 години

И Румбата Петков имаше такова бакърче,само че в него нямаше светена ,а огнена вода :)Той откриваше не пътища и магистрали ,а шадравани !

166

той

преди 11 години

Уважаеми нискообразовани, нискоквалифицирани, мързеливи, завистливи и т.н. българи, кога най-сетне ще бъдете поне малко доволни от малкото, но наистина хубави неща , които се случват в страната? Вас дори да ви замярат със злато и пари пак няма да сте доволни. Затова живеете зле, защото не заслужавате да живеете добре.

165

мистика

преди 11 години

Лили Павлова е преродената Мона Лиза..гледам картината,гледам фотосите на министърката,приликата е убийствена.