125

Анонимен

преди 11 години

Не ми пука, ако ще и с трабант да се е ударил в тролейбуса. Полицията казва че вината е на шофьора на леката кола, значи държавата трябва да си влезе в ролята и да защити служителя си. Иначе познайте кой ще се навие утре да работи като шофьор в градския транспорт.

124

До 151

преди 11 години

Ако беше с Жигули, нямаше да скочи да бие ватмана!

123

до asd

преди 11 години

Шофьора на тролейбуса е слезнал най културно да види какви са щетите, а онзи му се е нахвърлил.

122

Анонимен

преди 11 години

На този, 19-годишния герой, кой му купи мерцедеса, кой му даде пари за него, кой го провери, откъде и как и защо кара скъпа кола? Писна ми от пикльовци, които смятат, че светът е техен и те са най-великите! Но всичко е по вина на държавата - докато котката спи, мишките царуват!

121

Gosh

преди 11 години

като гледам основното за което сте се хванали е че бил с Мерцедес.. ако новината беше че е с жигули, кво .. горкото дете, ударило го автобуса ..

120

asd

преди 11 години

Добре де, има ли мислещи хора в този форум или всички сте се събрали само да плюете. Представете си, че вие сте на мястото на пребития, как ще допуснете да се случи това. Как изобщо гаменчето ще влезе вътре в тролея за да се саморазправя без да му бъде отворено. Не е ли по логично шофьора да съобщи по радиостанцията за проблема и да чака вътре намесата на органите на реда. Явно двамата са тръгнали да се саморазправят по балкански манталитет и единия е загубил.

119

Ех цецо цецо

преди 11 години

Вярвай ми, че хората повече ще те обикнат ако ни кажеш довечера по синия екран кой е бащата на наглото му отроче. Да ни кажеш че е задържан 72 часа. Да се похвалиш че ще му бъде повдигнато обвинение. Ние обикновените граждани повече от това се интересуваме отколкото да се хвалиш колко камиона с контрабандни цигари си хванал на митницата.

118

sante_dog

преди 11 години

Сега *** макс да го съдят за хулиганска проява - глоба или порицание (даже се съмнявам да има и условна тука). Освен ако пострадалия не заведе частен иска ама тогава ще идат 4-5 години разкатаване по съдилища и после ще го приключат за липса на доказателства или нещо такова - тука е БГ все пак

117

Анонимен

преди 11 години

19 годишния пикльо да дойде мен да ме закачи. Нъма да могат да го изкарат от Пирогов.

116

Анти българин

преди 11 години

Пиночет, Пиночет и пак Пиночет. Това е истината. Това трябва на България. Но като сметнеш че сме овце пак няма смисъл от нищо. На такъв народ това му се пада, че и повече можем да търпим.

115

kuk

преди 11 години

Ами сега да го вкарат в панделата, може и с мерцедеса си да си разкарва охажорите вътре. Ха ха ха

114

ss

преди 11 години

SELIANI DOLNI BOKLUCI S MERCEDES

113

Maks

преди 11 години

Няма страшно, българският съд ще с погрижи и ще накаже престъпника с една страшна условна присъда и ще го помолят да не прави повече така :-))) Български съд винаги в полза на престъпника , ще го погали и ще се погрижи за комфорта все пак престъпника е клиент , а за клиентите най-доброто обслужване :-)))))

112

шерлок

преди 11 години

Винаги, винаги когато се натъкнат на такива фрапиращи случаи от МВР трябва първо да проверят основно 19-годишния *** и цялата му рода до 9-то коляно , за да се види откъде са забогатели, платили ли са си данъците и т.н. И чак тогава да го съдят за побоя, понеже за него той ще се оттърве с някоя глоба или с условна присъда

111

dedi

преди 11 години

ne vigdam komentara naMVR ili teche razsledvane

110

of

преди 11 години

Имам чувството, че се връщаме назад във времето до 30-те години на миналия век, сещам се за филма "Недосегаемите"........много хора са си повярвали, че са недосегаеми за закона и нямат страх от евентуално наказание, благодарение на дружните усилия на политиците ни в последните 23 г. и на голямото търпение на народа.

109

Браво на властта !

преди 11 години

София става най-сигурният град в света. Ако не те изяде глутница кучета или огради *** банда, ще те набие някой селянин с Мерцедес за 5 000 лева. А иначе сме държавата с най-много полиция на глава от населението !!!

108

19-годишен боклук

преди 11 години

Браво на нашия бай ***!Типична българска черта.Или ще скочи на 53 годишен или ще ограби пенсионер.

107

Гледко

преди 11 години

Гледам ги младите лекенца по улиците и не само тия в колите ...нагли долни изражения...все едно си им длъжен за нещо така гледат, готови да ти скочат на бой всичките и не само момчета, а и момичета !?!? Младежите трябва да са усмихнати и ведри сега живеят сега растат и се развиват....А тук в милата ни родина всичко наопаки !

106

Hollywood Jack - 130

преди 11 години

Ти мен не ме мисли къде ще отида.