85

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам камикадзето какъв е по народност, но ако е дошъл от САЩ И Е АМЕРИКАНЕЦ ЗА КАКВО ГОВОРИМ. Нали сме най-големи приятели с тях,а сега ще ни трепят?

84

до 92

преди 11 години

а ние какво правим в Авганистан и Ирак- слугуваме и даваме жертви заради американците. Каквото повикало, такова отговорило

83

fifi

преди 11 години

Нека идат терористи на талази! Дюнерът на ъгъла ни пази! Не ни трябват ни Мосад, ни Щази, нас Осамата не може да ни гази! Хапваме си дюнер със салати, затова не ни засягат атентати! Имаме летищен терминал - там ще бачка, който е ритАл! Вкарваш гол - и ето имаш пост, нищо че си селянин и ***! Може да набираш егене, ама си от нашите - ченге!

82

ined

преди 11 години

Цветанов как успя да ги изчисли тея "не по-малко от 4 и не повече от 7 дни"???Звучи ми много като оная сочна формулировка "80% прилича на не го ама не е той" , а в последствие се оказа че баш малката перука си бил.

81

Анонимен

преди 11 години

Мисля че Мосад Цру Европол.. даже и нашите мишки знаеха за атентата.. мисля че това е поредната провокация за да нападнат иран мръсните Евреи.. знаеме ги вече кои са истинските терористи.. разбираме от модерна политика.. да не са правят на луди... яд ме е че се случи в БГ.. сега на криво ще ни гледат.. заради *** и тъпотом у управление.. лижат гъзовете на евреите

80

Иван

преди 11 години

Скоростта с която определят на око, кой е взривил автобуса е повече от съмнителен. Да не забравяме, че през 2010 година в Якоруда разбиха забранена ислямистка секта, а шофьора е от там. Не казвам, че е участник, но може да е дал информация без да иска на съответните хора. В гаража също много хора са имали достъп до автобуса!

79

до 88

преди 11 години

ти някога пътувал ли си със самолет-как ще се качиш на автобуса към самолета, като дори в залата за чакащи полет не можеш да влезеш. Или митничарка е била в тоалетната да си смени дамскта превръзка, или ти си ***

78

Анонимен

преди 11 години

Тоя няма ли да млъкне!

77

до 86

преди 11 години

пак чакаме някой да ни организира.Че сме много се вижда, идад предсрочни избори- покажете, че сте българи.

76

Анонимен

преди 11 години

Ама защо ни не намесват ?! Гадове мръсни , какво българския народ ви е направил на вас ?! Толкова ли няма място в смотаните ви държави , че тука се трепете ?! Исляма извън Европа!!! Искам да видя всичко турско което сега го има като забележителност и тем подобни в България да в пушек. Изравнени със земята всички джамий. Как се озовахме в тази ситуация , като тея първобитни държави с на майка си шортите ?! Вън исляма от Европа!

75

Анонимен

преди 11 години

До 76 ПОЛУЧАВАШ 1000 +

74

Анонимен

преди 11 години

Ох дано се окаже с български паспорт. Ох *** ще дадът курбан в всяко село ще има джумбуш

73

Анонимен

преди 11 години

И кой ви каза че това е замесен арабин или иранец? Хайде стига с тези плоски пропаганди за масите

72

Анонимен

преди 11 години

ЗА ТЕЗИ,НА КОИТО НЕ ИМ СЕ ЧЕТЕТОЯ Е ТИП Е РАЗПОЗНАТ КАТО ТАКЪВ,ЗАЩОТО СЕ УСТАНОВЯВА,ЧЕ НЕ Е ОТ ГРУПАТА,А СЕ КАЧВА В АВТОБУСА-УСТАНОВЯВА СЕ ПОСТФАКТУМСЛЕДВАЩАТА ТЕОРИЯ Е,ЧЕ СЕ КАЧВА ОТЗАД ,КОЕТО Е БЛИЗО ДО БАГАЖНОТО И КАТО СИ СЛАГА РАНИЦАТА Е ЗАДЕЙСТВАНА БОМБАТА И СТИГА СТЕ ПЛЮЛИЛИ ПО ВСЕКИ-В МОМЕНТА НИ ТРЯБВА ОБЕДИНЕНИЕ И ВЗАИМОПОМОЩГЛУПОСТИТЕ ЗА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ПРИ СОЦИАЛИЗМА-НЯМАМ ДУМИ-ПРОСТО НЯМАШЕ ДА СЕ ЗНАЕ,ЧЕ ИМА АТЕНТАТ,КАКТО ИМАЛО,А НЕ СМЕ ЗНАЕЛИ-ТОВА НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ НЯМА,КАТО НЕ ЗНАЕШ

71

Веселин Маринов

преди 11 години

Ей, МВР-то песента ми не се изкачи на върха на класациите заради вас! Ако бяхте си свършили работата сега щяха да я излъчват по МТВ!

70

мислещ

преди 11 години

Някакъв трътлест политик от Банкя ни обясняваше нещо за някакви дюнери и че, докато имало дюнери , няма да има терористи.Същият *** пак се перчи по телевизиите и пак нещо лъже.Няма ли кой да го разкара този мишок и приятеля му , вифаджия и то задочник?

69

Анонимен

преди 11 години

И на *тите им стана ясно за какво е този взрив .Дори на руски сайт казват директно за взрива --САЩ вече има за какво да нападнат Иран и Сирия .А това колко е стоял и от кога ,ще го разберете колкото за 11.09 в САЩ .Да чакаме война и нашите *** политици да дадат логистични бази на НАТО Тогава ще видим атентати през ден .А и в Татарстан в един ден/ днес/ са застреляли главния мюфтия и са взривили заместника му .

68

Анонимен

преди 11 години

Значи и ти ПУДЕЛЧО си замесен в терористичния акт!Щом знаеш ,че 4 дни е бил в България,чий Х.. си държал?Или нарочно си траел, пък сега говориш,че се знаел!

67

Анонимен

преди 11 години

И какво е правил тука, да не е продавал дюнери?

66

Анонимен

преди 11 години

Mehdi Ghazala ли е се казва атентаторът?Като гледам изображенията в Гугъл наистина на вид не изглежда като радикален ислямист. Добра маскировка за съжаление.