101

от 132

преди 11 години

това е твоя цивилизован иран.

100

Анонимен

преди 11 години

Аз пък имам един въпрос - бТВ отразиха ли, че от есента (тоест до месец два) американците дислоцират военно въздушни сили в Полша или то това не е така интересно като "Садам доказано разполага с тонове химически оръжия", "войниците на Кадафи вземат виагра за да изнасилват цивилни" , " Асад нарежда несекващи въздушни удари срещу цивилни"?

99

до 128

преди 11 години

Българка екзекутирана в Иран за прелюбодейство!Нашенката Силвия Стефанова била убита с камъни след смъртна присъда за изневяра Българка екзекутирана в Иран за прелюбодействоБългарска гражданка е намерила смъртта си в далечен Иран. 38-годишната Силвия Стефанова е била умъртвена по жесток начин замеряна с камъни според традицията на иранския град Чабахар !

98

riik

преди 11 години

А дали Сирия може да постави началото на нова световна война. Да не забравяме, че тук може да не става дума да се сбият двама ***, а това да го направят големите братя, а и от двете страни стой толкова модерни оръжия, че могад да издухат света няколко пъти и няма значение вече от коя страна заставаш, то накрая може да не остане страна, а жалко подобие на човешка раса.

97

Сречко

преди 11 години

Ха така! Те ти булка Спасовден! Начи войната не ни мърда! Иран няма да остави Сирия сама на хиените, Китай не мисли за оставя Иран сам срещу неговите душмани... и ся коо?Ако кенийчето верно чака само да го преизберат през ноември и да запукат Иран, май маите точно са сметнали датата 21 декември 2012!За какво ми беше 2 деца да правя!

96

анти

преди 11 години

Голямо тръбене за успехи на бунтовниците - влизали в Дамаск, излизали от Дамаск, освобождвали цивилни , пленявали танкове, а дефакто дигат пушилка тук и там, за да създадът прецедент "демократизирането" да започне.Медийната пропаганда и дезинформация са феноменални. Все ни манипулираха, но със случващото се в арабския свят се оляха!Иранците голям избор нямат - по-добре да се включат докато Сирия не е паднала, че после сами ще останат....Студената война е отново на световната сцена!

95

Анонимен

преди 11 години

Иран не е Афганистан с кални къщи и shit wind. Почтете първо преди да пишете така за тях- в Иран има и Весаче, и Армани, там ще видите жени с костюми от скъпи по-скъпи, не са араби, по-бели са. Голям хит са пластичните операции, има модерни сгради, на улиците има само последни модели западни коли. Не си мислете, че това са брадата ***, които по няколко пъти на ден разпъват килими да се молят. Там е за хора, които спазват законите и ценностните им и президентът им се радва на голяма подкрепа

94

до Алов

преди 11 години

България отдавна е голяма ферма за *** - гласоподаватели на Първанов

93

do 108

преди 11 години

Личи си, че не познаваш Иран. Иран не е Афганистан, нито Тунис. Образовайте се малко преди да пишете глупости а ла стереотипи. Никой нормален човек не одобрява случващото се и как няколко държави си разиграват коня за петрил и геополитическа власт за сметка на милиони цивилни. Ирна твърдо стои зад Китай, Русия и Индия- не бих подецнил тези държави, иначе защо досега да са нападнали сто пъти Сирия и да "въведат демокарация ". Китай не иска грешката Либия втора серия и налагат вето п/в чужди войск

92

Крис

преди 11 години

За защитниците на Запада ще задам един въпрос. Защо братския ви хамерикански народ не отиде да помогне на КНДР да се освободят от комунистическото робство?! Мисля , че и вие и аз знаем отговора, но за разлика от мен , вие не искате да си го признаете... А, отговора е :Защото КНДР няма петрола на Ирак, Либия и Сирия. Защото КНДР не произвежда 80% от опиата по света (за разлика от Афганистан) или просто казано, защото онези са бедни и няма какво да им се вземе при освбодителната война...

91

Хайнц Гудериан

преди 11 години

Сирия разполага с достатъчно отбранителни руски комплекси и е в състояние да направи на пепел и танкове и авиация! Тоя път ще има големи изненади, защото се засягат интересите и на други мощни държави! Ирак беше детска игричка!

90

7

преди 11 години

Ей не ви увряха главите, че Израел няма интерес от падането на Асад :))) Къде-къде по-лесно е да се разберат с него, отколкото с едни фундаментални ислямисти в разбита държава. Ама вие си лайте де, щом толкова си можете. А тези, които се чудят как Иран може да помогне, лесно, удобен повод да се изпитат в реални условия едни ракети :))) uолко му е да се случи несанкционирано изстрелване погрешка към Турция и веднага да се обадят да предупредят :)))

89

Крис

преди 11 години

Запада малко по малко си връща африканските и арабските колонии. С малката разлика, че този път не жертват своите войски , а оставят самите народи да се избият помежду си в безмислени граждански войни , след които идва изсмукването на всички ресурси ... Либия беше една процъфтяваща дръжава с безброй социални придобивки за народа , какво е сега Либия след "освобождението" на запада? Саддам направи Ирак от една пустиня, в една държава с инфраструктура, училища , болници , како е сега Ирак?!

88

KOKO

преди 11 години

ПАК ПЪРЖЕНО И ПЕКАНО.

87

:)

преди 11 години

Иран и Сирия срещу Турция... звучи ми добре :) Ще се радвам да стане !

86

Анонимен

преди 11 години

За десант и дума не може да става-не си струва жертвите и загубите.Ще ги мъчат по въздух няколко години.

85

Анонимен

преди 11 години

То падне ли Иран следващите са Русия,Китай,Северна Корея и Индия...

84

Eрвин Ромел

преди 11 години

Какви са тия ръжделници, с тях ли ще воювате срещу модерните "Ейбрахам" и "Меркава"?

83

До 102

преди 11 години

Точно така ,за Садам всичко свърши бързо ,но от тогава иракчаните духат яко супата.Според последните данни след падането на Садам в Ирак са загинали над един милион включително и много американци.Така е сега и в Либия след свалянето на Кадафи.Същата хурка ги очаква и сирийците след като им "помогнат" американците-гражданска война ,разруха и смърг ,а петрола за братята от америка

82

Анонимен

преди 11 години

Иранците много ще се оголят ако и Сирия падне. Дефакто за тях падането на Сирия е равнозначно на война - дали те ще я почнат или ще чакат американците и еврейте да ги ударят все тая...Жалко за обикновените хора както винаги.