52

???

преди 11 години

БОЙКО, А ТАЗИ СЪДИЙКА НЕ Е ЛИ ОТ ТЕЗИ, ЗА КОИТО ТИ ВСЕ НИ КАЗВАШЕ - " МВР ГИ ЛОВИ, СЪДА ГИ ПУСКА" - ТОЧНО ОТ ТЕЗИ Е!!! И НЕ Е САМО ТЯ.А СЕГА ИСКАШ ДА Й ИЗСЛУШВАТ ЛЪЖИТЕ. НА КОЕ ДА ТИ ВЯРВАМЕ?

51

Анонимен

преди 11 години

Сред процесите, забавени от шефката на съюза на съдиите Мирослава Тодорова, е дело за грабеж на мъж и жена и бруталното изнасилване на двете им деца. Близо 4 години тя бави делото срещу седмината бандити, гаврили се със семейство Анчови, като накрая го прекратява с мотив, който е трябвало да обяви още при започването на процеса. През това време бандитите продължават да са на свобода и извършват още 43 престъпления.

50

ДЕН на Бг-СЪД

преди 11 години

"23г.----НИЩО "

49

Уникален популист

преди 11 години

Уникален популист е ББ.Как да не му се възхитиш.Иначе е *** селянин, но подобно на Тато има тази селска хитрост...Дори и сега...Съветва ВСС да изслуша Тодорова..въпреки ,че атаката срещу Тодорова е поръчана или съгласувана с него....Невероятен лицемер...Машалла.....

48

Килъра

преди 11 години

Абе с една дума Бойко защитава корумпираната съдиика :) Няма такава пародия :)

47

ДО 60

преди 11 години

Защитниците и не са много ,....от другата страна са много повече ,...НАРОДА !Защитават я само ПОДОБНИТЕ И КОЛЕГИ ,КОИТО СЪЩО СА НАГАЗИЛИ ---ЛУКА!

46

Анонимен

преди 11 години

циркаджии

45

до тук ---ДОБРЕ

преди 11 години

Кой е следващият,..... ЗАБАВИЛ /ИЛИ СКРИЛ/ДЕЛА ---СЪДИЯ?ИМА И ТАКИВА в Бг!

44

Мира

преди 11 години

А ТОДОРОВА ИЗСЛУШВАШЕ ЛИ ЖЕРТВИТЕ И БЛИЗКИТЕ ИМ, КОГАТО ЧАКАХА С ГОДИНИ НЕЙНОТО ПРАВОСЪДИЕ СРЕЩУ УБИЙЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ. КАКВО ИМА ДА Й СЛУШАТ ЛЪЖИТЕ?НЕ ЗАБАВЯНЕТО НА ДЕЛАТА Е ПРОБЛЕМА, А ТОВА ЧЕ Е УМИШЛЕНО, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ПРИСЪДА.НЕКА ДА УСЕТИ КАКВО Е ДА СИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БАРИЕРАТА СЪД.САМО ЧЕ МНОГО Й СТАНАХТЕ ЗАЩИТНИЦИТЕ.

43

Анонимен

преди 11 години

цв. стана по-любим на американците, докато бойко рита топка и реже лентички. ся е недосегаем.

42

ВУчката

преди 11 години

Шефе мани ги тия съдии бе, ела си ритаме мачле, па после може да копнеме нещо от тенискорта ;)

41

ПРАВИЛНОООО,...!

преди 11 години

Да бъдат изслушани всичките съдии ,които БАВЯТ делата -----23г.!НАЛИ....?Ама няма да го направят ,....що ли?

40

Анонимен

преди 11 години

доброто ченге...

39

до 49

преди 11 години

Ами ,брато/сестро/,...23г. я чакаме ,...и не само нея ,ами всичките ----подобни !

38

Анонимен

преди 11 години

14 години чакахме възмездие от съда, проплака пред в. Телеграф майката на двете, изнасилени на двете момиченца от помилваните от съдия Тодорова седмина мъже. Трагедията се случва пред очите на родителите на двете деца Веско Анчов и съпругата му. Драмата се случва на 31 януари 1998 година в дома им в софийското село Чепинци. Тогава въоръжените мъже, единият от които действащ полицай Димчо Димов, нахлуват в къщата на Анчови, за да ги оберат. Когато влизат вътре и виждат, че родителите се опитват да окажат съпротива, започват да се гаврят с децата им. Тогава двете момиченца са били на 11 и 16 години. Бандитите първо пребиват Веско, след което се насочват към съпругата му.

37

баба гицка

преди 11 години

АБЕ ОРА ОТИ НИ ЗАНИМААТЕ С ГЛУПОСТИ БА? ОТИ НЕ КАЖЕТЕ КАК ДА СИ ПЛАШАМЕ ТОКО ВОДАТА ПОРНОТО? ТЕ ТВА Е ВАЖНОТО. КВО НИ ДРЕМЕ ЗА НЕКВА ДЕТ НЕ СИЕ ВРЪШИЛА РАБОТАТА? НАЛ ТЪЙ? ТЕА ЧАК ДРЪЖАВЕН ПРОБЛЕМ ГО НАПРАИА. А ТЕ ТОА НА ФОТОТО Е НАЙ УБАВИО ЧОВЕК. НАПРАО ИМ РАЗКАТА МАМАТА НА МОНОПОЛЕТЕ. ТАКА ГИ УТЕПА ОТ КАРАТЕ ТА ЧАК СВЕТ ИМ СЕ ИЗВИ. И НЕ САМО НА ТЕА. ООО УТЕПА И ЕРЕПЕТАТА. А И ТЕА ГИ УТЕПА КАК ИМ СЕ ВИКАШЕ? ТЕА ОТ ВОДА И *** БЕ А ВИК БЕ. НАПРАО СИТЕ ГИ РАЗМАЗА ОТ КАРАТЕ ЧОВЕКО. НЕМА ЛАБАВО.

36

Мишо Бирата

преди 11 години

Послушайте го или заповядайте при мен..........

35

до 40

преди 11 години

Защо ,ТОЧНО СЕГА ----ЦЪФНА ----КАРАТАНЧЕВА ?Брей,много случайно бре....?НАЙ-ПРЕКРАСНИЯТ ДЕН ОТ Бг----ДЕМОКРАЦИЯ,....ВЕЧЕ ПАДАТ .....СЪДИИИ ?----23Години ,чакаме ---това !

34

Анонимен

преди 11 години

еми що не я изслушат?може да изплюе камъчето...

33

Анонимен

преди 11 години

На 16 юни 2006 г. тя осъжда Стоян Петров, който през 1996 година отвлякъл заедно с неколцина други бандити мъж и жена и ги държал като заложници. Тодорова обаче бави в продължение на 4 години и 8 месеца мотивите към присъдата, като през това време изтича абсолютната давност на делото. Сред друг от скандалните случаи в досието на Тодорова е и процесът срещу наркобоса Васил Маникатов- Маниката. Тя го осъжда, но забавя мотивите си и присъдата му не успява да влезе в сила.