161

Ха ха хаааа

преди 11 години

На 10- та част се надявам да достатачно уморен че да ни освободиш от присъствието си с тези простотии. Можеше да кажеш с две думи че си бивш партиен секретар които огладнява и ще лови пътя за северна корея. Там е супер!!!

160

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Успокойте се дрОгари, дори докладът да е леко негативен никой няма да ви позволи да управлявате... - събирайте електората за Бузлуджа и не се тревожете за ГЕРБ...Онзи ден и аз бях на върха и не пропуснах да се изпик***я в чинията... - то там станало голем *** бе...

159

Анонимен

преди 11 години

40. Чувствам се щастлив, когато мутрите изнасилят гаджето ми.41. Чувствам се щастлив, когато мутрите изнасилят и мен. 42. Весело ми е, когато БМВ-та газят хора и се отървават с глоба за превишена скорост. 43. Обичам попфолк. 44. Искам да си купувам дрехи втора употреба на килограм.45. Искам да имам хладилник втора употреба.46. Искам и пералня втора употреба. 47. Искам и климатик втира употреба.48. Падам си да ми обират апартамента по два пъти в годината ...49. ...кефя се и когато се върнат да ми изядат и сланината в хладилника.50. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на шест годишни деца изнасилени от гнусни педофили.51. Хубаво ми е когато на следващата сутрин разбера, че гнусните педофили са ги освободили срещу гаранция от 500 лева.52. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на петнадесетгодишни деца, умрели от дрога. 53. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на шестнадесетгодишни деца, застреляни от полицаи. 54. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на двадесет годишни младежи които са се самоубили в родната казарма защото някои се е гаврил с тях.55. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на на старци които са се самоубили за да не живеят в мизерия56. Обичам да гледам старци да си късат рецептите пред поликлиниките, защото немогат да си купят лекарствата.57. Приятно ми е да ме хапят бездомните ***, които живеят в градинката до нас.

158

Анонимен

преди 11 години

Спешен ремонт на съдебната система и здравеопазването е проблема *** бг.

157

4 част

преди 11 години

29. Радвам се когато *** контролюр в градския транспорт ми дава билетче шеста употреба30. Щастлив съм да гледам *** *** да не се плащат билетчетата защото са братчеди с контрольора от шесто коляно.31. Хубаво ми е да събирам пари за кола от десет години32. после да ми я откраднат на втория ден.33. Искам инфлацията да ми изяде спестяванията.34. Обичам да дружа със ***, грозни и миризливи *** наскоро забогатели от съмнителен бизнес.35. Още по-хубаво ми е, когато ми откраднат колата. 36. Най-хубаво ми е когато после корумпирани ченгета ми се обаждат да искат награда за нея за да ми я върнат.37. Харесват ми подкупните ченгета те са гот!38. Харесват ми подкупните митничари браво юнаци!39. Харесва ми, че абсолютно всички, дето не трябва, са подкупни.

156

СТАНИШЕВ

преди 11 години

ТОВА ЛИ СА КРИТИКИ?ОООО ВИЕ АКО ЗНАЕТЕ КАКВИ БЯХА КРИТИКИТЕ КОГАТО АЗ БЯХ ПРЕМИЕР....СЕГАШНИТЕ ЩЕ ВИ СЕ СТОРЯТ КАТО ЛЮБОВНА ПЕСЕН

155

с

преди 11 години

До d - Вече ни болят топките от превъзбуда!!!

154

Анонимен

преди 11 години

Мафията се организира срещу герб с всички сили и средства. Изборите са след година а дотогава нали се сещате дригари?. Секннаха далаверите с ддс и митниците, цветанов ви лови дрогата и отвличанията, трактора ви е заклучен, реформите си вървят а вие оставате без среддства като привършат тези от куфаетата.

153

Пич

преди 11 години

Имам само няколко въпроса към днес.бг:1. Защо не публикуате целия доклад, а само някаква част от него?2. От къде имате части от доклада, при положение, че той се пази в пълна тайна до момента на официалното му предоставяне на правителството (което ще се случи утре)?3. Защо изнасяте на два пъти една и съща информация, но с различни апокалиптични заглавия, каква е целта?4. Колко ви платиха за тази акция (знаем кой и за това не питаме)?

