103

Анонимен

преди 11 години

Нищога не показват обаче какво се случва после с тази дрога. Искам да видя, че гори. То и това не е гаранция, ама все пак. Имайки предвид тъмното минало на премиера и това с какво се е занимавал, знаете ли как може да облажи от тази плячка.

102

turist

преди 11 години

..e pak kak smetnaxa na 360mil. euro po 30.000 na kilo!!!!..po mi se struva 4e nqkoy e sklu4il sporazumenie ..i e pisnal kade e sklada..po mi se vqrva da e taka

101

Душевно болен

преди 11 години

Глупаците мразещи ГЕРБ винаги ще си затварят очите за добре свършената работа. Безработните хашиш не ядат ама децата им го пушат ! Браво на МВР !

100

Пламен

преди 11 години

След днешната успешна акция, правителството обяви вдигане на пенсиите с 30... грама хашиш :D :D

99

Анонимен

преди 11 години

Сега просто ще почнат да си плащат директно на Бойко, за да не им закача пратките.

98

Неанонимен

преди 11 години

Интересно! След като сме най-сигурната граница на Европейския съюз, как ли са се озовали тези 12 тона в Мировяне?

97

Лакомия

преди 11 години

Какво става с всичките тези наркотици които биват задържани ???? Само се хвалят , че хи хващат и нищо повече. Все едно се хвалят , че са спечели ли от лотарията. Поне като ги продавате дайте малко от почелбата за държавате , а не прибирайте всичко !!!

96

Анонимен

преди 11 години

Гледам 2-те топ новини в сайта . - Бойко е на мястото на залавянето на наркотици , и едновременно при пожара в камиона . Кой знае къде още се намира в същото време . Той е Алфа и Омега !

95

Анонимен

преди 11 години

Колко години сте следили схемата? Колко ли тона наркотик сте пуснали докато сега се престрашите да влезете в склада? Наркобароните просто ще преместят склада и ще си го преместят от единия крачол в другия.

94

Димитър

преди 11 години

Пичове, погледът говори - "Малиии.... А ква комисионна имаше в тея пликчета...."

93

-+

преди 11 години

цената на 1 тон хашиш според новинарските сайтове и изказванията на МВР един път е около 10млн, т.е. 12 тона = 120 милиона, а ако Бойко лично отиде на мястото на заловената пратка. Цената скача още 3 пъти ;) така де, няма да се разказва баце Бойко за някакви си пикливи 100тина милиона...

92

Майничка

преди 11 години

Американската DEA ще изпраща агентите си на обучение в България. Родното ни МВР ще обучава аматьорите от най-голямата (уж) антитрафикантска агенция в света. Браво Бойко, браво Цецко. Вие сте нашите герои!!!(трагикомедията е абсолютна)

91

Анонимен

преди 11 години

Вижте го Бойко колко уплашено гледа? Кво ли си вика: Малей сега как ли ще ме подгонят собствениците на тези наркотици? Ще трябва да им ги върна и как ли ще се оправдавам.

90

Пъдарче-пожарникарче

преди 11 години

Специлиста по всичко.....нито е бил полицай-нито пожарникар...направиха го генерал...секретар....от *** пъдар.....както и министърчето -учител по физкултра....ама се бутат навсякъде....е как да работят хората с такива индивиди.....а за снимка....веднага тичат....юнашка простотия.....

89

Ami sega

преди 11 години

A sega kakvo 6te pu6ime? Cigari?

88

боци

преди 11 години

***-техно!

87

Б.Б.

преди 11 години

Сигурно Димитър Пенев е вътре в играта!

86

Анонимен

преди 11 години

Раздават тия 12 тона, значи на 7 и нещо милиона, колкото е България, на всеки по около 2 грама и цялата държава става хепи, поне за ден, хахаха

85

Гуца

преди 11 години

Професоре, тебе те е хванала жегата - яко.Пийни една охладена биричка и успокой топката.

84

Анонимен

преди 11 години

и цялата колумбийска мафия,камори,якудзи и какво ли не сам да излови ББ доклада вече е готов и е унищожителен за БГ.