177

Монти Бърнс

преди 12 години

"*** са най-многобройните атеисти в България"Това е една от най-големите глупости, които някога съм чел. Точно обратното е - при *** суеверността е характерен белег на 100% от социума.

176

Анонимен

преди 12 години

*** са най-многобройните атеисти в Българиязащо не си помагате по атеистки?

175

анонимен

преди 12 години

аз съм кръщаван в църква и никой не може да ми забрани за си кръстя детето. това, че тук в момента има 4 пенсионери - комунисти, дето едно време идваха да дебнат кой влиза в храма и после ни донасяха на партийния секретар, си е техен проблем. който е атеист- да си бъде, който си е вярващ - това си е негово право.

174

Исус е Месията

преди 12 години

192,евреите изповядват талмудизъм и ционизъм,а истинския Израел е живял под закона на Стария завет и за всяко нарушение виж какво казва Бог да се направи.

173

анонимен

преди 12 години

това, че има атеисти, си е тяхно виждане и право. до гуша ни дойде от псевдо демократи, които мразят всичко и всички. никой няма право да ви издава заповеди какво да правя с малолетното си дете ще има колективна жалба до съда в Страсбург.

172

Монти Бърнс

преди 12 години

Религиозните хора са меко казано прости. Това прекрасно личи и от коментарите тук. Ти го заливаш с един куп логични доводи и прагматични обстоятелства /включая много по-добри теологични познания/, то или ти пише неграмотно, или нелогични глупости, или ти цитира на халос т.нар. Писание, без да осъзнава, че това е едно идиотско четиво. Манилпулирано, натаманявано, пренаписвано многократно, за да върши работа.

171

Галатяни

преди 12 години

Галатяни 3:29 "И ако сте Христови,то вие сте Авраамови потомци и наследници по обещание"

170

191

преди 12 години

Извинявай, аз не съм 162,ама все пак искам да попитам какво е собствена смърт, един вид е можел чужда смърт да изпита, така ли? А ***, предполагам е благозвучно и мило обръщение използвано във твоите смирени среди?

169

анонимен

преди 12 години

имате ли представа колко деца на ден посещават Ватикана ?? Това означава, че и католиците тук няма да могат да водят децата си на църква ??

168

олеле

преди 12 години

дори през турско са давали да се строят църкви, да си правят кръщенета , да се водят служби ако и сега Светата Църква замълчи, направо емигрираме това е позор

167

Анонимен

преди 12 години

евреите са божи народ, защото земята им е дадена от Богаи майката на бог Исус е еврейка.

166

uzunski

преди 12 години

До 162 , ти няма да умреш от собствена смърт !!Ще разбереш че има БОГ , ГОСПОД и СВЯТ ДУХ но ще бъде много късно за тебе !

165

анонимен

преди 12 години

какво ще направите, ако заведа внучката си на църква и и направя кръщене ? ще ме глобите ли ? Вие не сте добре, това вече мина всякаква граница на търпението и на добрия тон. А какво ще направите на хилядите мюсюлмани, които имат религиозни училища ? да не говорим за техните ритуални обрязвания ( между впрочем, това е практика и в юдеизма !) е какво ще направите ? това е срам за България

164

коко

преди 12 години

Тази идиотщина да не се водят в черква деца и турците за 500 години не са и се опитали да направят.Боже ,пази ни от тъпанарите с власт и помогни по-скоро да се махнат от там.

163

186

преди 12 години

Не, виж сега невярващ, ти няма как да си антихист, не си придавай такава важност, нито си създал Израел, нито атомна бомба, но виж А.Айнщайн е бил антихрист, който е създал Израел... съвсем логично и по християнски трябва да искаме тази държава да бъде погубена, а народът и по християнски да се пържи във вечни мъки, нали?

162

Анонимен

преди 12 години

а политизирането на детето е проява на олигофрения.

161

НЕВЯРВАЩ

преди 12 години

:) Моля, да не бъда ограничаван терминологично като антихрист :) Аз съм НЕВЯРВАЩ, т.е. не приемам никакви богове, синове, пророци, религии и ЧОВЕШКА ГЛУПОСТ! Аз съм МИСЛЕЩ и СВОБОДЕН ЧОВЕК, който не казва AMIN, а I AM :)))

160

183

преди 12 години

Значи, А.Айнщайн е бил самият антихрист, не мислиш ли?

159

Нещо умно

преди 12 години

най-накрая да приемат. Напълно трябва да се забрани воденето на хлапета по каквито и да е религиозни събирания, църкви, джамии, въвеждане на обучения независимо в коя "права" вяра и т.н. - включително и кръщаване на някой преди да е навършил пълнолетие и да е изявил сам желание за това!!

158

Анонимен

преди 12 години

най-великото нещо, ковто е направил Айнщайн като човек: Айнщайн е един от инициаторите за създаване на държавата Израел.