48

Анонимен

преди 11 години

Само едно искам да кажа - Бойко, ти дори за пожарникар не ставаш, а се правиш на министър-председател.

47

?%$№?

преди 11 години

Нищо не са овладяли!! Огънят си пълзи надолу и сега това се вижда с просто око!! Вече горят и здрави дървета а не изсъхнали пръчки- и това се вижда!! С вертолетите каквото са поляли отдавна вече е изсъхнало, спряха да летят към 4 следобяд. Този пожар е режисирано изпълнение! Въпросът е колко гора му трябва на Цеко и колко гора ще изпепелят Тиквуня и Мирослав Найденов!! Хора, след мутрите ще остане само пепел и бетон... горката ни страна...

46

Анонимен

преди 11 години

Кучета ни ядат, *** ни крадат, мутрите ни е*ат, цените на газ, ток, вода и гориво са скандално високи, Витоша гори от 3 дни и става по-зле...но важното е че новата европейска магистрала от 5 км Русе-Кравиново бе открит от Премиера и че нашите данъци отиват във финансирането на гей паради. Вечна слава за ГЕРБ.

45

брей

преди 11 години

Боже, бойко...постилаш си пътят към ада, хубаво ги запомни тези горещи пламъци, защото там ще се пържиш!

44

Анонимен

преди 11 години

не знам от Обеля дали се вижда, но ж Младост все едно си пред камината.....овладяли го били ***

43

Анонимен

преди 11 години

Прозорецът ми е срещу Витоша и съм на 50 години. Откакто се помня, пожар там не е имало! Може би запалвания своевременно потушени. Много ми е мъчно да гледам този разстящ огън и..зловещо...И не знам защо, но имам чувството, че можеше да бъде овладян този пожар още същия ден! Пожарникарите ни са перфектни! Не знам какво става, но сега и помощ отказват...А огъня ГОРИ, ГОРИ, ГОРИ!

42

мафия

преди 11 години

Трябва да изгорят повече декари за да има дръвца за фирмичката която ще реже.

41

11

преди 11 години

АЙДЕ МОМЧЕТА ЧАКАМЕ НОВИЯ СТАДИОН ЗА БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ ДА Е ГОТОВ И ЛЕТИЩЕТО ДО НЕГО СПЕЦИАЛНО ЗА КАЦАНЕТО НА "ЗВЕЗДАТА" К.РОНАЛДО!!!

40

Анонимен

преди 11 години

То е ясно че мутрите от ГРАБ не искат пожара да бъде изгасен. Явно някой спонсор на Тиквата ще има вила там

39

Име

преди 11 години

Някоя безродна бандитска ръчичка е драснала клечката на Витоша по поръчка от най-високо ниво.

38

Анонимен

преди 11 години

Тиквондер Велики наака памперсите от страх и 3 дни никакъв го немаше

37

Анонимен

преди 11 години

къде са сега гръцките самолети? а боко тичаше да им помага с нашите данъци.... ама нали *** трябва да се покаже как се лижат чужди ***

36

Анонимен

преди 11 години

Пожарът вече се вижда и от Обеля, а предните два дни не. Вие си правете сметката дали огънят е овладян. И става все по-подозрително - дали властите имат някакво желание да изгасят пожара, или умишлено се прави така, че възможно най-голяма площ да бъде изпепелена.

35

Анонимен

преди 11 години

Това, което се случва на Витоша е просто УЖАСНО!

34

Костов

преди 11 години

Последният лъч на поредната некачествена селска магистрала ще се строй там. А Боко Тиквата ЛИЧНО ще прави периодични проверки. Магистрала Бистрица-Банкя. Само още няколко стотини декара да горят и ще има режене на лента.

33

Анонимен

преди 11 години

Абсолютни ***. Долу Нарцисите!!!! Долу, гадове проклети!

32

От мястото

преди 11 години

Пожара, въобще не овладян, за софиянци - погледнете пламъците от терасите си !Защо не бе овладян?Защото нямаше помпи и кофи с които да гасим,чудеса от храброст, граничещи със самоубийство направихме, но техника нямаше, въпреки, че всичко качвахме на ръце и бяхме готови за още !!!Местата които гасихме, след половин час буквално експлоадираха, падаха дървета, гореше торфа, хеликоптери кръжаха...Власта НЕ ИСКА ДА ИЗГАСИ ПОЖАРА !ПОЖАРА Е УМИШЛЕН И ТОВА Е МНЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ПОЖАРНИКАРИ, ТАМ !

31

Факт

преди 11 години

От 3 дни гори, а мутро-пожарникаря си клати краката. Да праща там футболният му отбор от Бистрица да гаси пламъците или направо Дон Цвъко в хеликоптер. Истината е че всичко върви по план. Очаквайте герберски курорт в блиските месеци там където е пожара сега. Мутро-Тиквата и Мезонета видяха далаверата тука отново.

30

Smurf

преди 11 години

Има уникални свиделства на доброволец в гасенето, как още вчера е можел да се загаси пожара само е трябвало да се достави помпа до направения от пожарникарите и доброволците бент и малко езеро пълно с вода над пожара, но някой *** от кризисния щаб е разпоредил да зарежат всичко. Днес вече е късно. Това и отказа от помош от Израел ме навежда на мисълта, че някои добре известни медийни герои , не желаят да се угаси пожара бързо, за да могат да заемат героични пози по телевизиите после

29

аз

преди 11 години

много смешно ми беше когато гледах по тв7 няколко доброволци, които се скъсаха да правят фелацио на изпълнителната власт, а в същото време по нова показваха такива, коит бяха отвратени от липсата на каквато и да е организация. В крайна сметка пожарът се разрастна и вече е 4 пъти по-голям отколкото беше. Изводите си ги правете сами!