248

Бивш спортист

преди 11 години

А бе нали бяхме загубени и без никакъв шанс без М.Казийски и големия тренер Радо Стойчев,къде изчезнаха онези които ги възхваляваха и анатемосваха отбора и Д.Лазаров,нещо се изпокриха като мишки...

247

Анонимен

преди 11 години

Тцтц, други държави взеха по 50 медала и имат 100 пъти по висок стандарт на живот, ама "велика България" - няколко единични победи не отсрамват националния ни провал уви...

246

Ивайло

преди 11 години

До "Волейбола""...типично женски" ела застани на диагонал в полето и да ти забия една "каска", пък после ми казвай, че е женски. Волейбола е красив спорт. Няма конфронтация "по кокалчетата" - всичко, което искаш да направиш на противника го правиш чрез играта.

245

do 272

преди 11 години

Da go l*pash turchin mrusen

244

а

преди 11 години

Малко радост за един беден, смачкан и дълбоко комплексиран народ.

243

Ика

преди 11 години

до НАродаГръмни се, човек! Сигурно това е единствения начин да се избавиш от негативизма си!

242

Анонимен

преди 11 години

Браво на тия пичове! Честно казано не вярвах, че стигнат до тук. Показаха борбеност и желание, но да не забравяме и факта, че групата ни беше възможно най-лесната, а Германия възможно най-удобния съперник за 1/4 финала. Дано имат късмет и срещу Русия, но едва ли.

241

Killuminati

преди 11 години

Наистина невероятна победа, дано имаме малко шанс и срещу блядухите

240

Аристократ

преди 11 години

На какво се радват бедните варварски народи. Дай им една волейболна победа и им ограби природните ресурси. Няма и да усетят какво им се случва - важното е да има кюфтета, чалга до дупка и "наште да бият по телевизора"...

239

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Викайте Казийски и вземайте златото!!!... - инж. Лазаров - сега е момента да се оттеглиш в името на България...

238

303

преди 11 години

Ти спомняш ли си някога да сме били Русия на волейбол? Някой ако изкара статистиката на срещите с Русия ще видим, че срещу тях издишаме здраво винаги. Ако се случи чудо обаче, това ще е супер!

237

Анонимен

преди 11 години

Атакааааааааааааааа

236

зрител

преди 11 години

Колко ли другари сега ще се закачат на клона на победата. Спомнете си какво се говореше преди месеци...Радвам се за треньора на отбора, който не парадира,а работи.Видя се,че и без Казийски може да има чудесен отбор,защото волейбола е колективен спорт. Честито!

235

мъдрецът

преди 11 години

Наистина глупави заглавия. И какво? Ако паднем от руснаците, какво ще пишат *качите и медиаторите - България се ***** на полуфинал! Русия е добър отбор, но аз смятам, че Найденов ще им намери цаката.А и момчетата да не се отпускат. Сега им е времето. Длъжни са да дадат всичко от себе си. Могат.

234

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

294Допълнителна корекция:- За игра през центъра знаем е нужно добро посрещане - трябва да се подобри- Дори при тройна блокада не може да пускаме - виж статистиката- Блок-аут може да се играе и при удобна топка- За втора топка - подкрепям - Братоев го може...

233

Aнонимен

преди 11 години

Респект, Момчета! Все така!

232

Parcuc

преди 11 години

България - Русия 3:0

231

Анонимен

преди 11 години

Ах, колко много "полезни" съвети има из коментарите - явно в България освен от политика и футбол, всички разбират и от волейбол :)

230

Кану

преди 11 години

Победата бе добра, но тези заглавия са много инфантилни. Велики можем да бъдем ако вземем златото, а ние се класираме на полуфинал срещу Русия. Тях трудно ще ги бием, да не кажа невъзможно.

229

Анонимен

преди 11 години

Къде е великия специалист Стойчев