25

Анонимен

преди 11 години

Браво на хората но не и под командването на КРАДЦИТЕ АХМЕ И ЛЮТВЕ!!!!

24

каква ли е целта?!

преди 11 години

Турците в България искат да се изучава турски,а турците в Турция, да се изучава български.Явно силното турското влияние в България влиза в сметките и на едните, и на другите.

23

веско

преди 11 години

децата си ще ги пращат обратно тука, язък им за екскурзията, та и учители да им пратим, ох леле, удри с лопатата, където свариш

22

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Въпреки някои коментари ,вярвам че повечето българи биха дали положителен глас на тази инициатива на българските турци !!! Някакви не могат да ни попречат да любим ,тачим и милеем за българските ценности и език и да съхраним тази любов дори далече от България!!! Има хора всякакви и такива психопати не могат да повлияят на чувствата ни ,щом възродителният процес не можа да ни накара да намразим България и българите ,значи и такива драскачи псевдо-патриоти няма да могат !!!

21

бг

преди 11 години

Уж емоционално искане с дълбок коварен замисъл.

20

Анонимен

преди 11 години

турците са умен и интелигентен народ! ако научат български език, то в тази държава няма да остане нито един управник-българин, така че да не ви тревожи това, че в Лудогорието се говори турски език!!! представете си, кво ще стане например, ако от Ахмед Доган има още десет броя?

19

бунище

преди 11 години

На бунището на историята ще бъде изпратено мислене, което противопоставя народите и религиите. Там където има толерантност в мисленето, обществените порядки, обичаите-там хората просперират....там където се карат за всяко нещо и се надъхват един друг- са бедни и прости.Софроний Врачански е казал преди близо 200г.- "Робството е от глуповина и невежество"...нека да се поучим от този бележит будител.......моля Ви.......

18

_Ястреб_

преди 11 години

Много *** народ сте българите, ама страшно много! Вместо да подпомогнете такава инициатива - вие плюете като камила на кактус! И какво е точно лошото в това, турци да искат да научат българския език!????Дори проЗтия ми птичи мозък почва да буксува пред националната проЗталащина на българина!!

17

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

БРАВООО !!! НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЖИВОТА НИ , ДОРИ И ДА СМЕ В ЧУЖБИНА!!! НАИСТИНА СЕ ПРОСЪЛЗИХ И СЕ ГОРДЕЯ ,ЧЕ СЪМ ТУРЧИН РОДЕН В БЪЛГАРИЯ ,ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ МОИТЕ БРАТЯ В ТУРЦИЯ ЩЕ НАПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ПРЕДАДАТ ТОЗИ ПРЕКРАСЕН ЕЗИК НА ДЕЦАТА СИ КОИТО ВЕЧЕ СА РОДЕНИ В ТУРЦИЯ!!! НЕ МЕ ГЛЕДАЙТЕ ,ЧЕ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ВИ КРИТИКУВАМ ,ОБИЧАМ ВИ И ГО ПРАВЯ САМО КОГАТО ВИДЯ,ЧЕ НЕЩО ПРИ БЪЛГАРИТЕ КУЦА!!!АЗ СЪЩО ГОВОРЯ НА ДЕЦАТА СИ НА БЪЛГАРСКИ!!!!

16

Анонимен

преди 11 години

Келепирът ( една звучна турска думичка) очевидно е способен да надвие всяка обида . Всичко ще направят , за да получат синовете им европейски дипломи и да не ходят в казармата .

15

българин

преди 11 години

Какво са ви виновни турците?

14

Желев

преди 11 години

Дали не си подготвят кадри за времето /а то не е далеч/ когато ние ще сме малцинство ?

13

Демократично

преди 11 години

Ние пък въобще не се обидихме от високо демократичният османски 5 вековен режим, наричан демократично "присъствие".

12

Възраждане

преди 11 години

Обихте ли се? А, много ли ви обидиха?

11

чест за паразитите

преди 11 години

Колко мило.И те са нашенци.Помагаме си и се подкрепяме.То и първа класа е с буквар за първи клас.Щом ще са добри домъкини всичко е супер благоприятно и положително.Весели емоции и слънчево настроение отзад.

10

Bulgarin

преди 11 години

Bravo na mladejite, ste setiat otkade sa trugnali

9

гарелоВ

преди 11 години

Спрели да говорят от обида и забравили българския ..ми да си го припомнят като си пускат видеото от Голямата екскурзия!

8

Анонимен

преди 11 години

Доста турци се опитват просто да станат български граждани, за да вземат български паспорти и да може да пътуват без визи в ЕС.

7

циганска баница

преди 11 години

Предосещам задкулисна умисъл....

6

stoyan

преди 11 години

Много добре,ако стане.Бат Бойко да нареди на хората,които отговарят за това.