333

тато

преди 12 години

Обърнал се е просташки,толкова му е ъкъла,

332

Анонимен

преди 12 години

И к`во, нали за това цял народ го нарича ТИКВАТА

331

Анонимен

преди 12 години

По-страшен от СПИНа, по-жилав от Рака, в България днес си остава ПРОСТАКА!

330

Анонимен

преди 12 години

тия касапи да не се чудят после, като дойдат тумба *** да ги трепяг, че са уморили някой от тяхама българското стадо овци си трае

329

Анонимен

преди 12 години

Кой уважаващ себе си лекер ще приеме наградата след такова объщение??

328

До пост № 363

преди 12 години

През 2009 г. 1,67 млн. глави еднокопитен *** (ти си един от тях) избра този Мутрак да ни управлява. "Прави нещо за народа". Кажи (напиши) какво е направил за народа, след като в Европа няма по бедна държава от нашата ? По онова време в страната работеха около 9000 пожарникари и останали живи около 20 мутри, как точно избрахте този от тях ? Измежду им имаше много по интелегентни от него. Вече три години му берем срама, остана още една и ще потръгне някак си живота. Без него !

327

тъпо

преди 12 години

Просто лекарите след така цапнатите простотии е следвало да напуснат залата. Не са го направили, което ги приравнява на лумпенизирания премиер Тиква. Да не се чудят следващия път като пак ги арестуват, съдят, терорят и т.н.

326

Анонимен

преди 12 години

Как сте? Спинкате ли? Спинкайте Спинкайте. Тикволандците ще ви Оправят. Нема да се плашите. И 5 лева да стане ХляБа и Бензина пак ще си Спинкате. Тези които вдигаха Стачки и Бунтове отдавна си Отидоха да Живеят в Белите Държави. Това беше и Целта на Селските Тарикати. Да останат само Заспалите. Спинкайте Спинкайте. Народе ***.

325

матрял

преди 12 години

Това може да го каже изключително *** човек човек с нисък коефицент на интелигентност или обикновена мутра но в никакъв случай не трябва да бъде изричано от премиер на Европейска държава.ПРОСТИЯ човек съставил такова велико изречение го прави единствено за да се хареса на матряла но може да се хареса само на обикновените роми Сигурен съм, че всеки средно интелигентен Българин го е СРАМ какъв човек ни управлява.ДАНО ВЕЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА ЕДНА ЛИЧНОСТ ЧИЯТО ДЕТСКА МЕЧТА Е БИЛА ДА БЪДЕ СУПЕРМЕН..но по стечение на обстоятелствата е станал премиер и заедно с хората около него за по-малко от един мандат направи така, че Българина обедня в пъти и вече определено пести от храната

324

Анонимен

преди 12 години

чудя се защо Бойко не се обижда на вашите обиди

323

наблюдател

преди 12 години

Ай стига вече бе журналята! Пишете в пет реда, че докторите са получи заслужени награди и ни спестете простотийте на необразования субект от Банкя. Ако тая простотия се лееше от премиера на Германия или Британия можеше да е смешно и забавно, но когато е за наша сметка си е трагично и не е необходимо да ни навирате непрекъснато в очите какъв *** ни управлява.

322

д-р Соколски

преди 12 години

Слабообразованите, властолюбиви и нарцистични диктаторски натури не обичат, направо мразят интелигентните и по всякакъв начин се стремят да ги уизят.Лекари и съдии са несъмнено прослойка, която попада в графата необичани.Фукльото Бенковски по същия начин се е държал с образованите си съратници.Подобни хора, улучили момента да лъжат народа, когато той самият желае да бъде излъган, много често го водят към гибел.

321

до 361

преди 12 години

Анонимний, като ти чета "изказването " за здравната министърка оставам с убеждението че "грозденцето е киселко"!

320

човек от народа

преди 12 години

Ами така де, човека си говори като за народа! Говори просташки, не е напомпано *** като предните лайняри! Прави нещо и за народа! Крал бил - краде то това е ясно ама кой не го е правил преди него! А наздраве

319

Стоянов

преди 12 години

Забележете при изричането на тия думи само кой се е смял, пред погледите на опулените лекари!Екипа на ББ кой друг, те всички не са с всичкия си !

318

Анонимен

преди 12 години

И тая здравна министърка дето прилича на извънземно с тези очи.И тая Тиква дето се хили като че ли не са загинали хора заради неговата некадърност.Жалкото е,че заради шантажи и следващия мандат ще е негов.Бог да прости България

317

Анонимен

преди 12 години

Колко много простаци!!!!!!!!!!!!Единия казва една простотия , а другите му се радват, а третите го избрахме!!!!!!Позор за нацията!

316

Анонимен

преди 12 години

Рядко съм виждал по-грозна картина-смутените лекари и хилещите се хрантутничета.Като в анимационен филм когато на децата трябва да се покаже грозотата на подлизурството

315

Има ли учудени ?

преди 12 години

"Къде е тоя, якият касапин, чуди се Борисов".Това е стилистиката на ***, по скоро на мутра от близкото минало.Не се учудвайте, нормално е когато речниковият ти запас наброява 15-20 думи, в повечето от които преобладават гласните, да говориш нечелноразделно.Това нещо е премиер на държавата. Мъката е голяма.

314

възмутен

преди 12 години

Поредните "бисери" на нашето момче. Пак ще спечели изборите на следващите избори и ще останат само *** и овцете в Б-г.