23

анонимен

преди 11 години

"Цветанов в истерия", а БСП в еуфория!Те се радват на всеки случай, с който могат да атакуват првителството!Те са щастливи!Ще има парламентарен контрол, ще има вот на недоверие, ще има референдум и т.н.Ще ни занимават със себе си, защото единственото, което искат е да докопат властта.Само, че хората помнят тяхното управление и вероятно на изборите отново ще получат звучен шамар!Така, че по-леко с напъните другари!

22

Професора

преди 11 години

Не мога да се сдържа и отново да не цитирам журналиста Григор Лилов,който отправи поздрав към Борисов с думите "За всяко прасе идва Коледа!"Използвам този цитат и поздравявам с него Борисов,Цветанов и цялата партия Герб.

21

Диляна

преди 11 години

Г-н Казакав, май само към Вас не съм се обръщала. Дано е вярно това, което твърдите, че работите успешно! Ако е вярно, означава и похвално! Но бъдете сигурни, че в МВР служат лица, които заемат ръководни постове, а заслужават - ЗАТВОР!!! Твърдя и така ще остане до разкриването на моята истина, че АЛЕКСАНДЪР МАРИЧКОВ и БОРИСЛАВ ЦАНОВ ОТ РУП - РОМАН са от тези! Директора на ОДП-Враца - РОСЕН ИВАНВОВ е с още по голямо престъпление. Разберете, тези хора нямат място в системата....Ще го докажа, колк

20

Яко до някой си Яко

преди 11 години

Не знам как е при вас на Позитано - не посещавам публични домове...

19

еди

преди 11 години

Хамериканския слуга се изказа и ние овцете го слушаме в захлас.

18

Анонимен

преди 11 години

Е, тва е правният гений, според когото полицията е репресивен орган, съда трябва да е борец срещу престъпността, а адвокатите трябва да помагат на обвинението?И прочие, дивотии.А, не може да бъде?Може, може уважаеми.Дет се вика и по-лошо ще стане.

17

Анонимен

преди 11 години

Абе при ГЕРБ всичко е ОТЛИЧНО!Някой да не вземе да си помисли нещо...?:)

16

Анонимен

преди 11 години

Кой си върши работата добре, казва народа на изборите ... Политиците вместо да се хвалят трябва повече да се вслушват в народа, защото тука не е Северна Корея, нито Беларус, нито Путинландия (някои я наричат Русия).тук ИМА избори (все още) !

15

Яко

преди 11 години

Някой си щампова сурата на Тиквата на капака на автомобила си...Друг щампова на колата си Тиквата, барабар с Пудела...Аз също смятам да използвам щампа с Тиквата и Пудела......за тоалетната хартия...

14

Анонимен

преди 11 години

Такава тоталитарна машина, каквато направиха милиционерите от ГЕРБ, не може да бъде смазана по пътя на демократични избори. На ход е улицата!

13

Анонимен

преди 11 години

Проблема на ГЕРБ е , че оставят бабереците в партията примери бол : кмета на Варна , Лечков , че и Цветанов ! Ако ги разкарат само ще спечелят ама ...

12

хе хе

преди 11 години

до 400-то постване ще има да се редят гениални злобарски глупости на неграмотни дърти безделници,научили се да пишат на "компутър":)))))))))

11

Анонимен

преди 11 години

Щом работата е свършена добре ,президента да не лъже ,че имаме сериозен проблем.Преди време един Атила -мюсулманин ръгна с пистолет да взима заложници от един рейс Ами той и сега си е на свобода -службите и тогава си свършиха добре работата Изкараха го луд и го оставиха да плюва колкото си иска по християнс9твото и българите.На всичкото отгоре лепнал и образа на Раковски в пост в BG=

10

Анонимен

преди 11 години

В изблик на истерия Цвъци се прибра в един от апартаментите си купени от спестяване от закуски,взе един чук тип-''Вария'' и започна да руши стените.....

9

Герберче до №9

преди 11 години

Това не е новооткрит вид павиан. Това е господин Цветанов. Той е от ГЕРБ. Основно изискване да си от ГЕРБ е да си ***. Господин Цветанов е един от най-големите *** на 21 век.

8

Анонимен

преди 11 години

оставка цицероне!

7

Професора

преди 11 години

Още преди година се убедих,че няма никакъв смисъл да се запознавам с изказвания на Цветанов и Борисов.Или говорят глупости или откровено лъжат и манипулират.

6

Анонимен

преди 11 години

Това на снимката е новооткрит вид павиан, нали? Браво на учените, не само са го открили, но са успели и да го снимат!

5

селски доносник

преди 11 години

сега по мои канали научих кой е атентатораАл-Кайда Джихад Абу Мосад

4

Яко

преди 11 години

Пудел в истерия се равнява на доберман в апатия...