391

Анонимен

преди 11 години

Да сменим Паметника на Шипка със Статуя на ББ в цял ръс и поне 310 метра висока!

390

Даскала

преди 11 години

Като гледам коментарите до момента, догодина доста двойки по история за единадесетокласниците се очератват, от сега ще ги пиша в дневника, за литературата ще обадя на колегата да се погрижи :-)))) Дано не забрвят да пишат, как вожда Борисов е мачкал ушаците на Тато. Дано !

389

OLE

преди 11 години

Предлагам направо да се въведе нова ера - да започва от 27 юли 2009 г. с встъпването на власт на Б.Б. Или направо от раждането му - 13 юни 1959 г. П.П. Историята вярно е ***, но не защото е такава като научна дисциплина, а защото се пише от такива.

388

Жалка картинка

преди 11 години

ББ и останалите от хунтата Герб трябва да са много доволни от тоталното промиване на мозъци в страната. Както всяка една диктатура освен армия и полиция те вече са завербували почти всички медии. Повечето от телевизионите канали и вестници услужливо слугуват на режима. Всекидневно бълват всевъзможни необосновани лъжи срещу всеки който е против Герб. Разбира се ниско интелигентната аудитория поглъщат тази помия като шарани и после я повтаря като папагали. Кратките клишета на необразованите герберисти се повтарят във всеки форум:"Бойко е пич""Няма алтернатива""Строим магистрали""Мръсни ***""Червени платени драскачи"Просто цирк с главен клоун Борисов и маса от ръкопляскащи *** палячовци.

387

бабацола

преди 11 години

стига сте плюли .има ли друг, който може да се похвали че е свършил някаква работа освен че говори неразбрано.като костов или мънкал като филип димитров .човекът е на действието.плюете тука ама на изборите пак ще гласувате за герб,Ха сега минусите----- - - - - - -

386

Анонимен

преди 11 години

И в учебниците да пише: "По време на управлението на бб през лето 2009 се разреши от него и кохортата му с верний на МВФ Дянков ниско летящи самолети да разпръскват всекидневен кемтрейлс, над бедния български народ, защото той народът бе "лош матрял". Отравяше се въздуха, водата почвата, растенията, пчелите измираха. Болниците пращяха от раково болни, самоубийствата се увеличаваха, народа мреше все по-млад и по-млад, но пенсионната му възраст се увеличаваше ли, увеличаваше . Но и той народът, биде наречен лош матрял си траеше и нищо не правеше, и мислеше туй нещо кемтрейлса лъжа да е било и конспирация, и времето минаваше, но самолетите не спираха. Той бб коридори за тях направи уж така случайно, тайни кули маяци по Стара планина издигна за да ги водят, и пусна своите лакеи да убеждават матряла , че то не било така, ами онака. А народът потънал в мизерия, безработица, кражби на имущество и грабежи денонощни, не му оставаше време да вдигне очета към небето и да осъзнае дали това е истина. И се разболяваше от незнайни болести, просто незнайни. И тъй времето минаваше. Лошият матрял намаляше главоломно. Бб бе доволен, че е угодил на задокеанските си господари.

385

прогнозата

преди 11 години

До откриването на завода за бюстове на ББ остава съвсем малко!

384

до IQ146

преди 11 години

Верно казваш.

383

Анонимен

преди 11 години

А ще има ли тоалетна хартия с образа му?!

382

???

преди 11 години

До IQ146:Колега, не Ви подхожда на високото IQ да публикувате един и същи текст под всяка статия, независима дали е с вярно или невярно съдържание.Поздрави,

381

Анонимен

преди 11 години

Тъпите простаци,които пишат по форумите в защита на Боко тиквата с правописни грешки са направо смешни.Милиционерската мутра-Боко с мутренско минало,същият който носеше цукалото на Тодор Живков и го има за свои кумир се оказа голям демократ!Докато ние ходехме по митингите и правехме демокрацията в страната те крадяха колите на хората,а пък сега станаха демократи.България трябва да се освободи час по-скоро от простите бокови мутри,за да тръгне по нов европейски път и просперитет

380

Иван

преди 11 години

2-3 *** се надпреварват да постват и правят масовка в този форум.Другари комунисти сега плюете догодина и краъв ще пикаете... На изборите Бойко пак ше ви бие като маче в дувар....това е ИСТИНАТА.

379

hagen

преди 11 години

Когато изучавахме биографията на Т.Живков,когато се печатаха книги с неговата одисея нито един от по-долу пишещите не смееше да гъкне защото ако днес живееше срещу затвора утре можеше да бъде обратното.Но сега при демокрацията можеш и да псуваш държавния глава и пак нищо.Затова и обливащите се в плюнки червеногушки са толкова много.

