26

Анонимен

преди 11 години

До 25Не само че ни забъркаха, но и убиха наш гражданин. Сигурно от благодарност за спасението им...

25

dan

преди 11 години

Тия където и да идат, създават само проблеми. Да си седят на Мъртво море и да се осоляват! В България нямат работа нито араби, нито евреи или темподобна ***,която създава само проблеми!!!

24

Анонимен

преди 11 години

Къде е Цветанов да направи една акция - Атентаторите и да излови всички и да се похвали. След това съдът да ги пусне защо просто били хора които имали телефони и можели да говоря, пък били и от Бургас. Но това някак си ще мине тихо и ще остане само спомена от геройската акция на Цветанов.

23

akud

преди 11 години

"Израелското разузнаване има доказателства за необичайно висок брой обаждания" може ли да ми кажат израелското разузнаване с кой съм говорил по това време щото нямам спомен. пък те са май много информирани?????

22

до 14

преди 11 години

К'во те е.е за Израел бе,приятелю.Нека си го нападат там арабите.Най-отвратителното е че някакъв министър на тия обяви всички врагове на Израел,за врагове и на България след атентата с думите нещо от рода:Вече ние с България имаме един враг в лицето на тероризма"За к'во повече да си говорим?Кое камикадзе в света иска да убие български гражданин,го питам тоя еврейски ***?Не стига че си правят постановки с евтини еврейски номера като тоя атентат, ами и нас забъркаха в безскрупулността си

21

мен

преди 11 години

не намесвайте сабитията от втората световна тук вапрота е савсем друг

20

До Алов

преди 11 години

Оглеждай се!

19

Фолс

преди 11 години

В тая американска тоалетна хартия досега нищо общо с реалността не се публикува. Защо сега да е обратното?

18

Анонимен

преди 11 години

Ве след като никой не е поел отговорността, атентата е абсолютно безсмислен и следователно абсолютно измислен.

17

Анонимен

преди 11 години

Ве пу тилифонити дет са следът изкъсо непременно оттамка... Да не би в края на краищата некой телефон да е сглобил бомбътъ ?

16

Анонимен

преди 11 години

БАХ МАА МУ ! ЛОШО !

15

Анонимен

преди 11 години

Тази история щеше да бъде много смешна, ако не бяха загинали невинни хора. Бог да ги прости, а тези, които обичат да си играят на война - да го духат.

14

до 10

преди 11 години

Ми Тиквата затова и не се изказва по въпроса за да не сгази лука. Нали все пак и на Барака и на Меркела трябва да се поклоно до земи, въпреки че Меркел е неговото божество, то *** Обама също не трябва да се лишава от неговите поклони. Направо в небрано лозе е Тиквата.В Патова ситуация!

13

Анонимен

преди 11 години

Страхотен сценарий , целящ да скрие истината... Атентата беше провокация, обидно е,че всички медии обсъждат случилото се като посегателство срещу Израел, никой не споменава,че атената е тук -в нашата градинка.Безспорно извършен е,че да има мин жертви от страна на България, но е в БЪЛГАРИЯ!

12

Анонимен

преди 11 години

И какво значение има това? Сега ми става смешно като си спомням един случай преди години когато едно съседско дете цял ден въртя телефони с разни арабски държави - без да знае естествено, техните за един месец бяха платили колосална сума добре, че тогава е нямало взривове, че *** обяснявай кой защо звънял :-D

11

inar

преди 11 години

za6to li..za6to li *** gi e goril v kamerite?!!sigurno gi e 4u da si govorqt po telefona....

10

нищо ново

преди 11 години

Да не забравяме че на дневен ред стоят :1) Енергетика2) Ракетния щит на САЩ (с/у Руснаците, както се издъни президента)Та, сменят ни Уорлик с една доста "здрава" жена, която е експерт по стратегическа сигурност и си говорим за спиране на Белене, 7ми в Козлодуй, и видиш ли, терористичен атентат, за да може да си прокараме идеите и заедно с Румъния да се сложи ракетен щит по границата.... интересни времене предстоят до края на годината

9

Анонимен

преди 11 години

Мижитурката Борисов е в небрано лозе. Незнаме на господаря САЩ ли да вярва или да чака Меркел да му каже какво да прави! Оставка за неадекватното правителство!

8

Анонимен

преди 11 години

Нападнете Иран, нападнете. Ей тогава ще ядете хурката скапани еврейско-хамерикански алчни изчадия.

7

мен

преди 11 години

пак ви казвам ще се стаписате като излезе истината наяве помнете ми думите