63

до 81

преди 11 години

оф добре, но мислиш ли че наякой тук се интересува от личните ти истории

62

dadsa

преди 11 години

Kak shte se jenqt za 4ujdenci, te polovinata ne mogat 2 izrecheniq na angliiski da vurjat. S ednata jenstvena krasota sa idealni za broiki po moreto i nishto poveche. Zatova, alternativa za tqh ostavat maminite i milionerski sin4eta, koito v BG ne sa nikak malko. Gospodi, smili se nad Bulgaristan!

61

Йоана

преди 11 години

Много ми е интересно как реши че съм в Италия, чалгарка и искам мачо с ланец. ХАХА! Ама е забавно тук! Ти не се притеснявай за какво мисля. Аз си имам диплома, имам си стабилен мъж-не мачо,не е българин, учи български и се радва на всичко българско. А за почивките и празниците е нормално да се връщам в България. За друго не бих се върнала. Цял живот работя, и една от причините да ИСКАМ да си намеря мъж, който не е българин е защото всеки следващ се мисли за ДОН КОРЛЕОНЕ и слаа ланец. УЖАС!

60

Пенчо

преди 11 години

Дъщерята е в Мюнхен, звъни преди няколко месеца по телефона, вика "Татко, ще се омъжвам"...За кого бе, чедо? "За германец, татко"...Ами хубаво, как се казва, от кой град е? "Мустафа Умут се казва, родителите му са турци, но той е германец, от Кьолн!" Вай вай вай, какво доживях....

59

до Йоана

преди 11 години

"Ще се връщам за почивки и празници." Ето за това мислят българските "жени". Чалгарките и в италия си остават такива. Дон корлеоне много добре знае ка да завърти такива които си мислят че животът е само щракане с пръсти и вперен поглед в мачото с ланцците и колата. Ако има нещо лошо в българските мъже то е извикано от познай кои жени. Търсенето определя предлагането.

58

Весела

преди 11 години

няма значение дали е българин или чужденец, важно е жената да се чуства спокойна и осигурена в сигурни мъжки ръце!

57

разбирател до българ

преди 11 години

"малко двоен стандарт - ако българка се ожени за българин по сметка, понеже е българин, "наше момче", може, ако обаче го направи за чужденец,е лошо"Причнината е, че нашето момче е станало изгодна партия благодарение на себе си (или баща си), въпреки лошата среда, а чуждото момче благодарение на богатата си нация, т.е. заслугата се размива и акциите му падат.

56

:) До другата "

преди 11 години

Предполагам си мъж, а се държиш като жениЧКА в момента. Хмммм, какъв ли мъж си тогава :))))))) Много е противно като се върна в българия да видя мъже, които плюят моя чуждестранен избор, само защото е по-интелигентен и стабилен от тях, А такива комплексари като теб са ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА БЪГАРИН от 21-ви Век. Жалко за всичките храбри и силни мъже от историята ни, сега никой не може да им стъпи на малкия пръст.

55

Анонимен

преди 11 години

Кой ще се излъже да вземе българска мома! Те хората знаят, че нашите убавици са разхайтени, който искат да бъдат издържани като емирски робини, но с характер на принцеси! Пък и с това мутирало-фолк излъчване... Вече нямат класация никъде!

54

Йоана

преди 11 години

...макар, че наистина съм ***...баси и по писането ли ми ли си личи?

53

П-в

преди 11 години

Защо си мислите момичета, че чужденците са по-различни от българските мъже, това е само привидно, същите са, като наще, даже по-зле. То ако не си стока, от където и да си все тая и обратното.

52

Бай Петко

преди 11 години

Преди години българката беше класа - не се даваше лесно, поддържаше се и имаше самочувствие. Тогава се чудихме защо рускини и украинки се пускат така лесно по морето, що девочки сме изтръшкали с компанията...Сега стана обратното! Българките се пускат за една малка водка, спрямо тях дори рускините са недостъпни! Отделно от това, не се поддържат вече толкова, отпрали едни г*зове като билярдни маси, мислят си, че като изкарат ц*ците навън и всичко е ОК, ама не е...Срамна работа...

51

1345

преди 11 години

Българският мъж е женомразец - добре де, има много меркантилни жени, които се женят по сметка, но много българки действително са традиционалистки, женят се за българи по любов и раждат българчета на тази държава. И тези българки ги обиждате и слагате под един знаменател с *вите!

50

Ели

преди 11 години

има много сайтове за бракове в чужбина, но внимавайте защото някои мои приятелки се опариха!

49

Йоана

преди 11 години

За по-доносен *** от теб :)

48

българин

преди 11 години

А за браковете с чужденци по сметка според мен роля има не само ниският стандарт на живот в България, а възпитанието на българките, семейната среда - много от майките инструктират дъщерите си като отидат в чужбина да се поогледат, да си намерят приятел от съответната страна, да се оженят там.Само че и тук има малко двоен стандарт - ако българка се ожени за българин по сметка, понеже е българин, "наше момче", може, ако обаче го направи за чужденец,е лошо и хората я обсъждат два пъти повече.

47

Мадам Веска

преди 11 години

Няма нищо лошо в това, че българките се женят за чужденци...Лошото е, че се женят за ориенталска *** - пакистанци, мароканци, алжирци и всякакви други ***! Ако са цивилизовани хора ОК, ама тия араби са по-зле от нашите ***!

46

разбирател

преди 11 години

Много ясно, че в България няма смесени бракове - та тук чужденците са само туристи. Обаче в чужбина българките се женят масово изключително само за чужденци!Единствено вярно е, че българите не се женят за чужденки - нито в България нито в чужбина - понеже и в двата случая са икономически слабаци. А жената не се интересува от друго, ако това не е уредено.

45

Йоана

преди 11 години

И аз ще бъда една от 1700-те. Радвам се за това. На българските мъже им липсва увереност, не са джентълмени. Мислят само за пари и купони. Не мерси. Ариведерчи, България. Ще се връщам за почивки и празници.

44

Анонимен

преди 11 години

Тази статистика не е вярна. Знаете ли колко румънски *** се изпожениха в Испания? Я за българин, я за испанец...