128

do joey

преди 12 години

да приемем, че при таблетите има някаква прилика, но да твърдиш, че дизайна на Galaxy S има нещо общо с Iphone 4, e безобразно смешно! п.с. съвпадение е, че си фен на епъл!

127

Joey

преди 12 години

Кое е тъпотия, доказателствата, които ще закопаят Самсунг ли???

126

Анонимен

преди 12 години

За Самсунг става доста напечено. Епъл са казали, че разполагат с документи, доказващи че Самсунг умишлено са копирали дизайна на iPhone при създаването на Galaxy S-----------------------------По-голяма тъпотия не бях чел последните няколко часа

125

Joey

преди 12 години

За Самсунг става доста напечено. Епъл са казали, че разполагат с документи, доказващи че Самсунг умишлено са копирали дизайна на iPhone при създаването на Galaxy S и на iPad при Galaxy Tab 10.1. В документите също има писмено предупреждение от Гуугъл да не го правят. Становище са изказали и редица именити дизайнери, твърдящи, че е достатъчно да закриеш логото на продуктите, за да изчерпаш разликите между тях.

124

Анонимен

преди 12 години

Като го носите тоя айфон по джобовете,не ви ли падат гащите?

123

Анонимен

преди 12 години

Епъл са култ. Всичко останало е наточен кич!!!

122

Анонимен

преди 12 години

Епъл е лъскарско - ку.....ка марка

121

makita

преди 12 години

145 Пич, за такива като тебе има комикси и книжки с картинки. Има и цветни. Ще подобрят способността ти да разбираш. И не говори в множествено число, че поставяш под въпрос интелигентността на всички ай - фенове(които дълбоко уважавам;)

120

Анонимен

преди 12 години

Много не ти схванахме смисъла на поста. Ама то от човек с име на производител на винтоверти, да изказва мнение за компания като Епъл все абсурдно ще звучи, каквото и да казва;)

119

makita

преди 12 години

Американските инженери проектирали айфона: един бял американец за шеф екип и връзка с шефовете, трима пакистанци, двама индийци и един руснак. Бакграунд екипа се състои от трима косовари за замитане на следите от кражбите на патенти. Служат и за бушони - винаги екипа може да се оправдае че те са виновни за престъпленията, защото им е в кръвта.

118

makita

преди 12 години

Да е, наистина.Цял свят вече е наясно с качеството на епъл и хората взеха да си купуват истински телефони и да избягваt айфоните(-:]

117

Анонимен

преди 12 години

Няма Епъл,няма мепъл,всичко е - made in China

116

Анонимен

преди 12 години

Бре, много злоба към Епъл бе, чак човек да се притесни. На вас кой ви казва да си купувате Епъл, че така скачате срещу това, че човека от 15 години ги ползва? Комплексите ви са твърде очебийни, недейте така.

115

до 119

преди 12 години

От 15 години пoлзвам само Епъл --------------------Ползвай ги със здраве,както човек без смущения и угризения ползва тоалетната хартия!

114

Анонимен

преди 12 години

Имам Wave 2 на самсунг и съм много довелен...беше ми се отдала възможност да бъзикам 1 айфон и мога да кажа че никак не ми харесва.Имам доста приятели които съжаляват че са си купили айфон.

113

Анонимен

преди 12 години

Няма показател в който Айфона да спечели пред Галакси, Дори да игнорираме брутално по-мощните характеристики на Галаксито, да вземем обикновенните плюсове. БАтерия при Айфон средно 9 часа в разговори, при Галакси 22 часа. В режив готовност Айфон 8 дни при Галакси 34 дни. Значи Галакси по-лек, по-мощен с доста по-дълъг живот на батерията. Я ми обясни това технологично чудо как По-мощия и лаком процесор харчи по-малко от бавния и муден на Айфон? Просто Айфон са изостанали много

112

Анонимен

преди 12 години

Е кое не скролва добре на Галакси Ес да ми обясниш? Перфектно и гладко се движи, вече започваш от пръстите да си ги смучеш май а? Не само че скролва прекрасно въпреки че има и добър интерфейс, такова нещо дори няма в Айфона. Да не споменаваме НТС там интерфейса е издигнат направо в култ. Айфона изглежда буквално постен пред Андроидите.

111

Анонимен

преди 12 години

И както по-долу беше написано, никой не ви казва, че телефоните ви са скапани. А вие започвате да ни обяснявате как сме се минали като сме си взели iPhone, жалка картинка. Селянина е нещо страшно!

110

Анонимен

преди 12 години

Играта НОВА я срещам като довод вече в няколко поста по темата. Истината е, че потребителят усеща колко гладко работи телефонът му най-вече при скролване на страниците и превключване между приложенията. Там андроидите хич ги няма. Самите Гуугъл си го признават, ако не беше така нямаше да изтъкват като екстра на новата андроидска версия това, че вървяла гладко и не се забелязва зацикляне при анимациите при скролиране и минимизиране на приложенията. Не е хубаво човек да си натаманява нещата.

109

Анонимен

преди 12 години

И кое му работи гладко на Айфона? Пусни играта НОВА и гледай за какво накъсване става въпрос, малко по тежка игра и слабото телефонче почва да куца. Зареждане на страници в Интернет? Ооо някъде около 2 пъти по-бавно от Галаксито. Какво толкова, като си бавен, не ти прави впечатление че телефона ти пълзи докато другите летят. И не наричай *** хората които говорят с факти. Когато те е страх да отвориш Гугъл и да четеш, когато мижаш пред клиповете в Ю-туб и не смееш да влезнеш в сайт за телефони.