115

Хохо

преди 11 години

Социалистическите *** пак са се развихрили :) Не се хабете другари, и без това сте си смешни!

114

6 6 6

преди 11 години

Ето така се прави,в редиците на партията се вземат и лица които нямат нищо общо с плана на действие и се слагат някъде, да не се месят в нещата на партията, дава им се уж подкрепа негласно да правят пари и когато партията има нужда от жертвено агне им резват главата.Ето 35 годишния господин Аврамов е паднал сам в капана.Де се е чуло и видяло малко вълче да е сито в стадо на големи вълци

113

Nik

преди 11 години

Браво на герберите. Именно това е разликата между крадливите комунисти и Герб. Затова и народът им гласува доверие. Крадливите *** са отсвирени веднъж завинаги

112

rono

преди 11 години

kyw e toja *** be

111

Анонимен

преди 11 години

МАЗЕН МОНТАНСКИ МАНГУДАЙМОНТАНА Е НАЙ-СМРАДЛИВИЯ И ПРОПАДНАЛ МАНГОДАЙСКИ *** НА БЪЛГАРИЯПИКАЯ ВЪРХУ ЦЯЛА МОНТАНАДА ПОЛЕЕМ ГНУСНИЯ *** МОНТАНА СЪС *** И ДА ПРЕМАХНЕМ ОТ ЛИЦЕТО НА СВЕТА

110

?

преди 11 години

Другари от ГЕРБ, кажете нещо за доклада. Стига сте се мълчали като партизанин на разпит. Тази постановка е твърде жалка за да смени темата. Един от 100-те крадливи депутати на ГЕРБ е арестуван. А другите?????

109

Дани

преди 11 години

Браво на ГЕРБ, сами мачкат свойте. Това по времето на триглавата ламя беше само мираж. Пак ще гласувам за тях.

108

дядо

преди 11 години

Лицето на снимката е типичен гейбер и олицетворява настоящите управляващи на 100%!!!

107

Анонимен

преди 11 години

Някои искат герберите за 3 години да оправят гнусотиите и поразиите на комунистите, сътворени с години във всяка област. Смешно е просто. Млада партия, но от европейски тип.

106

Бо

преди 11 години

Малииии, такива ли ни управляват?! Че тоя изглежда по-*** и от мене!

105

нона

преди 11 години

До 111 Ужас!!!Не му трябва особено висока говорна култура на човек,за да каже две думи"Дай парите"

104

АНОНИМЕН

преди 11 години

ОТ КЪДЕ Е АВРАМОВ ДА НЕБИ ДА Е ОТ СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО ТАМ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ МУТРИ АРЕНДАТОРИ

103

Кайо

преди 11 години

До РУмен 124:Всичко смазаха тез измети, и икономиката и енергетиката и горите! Първо вдигнаха газта, после парното, после токът поскъпна и никой не се опълчва срещу тази ***! Горите искаха да засртоят, а там където трябваше да строят като площадката на АЕЦ Белене отказаха, защото нямаше да налапат големите пари и подкупи! Видя се от този черния депутат какво крадливо племе са!

102

:)

преди 11 години

ГЕРБ жертват един цветнокож, а *** реват: "Мачкай, Бойко !"Мила родна картинка :)

101

Анонимен

преди 11 години

Не харесвам герберите, но Герб е единствената партия, която прави нещо срещу бандитизма и то е очевидно. Какво повече е нужно от това. А какви ще са резултатите от ЕК е без значение-дреме им на ЕС за нас, последната дупка на кавала.

100

Анонимен

преди 11 години

разликата между ГЕРБ и предишните е никаква . И предишните са крали и сегашните продължават само има една малка подробност при тройната коалиция се крадеше , но имаше и за обикновените хора а при тиквите има само за тях

99

Анонимен

преди 11 години

Този *** много се изучил в училище.Чак депутат станал...да държи пожарникарския маркуч.

98

rumen.nikolov.944

преди 11 години

До 116, Това може и да е така, но проблемът е че при ГЕРБерите, всички очакваха, че нещата ПОНЕ МАЛКО ще се променят, а честно да ви кажа, според мен не само, че не се промениха, ами се влошиха, защото аз никога не съм живял по-зле, отколкото сега и за това мога да обвинявам само и единствено ГЕРБ, защото смазаха малкия и среден бизнес в тази държава, а аз съм пряк участник в тази сфера на икономиката..

97

Анонимен

преди 11 години

Да бе и капана случайно щракна няколко часа преди доклада.А и защо забравихте мозъка например.

96

Фех

преди 11 години

Ето това е причината, поради която хората гласуват и ще гласуват винаги за Герб, а не за БСП, която 50 години показа какво може. Без компромис към мафиотите, независимо каква украска са. Боли ме фара от какъв цвят са-важно е котката да лови мишки.