513

Анонимен

преди 12 години

Никога не бих гласувал за подобна *** като мутренския ГЕРБ и крадливата шайка БСП рожби на престъпната БКП(ДС,КГБ)!

512

Анонимен

преди 12 години

UNTOUCHABLES недосегаемите(гоце и боце)

511

Спасен

преди 12 години

Поне има доблестни граждани които си признават грешката която са направили преди три години. А вие се чувставате гузни и продължавате да подкрепяте това нещастие Герб просто на инат. Така на инат другата година отидете и гласувайте за това проклятие отново та да ви свърши напълно. И сега истинска Европа се подиграва с България. Това което взимате за месец като заплата тук в цивилизованият свят се получава за два дни. Никога няма да се върна в тази какафония и пожелавам на умните успешно спасение.

510

Първобитност

преди 12 години

ГЕРБЕРИТЕ са хора с първосигнално мислене, като комунистите. Навремето, всеки, който не се определяше като комунист, беше квалифициран като фашист. Всеки, който не обичал СССР, не обичал България и т.н.- *** комунистически умозаключения. Днешните привърженици на ГЕРБ демонстрират точно това комунистическо мислене- че нещата са бели /ТЕ, добрите/ и черни /ДРУГИТЕ които не харесват Герб, лошите/. Ограниченият интелект на привържениците на ГЕРБ съответства точно на нивото на техния Вожд.

509

homer simpson

преди 12 години

ББ в затвора.

508

алекс

преди 12 години

"стигнаха до Брюксел "Класация на подалите "информацията"/всичките българи естествено/ 1.ДСБ 2.СДС 3.БКП/извинете БСП/ 4.Янето/разбирай трактора/ 5. Кунева и т.н. да не изреждам още 10 !

507

До лапайте,кумунета

преди 12 години

ББ и останалите от хунтата Герб трябва да са много доволни от тоталното промиване на мозъци в страната. Както всяка една диктатура освен армия и полиция те вече са завербували почти всички медии. Повечето от телевизионите канали и вестници услужливо слугуват на режима. Всекидневно бълват всевъзможни необосновани лъжи срещу всеки който е против Герб. Разбира се ниско интелигентната аудитория поглъщат тази помия като шарани и после я повтаря като папагали. Кратките клишета на необразованите герберисти се повтарят във всеки форум:"Бойко е пич""Няма алтернатива""Строим магистрали""Мръсни ***""Червени платени драскачи"Просто цирк с главен клоун Борисов и маса от ръкопляскащи *** палячовци.

506

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ГОРЕ РЪЦЕТЕ БАЦЕ...ДОЛЕ Г.... !

505

бичо

преди 12 години

Глупости ! Какви ? съмнения няма никакви съмнения ,това си е ясно от преди 22 години

504

666! СУПЕР...

преди 12 години

...НА ТИР И СИЧКОТО ГЕРБ У ХАГА...!

503

PHANTOM MENACE

преди 12 години

няма съмнения.......мутренско-бандитския ни премиер е свързан с всичко гнусно....времето ти изтича Боко.......нали така ти викаха Пашата и Стоил Славов

502

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ДА БЕ И РАШИДКЬО Е ЗА ХАГА...ГУШЛЯКА И АЛКОХОЛИКА...!

501

Анонимен

преди 12 години

бу тея в брюксел освидетелствани ли са? щото бг т.нар.НЕзависими "журналисти" са направо диагнози. те не гледат откъм добрата и градивна страна, ами ровят като бесни *** из отдавна изгнилия *** белким докопат още някой кокал. То всичкото оплюване си е в правилата на олигофренската битка за ксокала де. Къф патриотизъм, кви пет лева у номенклатурни потомци и хрантутници! Айде холан. Вечеринката свърши. Ще метем.

500

До 673

преди 12 години

Повтаряй и божем го проумеят.. но тъпите и глави... надали

499

666! СУПЕР...

преди 12 години

....671...ПОЖАРНИКАРО Е ***...ТОВА Е ЗА ЦЕЛ ЖИВОТ...!

498

666! СУПЕР...

преди 12 години

....И ФИДОСКЯ ЗА ДИУШЕК...ЦАЧКА ЗА ЗАВИФКА...ДЯНКУФ ЗА МЕСЕЧИНА...!

497

Мартин

преди 12 години

Суперрр.. поне това има а при Станишев пълни джобове и отвличания!!!!! ПРОУМЕЙТЕ ГО!

496

До 655

преди 12 години

Да мачка само тях, ОК, заслужено е - те са 20-30 фамилии. Но той мачка целия народ, което си е престъпление. И да знаеш, няма да му се размине. Ония си живеят както и преди, но народът ни мре. Между другото, кака ти Цветелина знаеш ли от кои е и защо нея не мачка, а?

495

666! СУПЕР...

преди 12 години

....ЗЕМИ СИ И ДВЕ КОФИ АСФАЛТ....!

494

Анонимен

преди 12 години

Само си представете какъв апаш,рекетьор,наркоман,банит е бил ТОЯ !?