26

ха-ха-ха до 25

преди 11 години

Явно не си чел внимателно :). Аз не искам нито да нападам, нито да оневинявам някой. Фактите са факти - естествено, че делото е забатачвано на всички нива. Както сам каза - 11 г. в досъдебна фаза и 5 г. в съдебна фаза. Това е грозната действителност. Но аргумента, че тая *** не трябва да я уволняват щото не били уволнени прокурорите по тия дела е несериозен. Тази са я уволнили правилно, а ако уволнят и прокурорите ще е още по-добре. А ако изволнят всички и вкарат чужд съдебен борд ще е най-добр

25

ДО НАБЛЮДАТЕЛ

преди 11 години

*** И ПРОЧЕТИ МАЛКО, ОТ 206 ДЕЛА НА ГОДИНА ЗАБАВЕНИ 3 НА ЯНЕВА ОТ 64 ДЕЛА 40 ЗАБАВЕНИ - АМА ТЯ Е ДРУЖКА НА ЦВЪКИ И ЗА НЕЯ ЗАБЕЛЕЖКА НА ТОДОРОВА ЗА 3 ЗАБАВЕНИ ДЕЛА ВЕДНАЪЖ НАКАЗВАТ С 15% ПО МАЛКО ЗАПЛАТА ЗА 2 ГОДИНИ И ПОСЛЕ ЗА СЪЩОТО ПРОВИНЕНИЕ Я УВОЛНЯВАТ - НЯМА ЗАКОН В СВЕТА КОЙТО ДА ПОЗВОЛЯВА ЗА ЕДНОИ СЪЩО НАРУШЕНИЕ ДВЕ НАКАЗАНИЯ!

24

Всезнайко

преди 11 години

Който казва лоша дума за Борисов, значи е враг на България!

23

наблюдател

преди 11 години

Тия всичките са абсолютни смешници! Тая овца оплескала един куп дела, като ги проточвала умишлено и впоследствие са прекратени по давност, прокуратурата си барала оная работа и гледала безучастно, ВСС-то ни лук яло ни лук мирисало и те не чели докладите на инспектората. А сега рев от всички - едните жертви, другите били екзекутори! Абе и едните и другите са за уволнение! И не само! Трябва да обесят на площата и Тодорова и двама-трима от ВСС-то плюс някой прокурор и куп дознатели и тогава може нещата в правосъдието да почнат да се оправят! Това се отнася и до изпълнителната власт.

22

Анонимен

преди 11 години

Голям страх.Еми отменете стотиците си подобни уволнения, за които не беше дадена гласност и явно си минават тихомълком. Явно Боко следващата седмица пак ще трябва да хвръкне до Брюксел да ги омайва.

21

ДО ХА-ХА-ХА

преди 11 години

По делото за което я уволняват 11 години са го разследвали но уволнени и дори със забележка прокурори няма! Един от следователите по това дело като започнал да разпитва МВР дали знае за служител учатвал в извършването на това престъпление( изнасилване пред родители) е бил сменен и доказателствата заметени ТАКА ДОБРЕ ОБРАБОТЕНО ДЕЛОТО Е ПРЕДАДЕНО НА СЪДА! СЛЕД КОЕТО М.ТОДОРОВА ИЗСКВА СВЕДЕНИЯ И СЕ ОКАЗВА ЧЕ НАЙСТИНА ИМА СЪУЧАСТНИК ПОЛИЦАЙ! ДЕЛОТО СЕ ПРЕДАВА НА ВОЕНЕН СЪД КОЙТО ОПРАВДАВА ВСИЧКИ!

20

Всезнайко

преди 11 години

ГЕРБ са най доброто Правителство на България, за всички времена.Браво.

19

Анонимен

преди 11 години

Най-добре ще е от Брюксел да пратятсъдии в Бг!Само така ще се оправят нещата.

18

Всезнайко

преди 11 години

Справедливо е уволнена тая Съдийка, какво са ревнали всички в нейна защита?