152

Анонимен

преди 11 години

не смекчаване, ми засилване на мониторинга трябва.... или и тези са същите като нас

151

Анонимен

преди 11 години

Тая статия автор има ли изобщо ?

150

3 част

преди 11 години

19. Обичам депутатите, дето съм ги избирал, да гласуват *** закони.20. Луд съм от щастие когато после същите депутати ми обясняват, че законът който са приели е виновен за еди-какво си.21. Държа да се осигурявам здравно и след това, като се разболея, никой да не ми обръща внимание.22. Искам с парите ми за здравни осигуровки да се купувт нови Мерцедеси23. Искам депутатите дето аз сам ги избрал всяка година да си купуват нови коли.24. Кефят ме данъци от по над четиридесет процента.25. Обичм да плащам такса смет колкото две пенсии на баба ми и после пак да ходя из ***. 26. Луд съм от щастие когато се забавя с 0,14 минути да си платя тока и ме резнат веднага.27. После след като си го платя да чакам три дена да ми го пуснат.28. А наи-готиното е, че тъпите *** не си го плащат по дест години.

149

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Бойко е натопен от дрОгарите команизи затова доклада е не толкова положителен,макар и добър за нашето управление. Свивайте се червенушки,ние сме добре при Герб а вие теглете и живеете и работете само за храната си. Само ГЕРБ

148

2 част

преди 11 години

10. Умирам си от кеф цяла година да събирм пари за GSM втора употреба от Германия почти като нов ...11. ....и после да ме е страх да говоря по него, защото за 2 минути разговор трябва да работя два дена.12. Държа съседите ми да са ***. 13. Искам всяка седмица да се караме кои се е разпломбирал радиатора и защо някои си не е платил 0,60 лева за чистачката.14. Страшно си падам да ме унижават новобогаташи. 15. Панелните гарсониери ме кефът.16. Дупките по пътищата са супер.17. Обичам съседът ми да си цепи дървата в хола си. 18. Обичам като изляза на терасата и да виждам как тъпите ми съседи си изхвърлят манджата и *** през джама си.

147

Анонимен

преди 11 години

Дим да ме няма......

146

първа част

преди 11 години

99 ПРИЧИНИ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ 1. Защото много ми харесва да живея в ***. 2. Защото обичам да дишам мръсен въздух. 3. Обожавам да пия хлорирана вода от ръждясали тръби.4. Държа да умра от рак на четиридесет години. 5. Страшно си падам да плащам външния дълг, дето не съм го направил аз. 6. Приятно ми е да работя по един месец за 117 лева. 7. Обичм да не ми плащат социалните осигуровки.8. Много ме радват сметките от по 150 лева за парно. 9. Кефя се когато сметката на телефона ми е по

145

Гюро Михайлов

преди 11 години

тОВА Е РАБОТА НА сТАНИШЕВ- ТОЙ Е ТОПНАЛ бОКО! иНАЧЕ ВСИЧКО СИ Е НАРЕД!

144

d

преди 11 години

Българинът е като х** - колкото повече го мачкаш, толкова по-твърд става!

143

Професора

преди 11 години

Хунтата на Герб наистина влиза в учебниците,но не само българските.Този диктаторски режим ще е бъдещ пример за целия свят как мафията превзема най-висшите органи на управлението.Европа не може официално да нарече Борисов мафиот,защото така признава,че в редиците си има държава с мафиотско управление.Главния прокурор защо продължава да спи?

142

ТЕТКА МАРА

преди 11 години

ТЕЗИ от Брюксел не са в час! Как може да пишат отрицателни доклади при толкова много успехи на Бойко?! Толкова магистрали построи той, метро като слънце, български "Лувър", спортна зала, пречиствателни станции, пътни дъги, и т.н. и т.н. Само лентичките им не можеш да изброиш. Тука има нещо гнило. Да не би от "Тройната коалиция" да са го наклеветили пред Брюксел?! Или Доган, или Първанов, или някой от еколозите, или от съдиите. Или пък на някой от големите олигарси не е успял да угоди?! То пък на тях колкото и да им дадеш, все им е малко. Колкото можал дал -- България е бедна страна. Пък и за него трябва да има нещо, че за какво се трепе той -- за слава ли? Имат много здраве -- и той душа храни.