27

до 27

преди 11 години

в белите страни е обратното - 99% са богати с труд/акъл.

26

Народът?

преди 11 години

Народът е стадо и като му завъртиш сопата....Правим на джам чепика!

25

Анонимен

преди 11 години

Народът дава подкрепа на ГЕРБ, не защото са за тях, против БСП, Царя, Костов, ДПС и други крадливи групировки. През 2009 народът не гласува толкова "за" ГЕРБ, колкото вотът беше продиктуван против тройната коалиция. За съжаление за момента не се е появила партията която да обере отново негативният вот и за съжаление ще гледаме ГЕРБ недоразумения и следващия праламент

24

до 13

преди 11 години

никой не мрази богатите хора-хората мразят да бъдат лъгани и манипулирани.аз познавам богати хора тръгнали в бизнеса буквално с 20 лв в джоба преди години.но познавам и хора дето имаха една риза и чакаха да изсъхне на простера че да излязат щото нямаха друга и за една вечер станаха милионери...тези вторите какви са според теб?

23

do 13 georgi

преди 11 години

А бре момче младо още ли вярваш че с труд се става богат.Айде стига приказки за деца.Богатите са 99 процента мошеници.Има 1 процент дето с акъла си си изкарват парите.юдругото е мошеник до мошеник,далавери,корупция,мръсни номера.Недей вярва да бабините ти приказки за добрите богаташчета.Няма добър богаташ.Това да знаеш.

22

Анонимен

преди 11 години

до 18 ели ти какво си завършила имаш ли висше във вашето семейство има ли висшисти ако сте учили достатъчно мога да ви вляза в положение но ако сте мързелували няма как. виж ромите винаги намират начин как да се справят събират билки орехи и т.н но се справят а българите само хленчим и чакаме някой да ни намери работа или да ни даде пари

21

бг мършляк

преди 11 години

Рецесията е нормална за *** и мързелив народ като българския. Мен ме плаши растежа, щото винаги е балон и после излиза през носа.

20

..

преди 11 години

тоз от снимката за оловен медал в челото ревтуни да ееееееееее.....ааааа еврейската му семка да ееееееее......аааааааааааааа

19

Анонимен

преди 11 години

Как да не мразя богатите, като виждам как трупат богатството си. Богатите са неосъдени престъпници. В нормалните държави данъците са според богатството и стигат до 40%. А тук?

18

do 5

преди 11 години

Oбянсявам за нищо неподозиращите читатели тук как платени коментатори манипулират коментари с + и - :1) Написваш партийния коментар и НЕ гласуваш за него все още2) Копираш линка и отваряш толкова подпрозореца, с колкото искаш да гласуваш.3) От всеки подпрозорец гласуваш на съответния коментар и го затваряш. След като гласуваш от последния подпрозорец, резултата е готов.4) Вземаш си хонорара от партийната каса :DСправка-зелените коментари. Правя ви демо-цъкам си десет +

17

супер анонимен

преди 11 години

В световен план, това не е никаква криза, а приватизация базирана на възможността определени кръгове да ПЕЧАТАТ ПАРИ и по този начин да ограбват труда на всички други. Скоро ще спретнат и световна война. След нея почти всички люде ще са роби на власт имащите, а законното робство ще е по-страшно от всяко друго съществувало до момента. А в България, продължават да ни внушават, че сме добре и няма да става по-зле.Ало стадото.......???

16

Анонимен

преди 11 години

ей мутраген аман от мързели

15

Ели

преди 11 години

А бе, какво ме интересуват чуждестранните оценки и прогнози!За мен истината е, че обикновените българи живеят ЗЛЕ.Гласувах за ГЕРБ, ама как да съм доволна от живота като мизерията ни натиска все по-яко.В моето семейство от 6 възрастни и 2 деца, двама са пенсионери и един работи. Останалите 3-*** сме безработни. А за децата да не говорим, милите какво ли ги чака.

14

Анонимен

преди 11 години

до 13 много точно го каза евала радвам се че има здравомислещи хора

13

се3

преди 11 години

А бре дали съм луд е работа на психиатрията а не твоя.А дали ще се гръмна е право на личен избор.Демокрация,свобода,плурализъм.....Но спокойно няма да се гърмя.Това е метафора.Трябва да се води борба по демократично.На изборите ще ги свалим от власт.Мутрите заедно с БСП,НДСВ,СДС,ДСБ ще ги изпратим на БЕЛЕНЕ да строят новата централа.Като ще им национализираме заграбеното от тях заедно с фирмите им и по този начин ще финансираме стровежа.

12

мутраген

преди 11 години

От работа не се богатее,а се гърбавее.

11

Анонимен

преди 11 години

А бре да взема да се гръмна за да не се мъча да ги гледам тия......-----------------------------------------------------абе, ти луд ли си, какъв си? Как ли пък да не взема да се гърмя заради разни маргинали... ХАХА

10

георги

преди 11 години

Не са само управляващите виновни за това положение!Българите мразят богати хора, ако някой има пари другите гледат как да го спънат и да стане беден като тях. После защо ревете, че живеем в мизерия. Живеем така от завист, някой да не е по-голяма работа от нас. Ами като искате да няма богати хора, ще си мързелуваме всички, ще пием ракийка с доматки от село и ще ревем, че Бойко е виновен. Всеки иска да е богат, ама ако може това да стане с малко труд.. ама те парите на комунизма не са безкрайни.

9

E da...

преди 11 години

Е да но кой плаща цената за това?И до кога цял народ ще страда за да може да се хвали правителството колко сме дисциплинирани? Г-да министри народа обеднява постоянно и това не е за хвалене.Постоянно се говори колко евтино било у нас и че сме на 1място поевтиния,но рядко се споменава каква е покупателнаната ни способност на фона на "ефтинията"

8

се2

преди 11 години

Няма бре няма да се гръмвам.Размислих .Просто ще ги свалим от власт.