17

възмутен

преди 11 години

"Тодорова обвини Висшия съдебен съвет, че действа като прокурор и екзекутор"А КАК ДЕЙСТВАШЕ ТИ ГОСПОЖО, КОГАТА ТРЯБВАШЕ ДА ПРОИЗНЕСЕШ ПРИСЪДИТЕ НА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ИЗНАСИЛВАЧИ ??!!Прояви голяма хуманност към тази *** като УМИШЛЕННО пропусна срока за произнасяне.В резултат на твоята хуманност 7 *** които в други държави щяха да бъдат разстреляни се РАЗХОЖДАТ НА СВОБОДА, а жертвите им треперят от страх невъзмездени.ПОДОБНИТЕ НА ТАЗИ СЪДИЙКА СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ СЪДА

16

17

преди 11 години

Тая история с мнението на Брюксел я знаем. Брюксел няма да има нищо против да изволнят и всички съдии, стига това да стане по съответните правила и със съответната аргументация. Наште тарикати обаче умишлено осират всичко и замазват следите. Дали Брюксел щеше да има нещо против ако на тази и бяха изкарани истинските далавери? Едва ли, ама сега едната прослойка на мафията си разчиства сметките с другата прослойка на същата мафия и остава впечатлението за нечистоплътност.

15

стани богат

преди 11 години

Всички да ги уволнят дисциплинарно,хич не ми пука за мнението на Брюксел,ако ги искат да си ги взимат,тук нищо не правят за хората..станали са най-богатите и безкруполни мафиоти,при това несменяеми,не подлежащи на контрол от никъде и никой.За кокошка няма прошка,за милион няма закон.

14

Анонимен

преди 11 години

От кой бърдак я извадихте тая на снимката бе,в покранините на Париж съм виждал такива стари чанти...

13

11

преди 11 години

Говориш глупости. Зависи кой обжалва присъдата. Ако я обжалва само осъдения втората инстанция може да я потвърди, да я отмени и върне или да я намали. Има изрична норма, която не позволява да бъде увеличена. Виж ако я обжалва прокуратурата или някой от гражданските елементи, тогава може и да я увеличат, но само в този случай.

12

ПОМОООЩ!!

преди 11 години

БАТЕ БОЙКО, ПОМОГНИ МИ ! РАБОТЕХ В ЕДНА ФИРМА И ШЕФЪТ МИ ВЪЗЛОЖИ ЗАДАЧА, КОЯТО ТРЯБВАШЕ ДА ИЗПЪЛНЯ ЗА 10 ДНИ И ЩЕШЕ ДА МИ ДАДЕ 200 ЛЕВА! АМА ДОЙДЕ ЕДИН И МИ ДАДЕ 1000 ДА НЕ Я ИЗПЪЛНЯ , И АЗ СЕ СЪГЛАСИХ , И ВЗЕХ ХИЛЯДОТО ЛЕВА . ШЕФЪТ МЕ УВОЛНИ ДИСЦИПЛИНАРНО ! НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ ВИ КАЗВАМ ! МОЛЯ ТЕ ,БАТЕ БОЙКО, ВИКНИ ГО ТОЗИ ЛОШИЯ ШЕФ , СКАРАЙ МУ СЕ И МУ КАЖИ ДА МЕ ВЪРНЕ НА РАБОТА ,ЗАЩОТО ТУЙ ЧУДО ГО НЯМА У ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! ААААА,ТАКА ДЕ!!!

11

ха-ха-ха

преди 11 години

Нема такава държава :))). В тоя случай добри няма - тая барантия Мирославка е от породата парашутисти в съд. система и се изживява като велика, тия от ВСС са пълни некадърници. И двете страни служат на разни лобита и хич не им дреме за липсата на правосъдие. Мирославка обслужва мераците на компрометираната част от гилдията всичко да си е по старому, а ВСС-то обслужва мераците на Цуцко да яхне всички власти и да векува. А правосъдие няма и скоро няма да има, докато не изхвърлят и едните и другите

10

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Обикновено при обжалване присъдата се потвърждава ,че даже се и увеличава .До скоро се критикуваше съдебната система,че се бавели делата,сега когато се установи една от причините за това йок не бивало така-напротив много си бива.Народа право е казал:" Кой каквото си е надробил това ще сърба."

9

Гошо Тъпото

преди 11 години

Тази да не се...помилва.Иначе излиза,че висшите съдии като последна инстанция се...предаватбез бой и загасят последната искра,нещо да промени загнилата...система.

8

МАЯ,

преди 11 години

най-напред си лепни на себе си шамар,пък след това и аз да ти шибна един за да се научиш на правопис! Научи се кога се употребява "Й"!

7

Анонимен

преди 11 години

Е какво повече да осветлява решението си - *** Тодорова пуска на свобода обществено опани престъпници рецидивисти без да обосновава решението си. Както и наркодилъри и крадци. Какво се прави и министърката на ощипана абитуриентка. Ясно е че иска открито заседание с изслушване за да й го набият на свинята целият и за пред Брюксел да изглежда,че няма политически произвол, но ми е чудно на Янева дали ще и спретнат такъв другарски съд, тъй като тя има повече забавени знакови дела от това същество