208

ГЕРБ PR

преди 11 години

А ние защо ли не си интегрираме всички шведи, а да пратим *** на Луната.Тамошните създания ще ни покажат как се интегрират *** в друг свят.

207

237

преди 11 години

Ами правилно с нашите пари да се помага на нас , или ти искаш само на другаря Санишев да помагаме ?

206

гг

преди 11 години

А защо *** не си останат там да се интегрират? Хем шведите ще ни покажат как се прави

205

Добруване при ГЕРБ

преди 11 години

И какво излиза, че едни *** са "излъгали" други ***, а българите плащат за "трафика на *** от ***".

204

Анонимен

преди 11 години

Правилно ли е? Това са нашите пари!

203

Анонимен

преди 11 години

Изказването на Боко тиквата е изказване на човек, загубил представа за време и място, на човек с провален имидж и с лъснал ***. След като оправи всичко и всички до пълен упадък, сега започна да се занимава и с берачите на боровинки в Швеция. Може би си подсигурява бъднините за след изборите, че такива успешни политици като него след падане от власт само по горите ги търсят.

202

ванко

преди 11 години

ИЗМАМНИЦИТИЕ КОПАНАРИ ИМАТ ВИЛИ ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ В БЪЛГАРИЯ ,НО НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА ВЕЧЕ 22 ГОДИНИ ,ЗАЩОТО НА ТЕЗИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ РАЗЧИТАХА И РАЗЧИТАТ ПАРТИИТЕ .

201

Анонимен

преди 11 години

А къде са цецковите служби, които е трябвало да осуетят това престъпление и да установят досега кои са виновниците. Но по-лесно е от честният данъкоплатец да се вземе.

200

Анонимен

преди 11 години

Боко и еврейчето Младенов си прибират *** ,защото наближават изборите и те -*** са им единствените останали избиратели и най-верен електорат

199

Гюро Михайлов

преди 11 години

Според министъра- няма да се позволи на "мошеници, измамници и престъпници, които са подвели нашите сънародници, да злоупотребят със системата, която създаваме". За правителството на тиквите ли говорите, гусин министре?

198

:-))))))))))))))))))

преди 11 години

Това е злоупотреба, това е най-вероятно престъпление, това е трафик на хора. Тези българи, които са там, не са отишли от добро, те са търсили работа, каза Младенов.Тези българи, които са там, не са отишли от добро, те са търсили работа...Не са отишли там от добруването на герберското управление, със сигурност.А Младенов се измъква с термина "трафик на хора".Борисов трябва да му разясни какъв е смисъла на този насилствен термин.

197

ПУРКО

преди 11 години

Това е злоупотреба, това е най-вероятно престъпление, това е трафик на хора. Тези българи, които са там, не са отишли от добро, те са търсили работа, каза Младенов. Не са отишли, бягат от вас!

196

221

преди 11 години

I spored men ne6to hakvat rabotata

195

ванко

преди 11 години

*** СА ИЗМАМЕНИ ОТ *** КЛАН ОТ ГРУПАТА НА КАЛАЙДЖИИТЕ- КОПАНАРИ В БЪЛГАРИЯ.Няма никаква агенция.

194

Анонимен

преди 11 години

Четох, че тройната ламя е била лапала и крала. Дали е било така, нищо не излезе от милиционерските писаници. Но че тия ни съсипаха и докараха до последната дупка на кавала-очевидно е. Убеден съм, че всяко следващо правителство, което и да е то-ще им потърси отговорност за прахосничеството .

193

rumen.nikolov.944

преди 11 години

До 191, Да, но нали знаеш, че в Б-я всичко става по трудния начин и някой там, който се намира горе, трябва да прибере някви кинти от цялата тази ситуация... Правителството на ГЕРБ - едно огромно разочарование! Неоспорим факт, който ще ги удари с пълната си сила след 1 година ;)

192

Анонимен

преди 11 години

СОНЯ ИВАНОВА И "ГЕРБЕР" !!! ЙЕЕ-Е-Е! ПЕСЕНТА - НА ЕВРОВИЗИЯТА !!!

191

Младенов Системата

преди 11 години

И Младенов стана един герберски театрален актьор."...Той беше категоричен, че няма да се позволи на "мошеници, измамници и престъпници, които са подвели нашите сънародници, да злоупотребят със системата, която създаваме"...".

190

Поверително!!!

преди 11 години

А по тв-то казаха че *** тукашните им роднини заловили тоя къде ги е измамил всички манга.Ако са го заловили да се подведе под съдебна отговорност да му се конфискува имуществото и с негови средства да връща *** ТИКВОООО!!!

189

do 189 / 215

преди 11 години

Със фалшиви плюсчета няма да стане работата, ...мамин златен :)