88

tr

преди 11 години

Няма да се очудя ако евреите са се гръмнали сами, само за да имат още един повод да нападнат Иран.

87

тцЪ

преди 11 години

Ангеле, хубаво ще е да се премахнат и страни като САЩ и Израел, защото те са в основата на повечето военни конфликти последните 50 години. А там, където не могат да обявят война, режисират преврати с удобни за тях хора.

86

До пич

преди 11 години

Ами ти къде пък си виждал освен в България да не правят проверка на багажа на излизане от летището. Аз само 3 пъти съм летял на Самолет, единия път до Малта и ни спукаха от тараш на багажа, а от България на излитане абсолютно никой не ни проваряваше. След това съм пътувал до Турция а там проверката е още по сериозна освен тараш на багажа, дамските малки чантички минават през рентген.

85

Жител на Земята 3

преди 11 години

...Най *** е Дами и Господа че със такъв атентат все едно ни въвличат в една война,която на всеки средноинтелигентен човек му е ясно че НИКОГА НЯМА ДА СПРЕ! Ние какво общо имаме със това че изкуствено създадената държава на евреите е създадена върху свещена мюсюлманска територия и те това НИКОГА НЯМА ДА ГО ПРОСТЯТ?!? За съжаление сега ще пострадаме и ние... защото съм убеден че поне за няколко години напред доста ще падне прихода ни от чуждестранни туристи на нашето черноморие заради това! :(

84

Луд

преди 11 години

А евреите като бомбадират Палестина с бял фосфор, който е забранен и остава ужасни изгаряния и слепени хора, тлее с часове !А охраната на летището - за 700 лв сезонно толкоз е и охрана :)

83

qan

преди 11 години

Може пък човека да си е носел в раницата "армаган" за използване в Израел но нещо да се е объркало ...

82

rossen.kulov

преди 11 години

Абе как така 1 час след атентата вече се знае всичко, че и изявления са дали САЩ и Израел. Иран била виновна и ще има последствия. Те за 1 час обувките немогат да си вържат, а какво остава информацията да е събрана, обработена и изпратена на САЩ и Израел, че и да са си подготвили изявления и да са обмислили ситуацията... Всичко е предварително направено от тях...

81

член на БСП

преди 11 години

По-последни данни на другаря Кутев не Цецо, а лично Бойко бил взривил автобуса.

80

до 'пич'

преди 11 години

абе 'пич', ти сериозно ли си вярваш, че арабин терорист с фалшива американска книжка, ще внесе в раницата си бомба, ще се качи на израелски самолет от израел и ще дойде 1 час по - рано на почивка в България, заедно с 150 евреи туристи? или сериозно вярваш, че същият този терорист ще се разходи от Гърция до Бургас ей така, за кеф, а няма да взриви бомбата в Гърция, където има над 500.000 израелски туристи? рядко тъпо парче си, да знаеш

79

член на БСП

преди 11 години

ГЕРБ взривиха автобуса, лично Цветанов сложи бомбата. Това предполагам е пределно ясно на всички другари във форума. Е сега е момента да поискаме оставка на всички гербажии, за да можем да си дойдем ние, начело с другаря Серж и другаря Хохрегер да управляваме. Да вземем пример от другите държави, където като гръмне бомба и веднага правителствата хвърлят оставки и идват комунистите на власт!

78

Анонимен

преди 11 години

Няма значение какъв е камикадзето той може да е от всякаква националност, фанатици и психопати има навсякъде по света. По плашещото е че от това вече пострадахме и ние.

77

брей

преди 11 години

Националната му принадлежност все още няма как да се установи посредством ДНК анализ! Все още гените ни не кодират белтъци с националните ни флагове и национални измишльотини!

76

Марти

преди 11 години

до 88Не си прав,постоянно има информация че се подготвят терористични актове в България.Друг е въпроса че нашите "специални" служби са заети със следенето на политическите опоненти на ГЕРБ и личните врагове на Цветанов и Борисов.Както при предишните следяха пък техните врагове и т.н.Проблема в България че винаги мислим че ще ни подминат защото сме малки и незначителни.Всеки който е летял от българска аерогара,знае че контрола е меко казано занижен. А пък съвсем друг е въпроса че тук може и да иде реч за някоя авария в автобуса,на каквито сме се нагледали в БГ,последния инцидент беше в София със националния отбор на Куба по волейбол,автобуса им пламна като факла и само по чудо не изгоря някой.

75

НЕРЕЗА

преди 11 години

Ето резултатите от боковите дюнери и некомпетентното му и безотговорно правителство!Една държава без професионално разузнаване и държавна сигурност е като жилище без врати!В МОМЕНТА НИЕ СМЕ КАТО РАЗГРАДЕН ДВОР И РЕЗУЛТАТИТЕ СА НА ЛИЦЕ!ЛИЧНОТО МИ ПРИТЕСНЕНИЕ Е , ЧЕ ТОВА НЯМА ДА Е ЕДИНИЧЕН СЛУЧАЙ!

74

Жител на Земята 2

преди 11 години

.... Вчера слушах че нещо Премиерът на Израел както май и Министъра на Отбраната им нещо обвинявали май май България.... НЕ били доволни?!?!... Те какво искат... ДО ВСЕКИ ЕВРЕИН ТУК ДА ИМА СПЕЦ ЧАСТИ ЛИ...Какво?!? Примерно в момента има Европейско по баскетбол за младежи в София... Израел има отбор тук...и?!? Има сума ти еврейски институции в България...и?!? Израелски туристи пристигат сигурно всеки летен ден за почивка в България...и?!? Какво сме виновни НИЕ за ТЯХНАТА ВОЙНА ТАМ?!?! :( :(....

73

Ангел

преди 11 години

Крайно време е да се премахнат планетата земя страни като Иран,Ирак,Ливан,Палестина и Авганистан.Това са страни които само вредят на мира на нашата планета.Страни в които не растат нормални хора а чудовища с промити мозъци.Ако ще да е с цената на 3-та световна война тези страни трябва да бъдат унищожени

72

Анонимен

преди 11 години

как всички взривове в България ВИНАГИ са предизвиквани от мюсюлмани и комунисти? Факт. как пък един път будист или християнин не взриви нещо? дали е случайност? хайде слагайте минусчета, но това няма да промени фактите.

71

SF

преди 11 години

А друго е странно: ако е имало "камикадзе" защо никой не е чул да вика преди да се взриви "алахе велик"?! Нали така *** свинете камикадзета...значи не е бил камикадзе или ако е бил не е бил мюслин или се е взривил погрешка.

70

Анонимен

преди 11 години

terorist s 6axidski kolan 6te6e da se vzrivi v salona na avtobusa,mejdu xorata.nema logika da ostavi vzriva v bagajnoto i da se ka4va v avtobusa ottam da go detonira.tazi versia e nepravdopodobna

69

АНАЛИЗАТОР

преди 11 години

До 97 Прав си на частично , не журналистите пишат какво им дойде , а някой преди да изслуша експертите си бърза да дава интервюта преди да се е изяснила обстановката. А това води до грешки и лош пиар както и невярна информация на обществото.