74

Калинка

преди 11 години

Гасенето е наука, обясни примерът ама няма кой да учи

73

Анонимен

преди 11 години

По-добре да се говори за пожара,отколкото за тока.Сега се пече баницата.Осигуряват се печалби от зелена енергия за следващите 30г.Другарите си знаят работата.Ние да му мислим.

72

Смахон Дянков

преди 11 години

Прав е професора по гасене на пожари - науката казва - трябва всичко да изгори и след това само си гасне и отваря място за нови писти и хотели

71

до 73

преди 11 години

Да бе,...това е "НАЙ-ГОЛЕМИЯТ" проблем на България от 23г.,.....просто един пореден пожар ?Не ви ли се струва ,че преди пожарите в Бг бяха поне 10 пъти ПОВЕЧЕ ,.....ЗАЩО НЕ ГО ПРИЗНАЕТЕ ,А ----ПОЛИТИЗИРАТЕ ВСИЧКО В Бг ?-----------*** ВИ Е В КРЪВТА------!

70

Хелзо

преди 11 години

"Борисов определи гасенето на пожари като наука и обясни, че хеликоптерите вършат много по-добра работа от самолетите, защото събират повече вода" - Прощавайте, мисля че не ви разбрах г-н Борисов. ХЕЛИКОПТЕРИТЕ НОСЯТ ПОВЕЧЕ ВОДА ОТ САМОЛЕТ?????? А ВЕ *** С *** ТИ *** ЛИ СИ КВО СИ БЕ??????? ДАМИ И ГОСПОДА, ПРЕДСТАВЯМ ВИ ЧОВЕКА, КАЗАЛ НАЙ-ТЪПИЯ КОМЕНТАР В ИСТОРИЯТА. БОЙКО БОРИСОООООООООООВ!!!!!!

69

кунчо

преди 11 години

Който не е разбрал как се разчистват терени за писти и лифтове- ГЕРБ и Цеко ни показаха. Преди по същия огневи способ изнасяха ефтина дървесина за Гърция. А с факта че отказа самолетите Боко се издаде че и без закон може да се прави ски биснес. - По Сталински/ Има гора има проблем..................

68

muhahah

преди 11 години

abe tolkova vi e skapan jivota 4e samo pcyvate.Ebavi o specialistiti ot si4ko razbirate ama rabota ne mojeda si namerite.bulgarina razbira ot politaka ot koli ot futbol a we ot si4ko i za tva si sedite o bg shot samo vi se iska da izlezete na vun

67

в Бг

преди 11 години

---Сиво, ежедневие .....и така ,само ----23г.!

66

Майничка

преди 11 години

Не е ли смешно, приятели? Премиерът на една държава е професионален пожарникар, а същата тази държава, ръководена от него, не успява да загаси сравнително малък и очевидно умишлен пожар вече 4 дни. Това е все едно в едно семейство бащата да е електроинженер и да не може да смени една крушка. Ситуацията е повече от трагикомична!

65

Анонимен

преди 11 години

Нужни са ви емоции за да си изливате вътрешното недоволство.Чакате всяка негативна новина с голямо нетърпение.

64

...?

преди 11 години

За всичко е виновен ---Бойко!Даже и за това ,че съседите си изхвърлят пликовете с *** през балконите ,....а блокът е на 16 етажа!*** си е сред нас ----самите!

63

те

преди 11 години

Чудя се как един *** може да командва цяла държава и да продължава с маймунджулуцити си.........Кой му позволява бе кой-може би простаците и ***.То както е тръгнало ако вземе още един мандат България ще се преименува на Мангалия....

62

Мндааа наука е

преди 11 години

Гасенето е наука, обясни примерътЗа съжаление тази страна се управлява от неуки хора...

61

КАЛИНКА

преди 11 години

Не става за пожарникар Борисов маи маи и тои е Калинка

60

Валя

преди 11 години

Това, че ей сегинка ще го овладеят, го повтарят четвърти ден.

59

Анонимен

преди 11 години

Айди, че после трябва писти да асфалтирваш...

58

topor

преди 11 години

Постоянно се убеждавах, че от пожарникар премиер не става.Сега се убедих, че от премиер пожарникар също не става.Тогава всъщност какво е това недоразумение начело на държавата???

57

ДО 53

преди 11 години

Я по-тихо бе?Ще събудиш народа ,.....от 23г.,спи !И още толкова му остават !

56

възмутен

преди 11 години

Ето, вече има обгорен доброволец, който оказа се, че бил с "неподходящи обувки"! Срамна е неадекватността и безотговорността!

55

Анонимен

преди 11 години

Успокойте се! Нервите са ненужни! По света стават пожари, и от това никой не прави политика.