378

майнатайм

преди 11 години

ще издават и монета от 3 лева юбилейна с лика на вожда.само че че както и да я хвърлиш все ще се пада герб

377

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ ли човек, ще 'осъвременява" , модернизира, представлява, ръководи ..НОВА БЪЛГАРИЯ ???...)))) Този полуфабрикат на симеоновското училище, на ДС- шефовете - ученика ??? Този продукт на бандите ?? На руските агенти , на червената пасмина , на дс-кардиналите ????

376

IQ146

преди 11 години

С парите на данъкоплатците ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ СЕ СПЕКУЛИРА, УПРАВЛЯВАТ СЕ ПРОЗРАЧНО И ЛОГИЧНО, НЕ СЕ КУПУВАТ МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та, а Бойко Борисов смогва да СТРОИ И ПУСКА МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява инфраструктурата на България; Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР, който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби; Бойко Борисов е популист, но и милее за хората; При Бойко Борисов няма 6, няма 5, няма ваши, наши, хванат ли те в крачка, няма прошка!; Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов, разбират, че са маргинали; Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ! При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди; Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие; Бойко Борисов спря БелеНЕ-НАЙ-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България; Бойко Борисов глобява калпави строители; Бойко Борисов арестува контрабандисти; Бойко Борисов и Плевнелиев се борят да измъкнат България от газовата монополна хватка, приложена ни от К.О.М.У.Н.О.И.Д.И.Т.Е, довела ни, заради техните комисионни, до най-високите цени в цяла Европа... Бойко Борисов, така, както го разбира и колкото може, РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ! За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ К.Р.А.Д.Ц.И! Затова Бойко Борисов ПЕЧЕЛИ избори! Бойко Борисов НЕ Е ГУБИЛ ИЗБОРИ! И ако кара така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУБИ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!

375

Анонимен

преди 11 години

Близо 50 млн. лева от здравните ни вноски са потънали и не се знае за какво са похарчени. Това призна здравният министър Десислава Атанасова. Парите са постъпили от бюджета на Здравната каса в нейното ведомство за първите 6 месеца на годината, стана ясно в парламента в петък. Всеки месец от НЗОК в министерството влизат средно по 8 млн. лв., призна министърката. Но не можа да каже точно къде е отишла тази сума, която от началото на годината възлиза на около 48 млн. лева. "Не може да стане за няколко часа, защото е огромно като информация. Харчени са за здравето на българските граждани", бяха нейните думи. На Атанасова й се наложи да дава обяснения, след като Конституционният съд реши в четвъртък, че е незаконно министерството да харчи пари от здравните осигуровки на българите.

374

ан

преди 11 години

ТО БИВА СЕЛСКИ НОМЕРА ОТ МЕГДАНА АМА БИВОЛ ЗА КУРБАН НЕ БИВА. С КАКВО ЩЕ ВЛЕЗНЕ ДРУГАРЯ В ИСТОРИЯТА? СЪС ПРОВЕЖДАНИЯТ ГЕНОЦИД НАД НАРОДА ЛИ? СЪС ЗАМРАЗЕНИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСЙИ ЛИ? СЪС СКОКА НА ЦЕНИТЕ НА ТОКА ВОДАТА ПОРНОТА ГОРИВАТА НА ГАЗТА И НА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ. СЪС ТОВА ЛИ ЩЕ ВЛЕЗНЕ В ИСТОРИЯТА НА МУТРЕСТАНИЯ ДРУГАРЯ ЛЕНТИЧКОВ? МНОГО Е ЛОШО КОГАТО ЧОВЕК СИ ВЪОБРАЗИ ЧЕЕ ГОСПОД. ОТ 89 Г. ДО ДЕН ДНЕШЕН ВСИЧКИ ДРУГАРИ УПРАВНИЦИ СЕ ПРАВЯТ НА ГОСПОД. ЗАЩОТО ПЛЕМЕТО Е ТАКОВА МЪРШАВО.

373

"материал"

преди 11 години

А в биографията му ще пишат ли за кражбите на коли в Унгария, за охраната в СИК, за приятелството му със Сретан Йосич - Йоца Амстердамеца, бай Миле и т.н. - за покровителството на каналите за амфетамини, за убийствата на хора, за опеката на кражбите на Цветелина Бориславова???... Помнете имената, които в момента го хвалят, после ще се опитат да се изкарат борци срещу неговата диктатура!!!...а паметник и музей кога да очакваме???

372

Videk

преди 11 години

Да и Костов и Станишев и Виденов са там....в историята.Ние сме ги избирали ,защо се срамувате..?!Винаги плюете независимо кой е на власт....Андрешковци.