78

бг

преди 11 години

На обикновените мюсулмани не им трябват по няколко джамии в селото. Те се борят за насъщния като нас българите.Проблема са такива като Доган и много други велможи, които лапат големи пари, строят джамии и насаждат у тях омраза и ислямски радикализъм и фундаментализъм.

77

Анонимен

преди 11 години

Проблема не е нито в турците нито в помаците ,а е в мизерията. Ако си работиш прилична работа и живееш нормален достоен живот нищо няма да те накара да си сложиш колан със взрив ,ама не . Щото едните требва да са богати и да раководят всички останали.

76

didak

преди 11 години

Мисля си , че Волен Сидеров ще оправи до някъде нещата , но пък е прекалено краен...

75

Анонимен

преди 11 години

Македония не ми я хвалете. Там безработицата е жестока, антагонизма между албанец-македонец е в невиждан мащаб. Щом се стрелят албанец и македонец за едно паркоместо, правете си сметка.

74

Семов

преди 11 години

Проблемът с мюсулманите е на цяла Европа. Либералният режим и спазването на човешките права, в това число свободата на изповядване на религии е нож с две остриета. Мюсулманите, които прииждат на вълни се възползват много умело от свободите, които имат тук, в Европа. За съжаление не са нас нивото на развитие, което им се прилага по подразбиране и злоупотребяват с правата си. Наблюдавам положението в много от държавите от ЕС, навсякъде има проблеми, като местните власти не искат да признаят това..

73

Анонимен

преди 11 години

Свинята от Банкя се интересува само от това копанката и да е пълна. Ислямизация, бедствия, атентати, бедност и криза ... няма никакво значение. Важното е да граби и ръфа чуждото.

72

Анонимен

преди 11 години

Стрелба на премиерата на новия филм за Батман взе жертвиРойтерс цитира местни медии, според които има поне 10 загинали, но информацията не е потвърдена

71

салами

преди 11 години

Античковците и сърбите да се дръглят още и ще я цъфнем и вържем задружно :) Чак когато вече няма спирачка пред ислямската челюст, тогава ще се сетят, че трябва да си помагаме, вместо да ни провокират да се плюем.

70

тцЪ

преди 11 години

Макетата са уцелили. Само дето не *** и помаците са проблема в България. В повечето случаи хората се мъчат да свържат двата края и последната им грижа е да се отцепват, както например шиптърите искат. Проблемът в България са няколко партии, които трупат дивидент на гърба им, от там идват всички провокации. Да не смятате, че турците в Разград държат на новини на турски? Те от толкова време живеят тука, че са забравили турски. Единствените, дето го шпрехат са имамите им.

69

Анонимен

преди 11 години

ДО :57 >>>>Евреите какво са ти направили на Теб лично бе ,"мистьр" ? Ако не си ходил в Израел,и ако не познаваш хората ТАМ,защо ги квалифицираш ? Израелтяните са си сьвсем нормални хора с модерно мислене и са много напред с материала.. Относно Джамиите в БГ,това вече е прекалено разбира се... Ние сме ХРИСТИЯНСКА дьржава,и не би трябвало да се строят прекалено много Мюсолмански храмове!

68

Хектор

преди 11 години

Судан,Саудитска арабия,Нигерия,Турция,Индонезия,Пакистан трябва да се редуцират до 5 милиона и готово.

67

СЕКТААААА

преди 11 години

Само 3 думи - МАЙНАТА ИМ НА ВСИЧКИ РЕЛИГИИ!!!

66

До 80

преди 11 години

Кой бре, бай Мюмюн от горно нанадолнище ли ти е проблема? Ти си луд!Да ти имам проблемите.Проблема е 4е са ни продажни политиците.. и залитат в крайности.Че са оставили Доган-*** да се прави на феодал и да си прави квото иска и с тях че и с нас .. тва ти е проблема, не ти е проблема бай Мюмюн

65

Negura strikes again

преди 11 години

Vuobshte ne me interesuva kakvo pishat makaroncite. (nqmam kirilica - na rabota sum)

64

Анонимен

преди 11 години

Присмял се хърбел на щърбел. А у вас да не са по-малко? Че и циганорите по Битоля, Щип, вече са повече от вас "македонците".

63

Анонимен

преди 11 години

До 7Не е нужно да съм врачка. Просто погледни статистиката за раждаемост на Европа - в нито една от страните не надминава коефициент 2.11, който е нужен за запазване на една популация. А в същото време числеността на Европа расте. От тук правим извод, че има жестока имиграция на ***.

62

ха

преди 11 години

Тия макета не са в ред. Да идат само до Брюксел да видят какво значи много мюсюлмани.

61

за 77

преди 11 години

Турците са проблема. И на нас и на цяла Европа. От векове.

60

Българин

преди 11 години

Така е, защото ние сме толерантна и търпелива държава и овче племе.Тук всички имат права - ***, п.д.расти, сектанти, ислямисти, убийците имат права, крадците и бандитите имат права, терористите имат права, само нормалните хора нямат права - те имат само задължения !!!

59

ЗА 73

преди 11 години

Те и в Турция ще си намерят работа, щом са трудолюбиви.